SUMOpix.com Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

Vi har nu i lang tid brugt sumopix.com til billeder på lærred og altid været tilfredse! Vi har i alt den tid valgt en svæveramme i SØLV til vores billeder. Dette valgte vi også denne gang, men desvæ... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte 27(!) lærredsbilleder i størrelser op til 90*140 cm torsdag morgen kl. 7.30 til en stor fotoudstilling. Billederne blev afsendt samme eftermiddag og ankom tidligt fredag morgen. Knivskarpt tr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte et lærredsprint, der blev leveret virkelig hurtigt. Jeg havde bestilt med 'coating' men blev skuffet, især fordi det gjorde de grå farver på mit billede meget gyldne/gule. Men stik mod forven... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har brugt sumopix flere gange. Hver gang jeg åbner pakken, med spænding i maven, bliver jeg positivt overrasket. De er simpelhen så flotte i farverne. Vi får ofte kommentarer på vores billeder i h... Zobacz więcej

1. Wywoływanie zdjęć
  2. Projektant wnętrz
  3. Sklep z znakami i szyldami

O SUMOpix.com

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Foto på lærred og lyddæmpende billeder. Få bedre akustik og flot udsmykning

Vores speciale er produktion af lærredsbilleder og lyddæmpende lærredsbilleder. Vi producerer alt selv i egne lokaler ved Århus. Kvaliteten er i top og vores levering er hurtigt.
Vi forhandler Fototapet, Foto på lærred og Lyddæmpende billeder på specialmål.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

439 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super billede og hurtig levering.

Som overskriften siger så blev billedet leveret hurtigt og billedet ser super godt ud. Hjemmesiden og måden man bestiller på fungerer upåklageligt og lige til. Absolut intet at sætte en finger på. Helt sikkert et sted jeg vil bruge igen.

Oceniono na 5 z 5

amazing, beautiful, reliable and perfect

Jeg købte et billede på sumopix, og jeg kan ikke forklare hvor tilfreds jeg er!
Billedet var i super kvalitet, ventetiden var ikke lang og servicen var god.
Det var nemt og hurtigt at bestille billedet, og der var ingen bøvl med det.
Da jeg modtog billedet hang der bagpå billedet en lille pose haribo slik, thumps up!
Billedet er til en veninde når hun fylder 18 år, og det er den bedste gave man kan give! så personligt og så skønt et billede.. Tak sumopix i er fantastiske!

good moments - good pictures = sumopix!

Hurtig levering - god service

Jeg blev glad da jeg blev kontaktet fordi kvaliteten af den fremsendte fil ikke var så god, da der kunne være sket en fejl. Så tak for den opmærksomhed, at der ikke bare blev lavet et billed af en fil uden mange pixels. Tak for god service, og hurtig levering

Fantastisk resultat

Havde bestilt fotos på store lærreder, et af dem delt op i seks mindre lærreder, hvilket giver en super lækker effekt. Resultatet var fuldt ud tilfredsstillende og leveringstider m.m. blev holdt til punkt og prikke.. Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

17 stycznia 2013
Oceniono na 4 z 5

god kvalitet af print på lærred, dog få problemer med størrelser

kvaliteten er rigtig god, farverne er som de er på computeren og der er beslag med til ophæng. pakken ankom godt beskyttet i bobleplast og pap. Jeg synes dog at der er problemer når man vælger størrelser på lærred. man kan ikke bare tilpasse (strække eller formindske) størrelsen på billedet. I stedet beskæres ens billede hvis ikke man matcher størrelsen som editoren vil have det.

16 stycznia 2013
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk produkt & super service !!!

Utrolig hurtig levering og i super kvalitet. Til trods for at det var umiddelbart før jul, var kvaliteten i top samtidig med at leveringen var hurtig og præcis - og så endda vingummi i posen med skruer - super godt gået!

9 stycznia 2013

God service og nemt

Mit køb er gået rigtig nemt, der var lidt problemer med mit valg af størrelse i forhold til kvalitet af billede. Men jeg føler jeg fik en god service og vejledning i hvad jeg ellers kunne vælge.

8 stycznia 2013

Kanon oplevelse som altid

Jeg har handlet en del ved SumoPix, og har aldrig været skuffet over deres service på nogen måde. Hurtig og god levering.

4 stycznia 2013

Perfekt

God service, hurtig levering, og super kvalitetsprodukt

4 stycznia 2013
Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og flot kvalitet

Jeg bestilte et foto på lærred fra SUMOpix og var selvfølgelig spændt på, om kvaliteten levede op til prisen. Allerede to dage efter blev billedet leveret og i super flot kvalitet. Det var bestemt pengene værd, og jeg synes ikke engang, det er specielt dyrt. Jeg kunne sagtens finde på at bestille derfra en anden gang.

2 stycznia 2013
Oceniono na 5 z 5

Intet at sætte en finger på!

Super kvalitet, ekstrem hurtig levering, flot resultat. Herudover er det en meget brugervenligt applikation, der bruges i bestillingen af billeder.

2 stycznia 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej