Fast delivery and great prices, but pray that you don't have to use the warranty! I bought a Dynavoice Challenger Sub 10 and under less than 3 weeks (approx. 10 hours of playing) it started making... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Enda lilla negativa är att hemsidan inte uppdateras att produkten skickats, det står bara beställning mottagning. Men Maila dem och fråga om kollinummer går ju bra, de svarar väldigt snabbt och inga k... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Sumo.se
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Med 50 års erfarenhet tillsammans av elektronik i ryggen vill vi nå ut i hela landet med våran breda kunskap och erfarenhet för att erbjuda rätt produkter till rätt priser.
Vi siktar efter att bli ditt förstaval när du ska handla elektronik via nätet. För att bli ditt förstaval så är målet att vi alltid ska kunna erbjuda dig dom bästa priserna, och alltid snabba leveranser! Tillsammans med en bra Service.
Sumo.se saluför dom främsta märkena på marknaden för att kunna ge dig ett så brett utbud som möjligt, allt från marina lösningar till helhetslösningar till hemmet.
Dane kontaktowe
Anesväg 5, 461 70, Trollhättan, Szwecja
- 019-206768
- order@sumo.se
- www.sumo.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Mycket bra service och snabb leverans
Mycket bra service och snabb leverans. Sumo fixade ny artikel till mig i webshopen direkt via telefon (behövde köpa en högtalare till styck-pris).
Inget att klaga på.Bra service.
Bra pris och snabb servis.
Bra och snabb service!
pga Black Friday
Beställd 30/11-17, leverans av Postnord 13/12-17. (pga Black Friday)?
Uppskattar att jag fick ett snabbt …
Uppskattar att jag fick ett snabbt telefonsamtal, då det som jag beställt inte fanns inne i rätt färg och det skulle ta lång tid för det att komma in.
Mycket nöjd snabb leverans
Bra utbud och inga problem med …
Bra utbud och inga problem med leveranserna. Beställde ett par högtalare under Black Friday och de kom som utlovat. Att det dröjde berodde på Postnord som hade problem som vanligt. Var i kontakt med kundtjänst då det dröjde för att säkra att de skickats och där var det ett bra bemötande.
Bra intryck!!
smidigt att handla
Organiserad hemsida
Organiserad hemsida, blixtsnabb leverans och framför allt möjligheter att betala direkt från sin bank. Ett ytterligare plus för att man slipper skylta med personnummer, något som blivit slarvig rutin på näthandelsbolag. En orsak till att jag valde Sumo före andra med samma pris.
Högsta betyg!
Inga konstigheter alls. Lågt pris på produkten och grymt snabb leverans. Helnöjd!
Bra pris
Lägsta priset på nätet vid köpet samt relativt snabb leverans ger betyget full pott.
Par exellence
Väldigt bra, snabb leverans, kanon priser. Utmärkt service.
Jätte snapp
Jätte snapp. - Beställde fredag och min nya spelare var hemma hos mej mandag! Jätte nöjd!
Lång leveranstid.
Bra pris och snabb leverans .
Doświadczenie Trustpilot