3 st 10x15 cm 1 st 5x7 cm - Porträttbildsark A4 I stället för detta ark hade jag velat plocka ut 4 st A4 ark på fyra olika motiv. Men om jag gör det via en annan meny så kostar ju varje A4 ark... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Our daughter was clicked in Ikea Umeà.The photographer was very professional she clicked really nice pictures in very less time. I liked the service only one suggestion that you can make this whole co... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har fotograferat vår son på Ica maxi Växjö Studioexpress varje år sedan 2018 och vi är super, supernöjda varje gång. Mehdi har ett fantastiskt bemötande, utmärkt kundservice och en otrolig talang n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Så lättillgängligt både vad gäller bokning och plats. Fotograferingen gick fort, och det var bra då barnen tröttnade fort, och ändå fina bilder. Bilderna kom efter bara några dagar.
Reakcja na opinię
Studio Express har sedan 1963 besökt varuhus och köpcenter runt om i landet och erbjudit KOSTNADSFRI barnfotografering! Då under varumärket Stjärnstudio. Studio Express är rikstäckande och är marknadsledande inom barn-och djurfotoevent. Vi erbjuder KOSTNADSFRIA fotograferingar – helt utan köpkrav! Beställer gör man sedan hemma i lugn och ro om man blev nöjd med resultatet. Våra fotografer är specialutbildade att klara alla åldrar – från nyfödda bebisar till barn, tonåringar och ungdomar. Som alltid är barnfotografering ett samarbete mellan barn/förälder och fotografen. Våra djurfotografer är också specialutbildade för att fotografera olika djur. Se alla våra kommande event på studioexpress.se
Skultunavägen 40, 72217, Västerås, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Två år i rad har vi varit på Ica maxi i Ängelholm vid dessa fototillfälle.
Otroligt duktiga och trevliga fotografer som lyckats trots korta besök!
Nöjd kund som får fina bilder!

Odpowiedź od Studio Express
Bilderna är finna och ger 4 betyg eftersom jag kunde inte se mina rabatter och gåva.

Odpowiedź od Studio Express
Edit efter svar: Företaget borde bli bättre på information. Så som det är formulerat i mailet låter det som att man inte får använda önskefoto.
Bestämde mig för att beställa digitala bilder enbart och sedan beställa produkter via önskefoto. Detta då jag alltid beställer mina fotoprodukter från det företaget och har hela min bildkatalog hos dem. När jag fick bekräftelsen på köpet stod det då plötsligt att jag inte kunde beställa via önskefoto. Information som inte framkommit tidigare. Hade tänkt göra en fotokalender.

Odpowiedź od Studio Express
Supertrevlig fotograf, som tog sig tid och lyssnad in min lilla 5 månaders när de inte var någon som hade tiden efter. Bebis kändes trygg och var superglad.
Superfina foton som blir presenter till familj och släkt!

Odpowiedź od Studio Express
Har fotograferat flera gånger i över 3 år och alltid varit nöjd och köpt efter nästan varje tillfälle. Allt fungerar perfekt! Dock så har vi varit sjukt missnöjda sista 3 tillfällerna då de bytt till en bakgrund av papper i grön med ett golv på som förstör hela bilderna. Hoppas verkligen inte det är på alla framöver för då kommer vi inte göra fler!

Odpowiedź od Studio Express
This photography service is wonderful and has become an annual tradition for my family. Photographer is always so accommodating and friendly, and we feel so comfortable having our photos taken especially even in the middle of ICA store. Thumbs up!

Odpowiedź od Studio Express
Vi har använt oss av studio express 2 år i rad och blivit väldigt nöjda med tanke på fotona de fått fram på bara 5 min. Mycket prisvärt!

Normal kvalitet
Personalen som var 421 centrum hon var orolig.

Odpowiedź od Studio Express
Oengagerad, närmast otrevlig fotograf. Tyvärr inte nöjda med bilderna, men så sällan vi får ihop syskonen för fotografering, så nu beställde vi ändå. Nästa gång väljer vi ett annat företag.

Odpowiedź od Studio Express
Den som hade fotograferingen var trevlig och han hade bra hand om min hund .

Odpowiedź od Studio Express
Besviken över fördelning av bilderna. Hade två barn som jag fotograferade. Fick två enskilda bilder på ena varav sex stycken på den andra. Två stycken på dom tillsammans . Hade gärna sett att fördelningen var lite med jämnt fördelat mellan barnen. Bilderna jag fick på barnen var absolut bra och jag beställde dom självklart. Men hade önskat jämnare fördelning.

Odpowiedź od Studio Express
Det var en sådan kul fin stund och en så fin fotograf med skills. Älskar älskar älskar!

Odpowiedź od Studio Express
Fotograferna tog sig verkligen tid och var så positiva och snälla! Min son var lite blyg och min hund var ganska uppvarvad men de hanterade allt så fint. Och vi fick jättefina bilder!

Bra bilder.
Bra fotografer
Bilderna kunde man se redan på tisdagen efter lördagens fotografering

Odpowiedź od Studio Express
Bra fotograf. Mycket fina bilder, men inte den bästa kvaliteten på prylarna man beställde. Nyckelringarna håller inte och pusslet får inte med sig en låda att förvaras i.

Odpowiedź od Studio Express
Hade turen att Studio Express kom till en Coop i närheten på vår son 6 månaders dag! Mötte en härlig fotograf som tog fantastiska bilder. Fick hela 15 bilder (förväntat 2-6st) inom 3 dagar (förväntad tid var 2-3veckor). Beställt och väntar nu på utskrifterna! Ett stort plus i kanten var möjligheten att beställa alla bilder digitalt en rimligt pris!
Hoppas ha möjligheten att kunna fotografera julkorten senare i år!

Odpowiedź od Studio Express
Fotografen var försenad så man fick stå och vänta länge med otålig hund.
Upplevde att han tog mycket foton men levererade inte så många…

Odpowiedź od Studio Express
Duktiga och engagerade fotografer. Min tredje år som fick fina bilder. Tackar er.

Odpowiedź od Studio Express
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.