Banner for Studywise

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

ik heb een prima ervaring met het bedrijf - Easy 4U. Dus nu een computer via Studywise besteld. Echter deze is door PostNL bezorgd door deze gewoon in de voortuin te zetten. Ik was n nacht niet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering. Heb via eay4u/studywise ook mijn vmbo laptop gehad 4 jaar lang. Elke maand tegen een laag tarief was een hele fijne oplossing om toch een goede en nieuwe laptop te hebben. Dus nu i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb 5 jaar geleden de eerste laptop bij studywise, via een maandelijkse betaling gekocht. De service is super. Nu voor de vervolgopleiding voor mijn zoon was er weer de gelegenheid om via stydywise... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Begin juli ontving ik van Study Wise een bericht dat onze dochter Liz de gelukkige winnaar van de "Hang je hoes uit" actie was en daarmee een Lenovo laptop had gewonnen. Er is oprecht met grote z... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Naprawa i serwis komputerów
  2. Serwis komputerów
  3. Sklep komputerowy
  4. Sklep z materiałami edukacyjnymi
  5. Sklep z artykułami dla szkół
  6. Usługi techniczne

O Studywise

Napisane przez firmę

Neem hieronder een kijkje en vind snel het antwoord op je vraag. Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct zelf regelen

Bestelling plaatsen

Abonnement informatie

Abonnement beëindigen

Over ons

Laptop nodig voor je opleiding? Studywise regelt het voor je!

Ga je starten met een nieuwe opleiding? Spannend! Je bent bezig met je aanmelding, gaat misschien wel op zoek naar een kamer, en vraagt studiefinanciering aan. En dan komt daar ook nog de aanschaf van een nieuwe laptop bij.

Bij Studywise begrijpen we dat je veel moet regelen. Daarom helpen wij je met het vinden van een laptop die perfect bij je past. Hoef je je daar in ieder geval niet meer druk om te maken.

Geen gedoe, gewoon een toplaptop voor jouw studie

Samen met jouw onderwijsinstelling hebben we een selectie gemaakt van laptops die geschikt zijn voor jouw studie. Of je nu een opleiding gaat volgen in de zorg, ICT of de creatieve sector.

De programma’s die je nodig hebt voor je studie hebben wij alvast geïnstalleerd. Je kunt dus meteen aan de slag. En gaat ‘ie kapot? Geen zorgen, met onze reparatieservice heb je binnen no-time weer een werkende laptop.

Dus doei, keuzestress. Hallo, perfecte laptop!

Waarom Studywise?

✔️ Leenlaptop bij reparatie
✔️ Juiste software is al geïnstalleerd
✔️ Vloeistof- en Brandschadedekking
✔️ Scherm- en valschadedekking
✔️ Volledige check bij reparatie
✔️ Wereldwijde diefstalverzekering
✔️ Gratis haal- en brengservice bij defecte laptop
✔️ Gratis thuisbezorging

Meer info

Dane kontaktowe

• De Tweeling 18, 's-Hertogenbosch (geen bezoekadres), 's-Hertogenbosch, Holandia

• www.studywise.nl
Promotion box for Studywise

Heb je hulp nodig?

Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

4,6

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Kreeg een nieuwe laptop waarvan het…

Kreeg een nieuwe laptop waarvan het scherm bij opstarten het niet deed. Dus kreeg een stukken laptop. Dus meteen een afspraak laten maken, maar dat is te laat voor wanneer ik hem nodig heb om de boel te installeren. Jammer dat ze niet meteen een nieuwe opsturen. De leenlaptop heeft geen zin, want ik moet eerst software via school opladen. Jammer.

Beste Jack Dylan,

Wat ontzettend vervelend dat je gelijk bij de start al tegen dit probleem aanloopt. Een nieuwe laptop hoort natuurlijk meteen goed te werken en we begrijpen heel goed dat dit voor jou een enorme domper is. Zeker omdat je de laptop juist nu nodig hebt om alles in orde te maken voor school.

We hadden gehoopt dat de leenlaptop in de tussentijd een oplossing zou zijn, maar we begrijpen dat dit in jouw situatie niet passend is. We nemen vandaag nog telefonisch contact met je op om samen te kijken naar een oplossing die wel bij jouw situatie past, zodat je zo snel mogelijk weer goed aan de slag kunt.

Namens Studywise onze excuses voor het ongemak!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering! Laptop zoals verwacht en beschreven makkelijke service en alles is overzichtelijk terug te vinden.

Beste Tara,

Hartelijk bedankt voor je feedback! Hier worden we alleen maar blij en trots van. Bij vragen weet je ons te vinden.

Snelle service

Genoeg keus, snelle levering

31 sierpnia 2025

Beste Annuska,

Wat een fijne beoordeling! Bedankt voor je vertrouwen in ons. Weet dat we voor je klaar staan!

snelle service

snelle service, goedwerkende laptop

Goedemorgen,

Dank je wel voor je sterren! We zijn blij dat je tevreden bent over onze service. Mocht je ooit hulp nodig hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Snelle levering.

Snelle levering.
Product is zoals het beschreven is

31 sierpnia 2025

Hoi Deborah,

Bedankt voor je geweldige review! Jouw support betekent veel voor ons 🙏🏼 Graag tot de volgende keer!

Dag Marieke,

Hartstikke bedankt voor je uitstekende review! We wensen je veel plezier van je aankoop. Mocht je ooit hulp nodig hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoi Demi,

Yesss, bedankt voor de uitstekende review! Dit is precies waar we het voor doen. We hopen dat je veel plezier zult beleven van je aankoop!

Oceniono na 5 z 5

de laptop zat keurig verpakt en op tijd…

de laptop zat keurig verpakt en op tijd geleverd. Daarnaast een duidelijk formulier die je moet ondertekenen of de laptop goed is overgekomen en anders info wat te doen.

29 sierpnia 2025

Goedemiddag,

Dankjewel voor de uitmuntende beoordeling! ⭐ We zijn blij dat we je zo goed hebben mogen helpen. Graag tot de volgende keer!

Snel en makkelijk geregeld

Snel en makkelijk geregeld, van de week besteld en binnen enkele dagen binnen. Top!

29 sierpnia 2025

Dag Cynthia,

Dit is precies waar we het voor doen! We zijn blij dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Laat ons vooral iets weten wanneer je nog vragen hebt.

Oceniono na 5 z 5

De mensen zijn heel erg vriendelijk en…

De mensen zijn heel erg vriendelijk en de service is snel

Hoi Jill,

Wat fijn dat je onze vriendelijkheid en snelle service waardeert! We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad. Heel erg bedankt voor je feedback!

Oceniono na 2 z 5

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Maar krijg er geen hoes bij erg raar.

Mvg,
Monique

Goedemorgen Monique,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de bezorging snel is verlopen! Bij onze bestellingen wordt niet standaard een hoes meegeleverd. Deze zijn wel los te bestellen, mocht je daar gebruik van willen maken.

Als je vragen hebt of advies wilt over de verschillende mogelijkheden, staan we natuurlijk 100% voor je klaar via info@studywise.nl. Je kunt ons ook bellen en WhatsAppen via 085 - 1122322.

Snel geregeld

Snel geregeld, supergoede laptop. M'n zoon is er erg blij mee en kan de komende jaren vooruit met z'n studie.

Goedendag,

Wat fijn dat alles snel geregeld was en je zoon zo blij is met zijn nieuwe laptop! We zijn blij te horen dat hij er de komende jaren goed mee vooruit kan tijdens zijn studie. Bedankt voor jullie positieve feedback.

Makkelijke site

Makkelijke site, duidelijk om de stappen te doorlopen. Meerdere keuzes beschikbaar.
Maandag besteld, woensdag ontvangen!!
Zou ik zo weer een bestelling plaatsen.

Goedemorgen,

Wat fijn dat de site makkelijk te gebruiken is en dat er voldoende keuze is! We zijn blij te horen dat de bestelling zo snel geleverd is. Bedankt voor de positieve feedback!

Goede communicatie en voorwaarden

Goede communicatie, snelheid en heldere en duidelijke informatie op de website. Uitstekende voorwaarden.

23 sierpnia 2025

Goedemorgen,

Wow, wat een uitstekende beoordeling! 🌟 Bedankt voor je positieve feedback. We waarderen je als klant. Mocht je ons ooit nodig hebben, dan weet je ons te vinden.

Oceniono na 5 z 5

Nadat ons vorig contract beëindig was

Nadat ons vorig contract beëindig was . Hebben we weer gekozen voor 2 nieuwe laptops .
Wederom Mooie laptop, en betaalbaar .
Doordat je maandelijks kan. Betalen is het voor iedereen toegankelijk.
Ben weer super tevreden met de nieuwe laptops !

Hoi Ana,

Oceniono na 4 z 5

Toetsen van de laptop kloppen niet…

Toetsen van de laptop kloppen niet allemaal ziet er verder goed uit

22 sierpnia 2025

Mooie laptop

Mooie laptop , snel geleverd

21 sierpnia 2025

Beste Miranda,

Jij hebt ons een glimlach bezorgd! 😄 Enorm bedankt voor je positieve review. Wanneer je vragen hebt, dan weet je ons te vinden.

Oceniono na 3 z 5

Delivery

Delivery was "unsuccessful" (there was no attempt to deliver the product) and cycling from the pick up point with a huge parcel was problematic.

Dear Mar,

Thank you for your review. We are sorry to hear that the delivery didn't go well and that you had to pick up the large package from the pick-up point yourself. We are dependent on our delivery service for this, but we are very sorry that this happened!

We will take this into consideration internally so that we can improve our process. If you have any questions or suggestions, please feel free to contact our Customer Service using info@studywise.nl.

We are here to assist you, Mar!

With best regards,

Top.

Duidelijke product informatie, dus het was gemakkelijk zoeken naar de laptop die ik nodig had.
Snelle levering. Helemaal top.

23 sierpnia 2025

Hoi Angela,

Geweldig, bedankt voor de uitstekende beoordeling! 👍 We zijn blij dat je tevreden bent. Tot de volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Bestellen ging makkelijk en duidelijk

Bestellen ging makkelijk en duidelijk. Bezorgstatus werd tijdig aangegeven. Na levering had ik een vraag, via de online omgeving gesteld en was snel opgelost. Tot nu toe erg tevreden.

24 lipca 2025

Beste Jenna,

Super bedankt voor je positieve review! Fijn dat je ons zo waardeert. Mocht je ons ooit nodig hebben, dan weet je ons te vinden.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej