Varit på en konsultation som jag är mkt nöjd med. Proffsigt bemötande och erbjuder behandlingar som inte finns på så många andra ställen. Ärliga råd utifrån behov och vill ej överbehandla vilket känns... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag har återkommande gått till Stureplanskliniken för att få botoxbehandling i nacken och tinningen för att motverka spänningshuvudvärk. Jag hade testat allt: dry needling, kiropraktor, akupunktur, lä... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag är en återkommande kund som har gjort olika behandlingar. Jag känner mig alltid trygg med att personalen vet vad de gör. Personalen är kunniga och uppdaterade på senaste forskningen kring olika be... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag har gjort både fillers och botox på Stureplanskliniken, och jag är otroligt nöjd med både resultatet och bemötandet. Personalen är proffsig, lyhörd och väldigt kunnig, och jag kände mig trygg geno... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Salon piękności
- również w kategorii:
- Dermatolog
- Usługi pielęgniarskie
Napisane przez firmę
Vi erbjuder estetiska behandlingar som fillers, botox, laserkirurgi och kemisk peeling. Hos oss möter du några av Skandinaviens mest skickliga och erfarna behandlare, certifierade hos Estetiska injektionsrådet. Vi gör allt för att du skall känna dig trygg och nöjd med din behandling och få bästa service.
Dane kontaktowe
Sturegatan 32, 11436, Stockholm, Szwecja
- 08103140
- stockholm@stureplanskliniken.se
- www.stureplanskliniken.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Proffsigt och tryggt med genuin omtanke
När jag gick hit första gången hade jag acneärr som tillsammans hade bildat som en djup linje från mungipan och ner. Jag hade gjort allt för att bli av med acnen och det kändes så orättvist att jag skulle behöva ha ett sånt ärr. Kommer aldrig glömma när Pyra hade lyft ärret med hjälp av fillers och sa: det här ärret kommer aldrig bli sådär djupt igen. Jag började nästan gråta av lättnad.
Efter det har jag gjort flera olika behandlingar och blir alltid lika nöjd. Alla är alltid så lyhörda och proffsiga och resultatet blir alltid naturligt och som man vill ha det. Här finns verkligen en genuin omtanke för att man ska bli nöjd.
Jag rekommenderar alla som har bestämt sig för att göra något (eller vill få råd) och letar klinik att gå hit. Man kan inte vara i tryggare händer.
Botox (glabella/panna)
Botox (glabella/panna) - jag är så himla nöjd med resultatet! Tack Malin på Stureplanskliniken för att du fått mig att se så mycket fräschare och piggare ut 👌😊
Behandlar mina hudbristningar med…
Behandlar mina hudbristningar med carboxy terapi och väldigt nyfiken på slutresultatet. Väldigt trevliga och Caroline som behandlar mig är väldigt proffsig och får en att känna sig avslappnad. Känns väldigt smidigt!
Doświadczenie Trustpilot