Ikke kjøp her!! Ser denne karen holder fortsatt på å lure folk til å kjøpe felger som averteres på Finn.no. Jeg kjøpte 4 stk. felger som skulle være på lager og var nye. 2 stk. kom, men med feil bol... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Kjøpte ett sett med felger 2stk kom ganske kjapt og 2 stk kom aldri. Er du interessert i og vente over 2 år på ett komplett sett med felger og 1000 telefoner om felgene har feil farge, sluttet og pr... Zobacz więcej
kjøpte felger her i fjor å fikk beskjed om at det var 3-4 ukers leveringstid å 3 måneder etterpå fikk jeg felgene hver gang man ringer å spørnår felgene kommer er det en ny unnskyldning. han annonse... Zobacz więcej
Jeg bestilte ett sett med jr12 felger hos styling tech, fikk beskjed om att de skulle være framme etter 5-7 virkedager, 3 uker senere ringer jeg opp å får beskjed om att de er på tur, venter deretter... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Mest useriøse jeg har vært borti
Mest useriøse jeg har vært borti, etter 5 uker med venting på felgsett, og masse unskyldninger og dårlige svar, krevde jeg pengene tilbake. 2 uker etter jeg fikk kreditnota måtte jeg true med anmeldelse før pengene var på konto. Styr unna for alt det er verdt. Står i annonsene at det er gode priser og «lagersalg» på Finn, men måtte fortsatt bestilles? Så useriøst som du får det.
I sum kan jeg dessverre ikke anbefale…
I sum kan jeg dessverre ikke anbefale Styling-Tech. Traff en veldig hyggelig fyr på telefon, og responsen var veldig rask i salgsfasen. Dessverre ble leveringsfasen en heller nitrist opplevelse. Jeg bestilte og betalte for 4 stk. sommerdekk, som dessverre aldri kom fram, ganske enkelt fordi de aldri ble sendt. Etter flere purringer, og ennå flere forklaringer/bortforklaringer som at dekkene var solgt til en annen, men jeg skulle få nye dekk til samme pris, etterslep på lageret, annen transportør - og at den nye transportøren kun leverte til bedrifter, sluttet selger å svare. Jeg tror han skjønte det er mulig å tabbe seg ut en gang eller to, men så skal man slutte før man driter seg skikkelig ut.
Men; jeg fikk pengene tilbake som en del av en ny leveringsavtale (som ikke ble oppfylt), slik at jeg tapte ikke noe. Det skal de ha for!
Men, som sagt i innledningen, kan jeg dessverre ikke anbefale Styling-Tech, til tross for en hyggelig fyr i andre enden. 4 stjerner for å være hyggelig på telefonen, men 0 (1) stjerner for at alt bare er surr.
Det er det mest useriøse firma jeg har…
Det er det mest useriøse firma jeg har hatt kontakt med, alltid hundre unnskyldninger på hvorfor varen ikke har kommet. Bestilte felger til en mopedbil til guttungen i november, men nå i Mai da de fortsatt ikke har kommet,tok jeg en tlf og sa at nå er det pengene til bake eller en anmeldelse. Pengene kom inn på konto etter 5min.Styr unna!!!
Ikke forhåndsbetal noe her
Her ble felger/dekk betalt 27.feb. Nå 3.apr er et kolli på vei, mangler altså 3 eventuelt. Masse unnskyldninger om påskerush, og lite skriftlige tilbakemeldinger (bare noen telefoner tilbake om "skal sjekke". Så blir det skal sjekke dagen etter...etc. Hyggelig mann som svarer, men det virker som det går over stokk og stein. Her ville jeg ikke forhåndsbetalt. Jeg har også varslet FINN.no om praksisen som drives her
Ser det er en veldig rød tråd i alle…
Ser det er en veldig rød tråd i alle tilbakemeldingene her inne vedr denne aktøren.. Han har hvertfall svart på stort sett alle mine henv, men jeg har måtte be om tilbmld og eller evt status hver gang. Enden på visa ble at varene aldri dukket opp som forespeilet så ordren ble kred og pengene kom dagen etter vi ba om det. Karen er både hyggelig og høflig så velger å tro at alle forutsetninger er tilstede for for å lykkes hvis noen viktige korrigeringer for drift blir justert på..
Useriøst
Kom over et veldig rimelig tilbud hos denne bedriften på noen jr11 felger. Jeg sendte bedriften en melding og hørte om jeg kunne få et tilbud på disse. Jeg fikk svar tilbake klokken 23:30 på kvelden. Han var veldig på å få pengene for dem, før han bestilte dem. Jeg la inn bestilling på felgene og satt over penger til han. Det var sagt at leveringstid på felgene var 14 dager. Etter 3mnd begynte jeg å etterlyse felgene, men lite svar på hvor de befant deg. Kom bare med unnskyldninger hele tiden, og at de kommer neste uke. Neste uke ble sagt 4-5 ganger. Den 05.03.24 ringte jeg på han og sa jeg ville at han skulle føre tilbake pengene. Det skulle ikke være noe problem sa han til meg, og at det skulle ta 2-3 virkedager før pengene kom inn på konto. Mandagen, altså 3 virkedager etterpå tok jeg kontakt med banken min for å høre om de kunne se noe til pengene. Banken sa til meg at pengene ikke var på vei enda. De anbefalte meg å anmelde, samt kjøre reklamasjon på beløpet. Jeg skrev til bedriften at jeg kommer til å gjøre det. Etter jeg skrev det, fikk jeg en bekreftelse på melding om at pengene var på vei til meg. Jeg så på bekreftelsen at den ble bokført mandag, selv om han sa han hadde satt de over onsdag uken før. Pengene kom inn på konto tirsdag den 12.03.24. Så alt dette tok totalt 4 måneder. Anbefaler ingen og bestille noe med denne bedriften, med mindre du har utrolig lang lunte samt tålmodigheten til et dovendyr.
Useriøst firma
Esktrem rask til å svare helt til du har bestilt noe. Lover en leverings dato, men får ikke varene i det hele tatt. Veldig viktig for dem at du forskuddsbetaler. Får heller ingen beskjed på mail eller telefon. Veldig useriøst firma.
Elendig kundeservice,felger ble påstått…
Elendig kundeservice,felger ble påstått bestilt men kom aldri etter nesten 2mnd og leveringstid var liksom 2uker.Avbestilt og fått penger tilbake.
Anbefales ikke
Ville legge igjen en god anmeldelse på…
Ville legge igjen en god anmeldelse på Styling tech. Bestilte 4 stk felger til min bil . Tok totalt litt over en mnd å få de levert . Disse kom da fra England de felgene jeg ville ha å ønsket. Fikk god oppfølging på ordre status underveis , fikk tlf fra firmaet og e-poster på levering status . Blide , hjelpsomme å trivelige folk å jeg gir tommel opp 👍🏻 ikke redd for å anbefale dette firmaet videre!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.