Streetman Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg synes streetman er en af de bedste hjemmesider med herretøj. Deres service er er helt i top, de har et stort udvalg af vare, mange fede mærker. Der er altid gode tilbud samt ofte rabatkoder. Jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dengang man købte fysiske spil med coolshop(samme firma) var leveringen fra dag til dag, den service holder de fast i med streetman. Bestiller tøj en eftermiddag og næste dag kunne jeg hente de... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Modtog desværre en defekt vare, som det er virkelig besværligt at få ombyttet. Varen skal først testes for defekten, inden jeg modtager en ny. Viser varen sig ikke ar være defekt ifølge medarbejderne... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą uliczną
  2. Sklep z nakryciami głowy

O Streetman

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi fører et bredt udvalg af streetwear, skate og fashionwear. Du kan finde meget forskelligt på webshoppen, blandt andet caps og et bredt udvalg fra mærket Panuu. Firmaet bag Streetman.dk, har eksisteret siden 2003 og har derfor opbygget stor erfaring indenfor internet-handel. Vi tilbyder et bredt udvalg af street, skate og fashionwear til fornuftige priser, uden at der spares på service/kvalitet og support. Når du handler på Streetman.dk får du dag til dag levering og billige fragtmetoder. Ydermere kan du, helt uden beregning, få 1 stk. Flexfit cap eller Wow beanie med når du handler for mere end 1.000 kr. (eksl. fragt)

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Rigtig fin service

Rigtig fed oplevelse , har brugt første gang men kan varmt anbefales. Det eneste i kan gøre bedre hvis der kommer lidt mere specifikationer til denne vare for eks. bredde på hofte og på lår...

15 maja 2017
Oceniono na 3 z 5

Det er lidt en blandet fornemmelse jeg …

Det er lidt en blandet fornemmelse jeg sidder med efter jeg har modtaget min pakke!
jeg bestilte et par SuperDry shorts og jeg er sikker på at jeg trykkede på størrelse 32 men da jeg får ordre sedlen står der at jeg har bestilt dem i størrelse 36 men da jeg ved at netop SuperDry kan være meget små i størrelserne tænker jeg at jeg bare er blevet hjulpet til at få den rigtige størrelse og det blev jeg selvfølgelig glad for men da jeg så modtager mine shorts ser jeg at de er en størrelse 38 altså 2XL og det synes jeg er lidt mærkeligt!
Da jeg så prøver mine shorts finder jeg ud af at de ikke er så meget for store så jeg ønsker at bytte dem men igen synes jeg det er lidt mærkeligt at man går ind og korrigere i størrelsen på de ting man bestiller!
men igen så er jeg okay tilfreds :-)

11 maja 2017

Hurtig lev

Hurtig lev. Alt super bortset fra forkert str på short men kunne godt gå

10 maja 2017

Jeg sendte en bestilling 13/4

Jeg sendte en bestilling 13/4. Modtager min pakke 19/4
I pakken er der det der skal være, der er dog et par bukser som skulle være str. 34, som er str. 32. Jeg tager kontakt til streetman, og får beskeden at de straks sender nogle i 34, og jeg skal så sende bukserne i 32 retur.
Jeg opdager så at der på posen til bukserne står 34, og parret i posen er 32. Det gør jeg streetman opmærksom på, så jeg ikke modtager endnu et par i 32 som lægger i en 34 pose.
21/4 skriver de så til mig at jeg skal returnerer de modtagede bukser først, da det nu pludselig er en fabrikationsfejl og ikke en pakkefejl. der er nu gået 8 dage og det er fredag. Jeg sender så bukserne retur 23/4, og hører ikke fra streetman mere. Idag 2. maj, har jeg stadig ikke set mine bukser, og tager kontakt til streetman, og får beskeden, at nu har returafdelingen lige behandlet ordren, og er ved at returnerer mine penge.
Det er dybt useriøst, og jeg forstår ikke at det skal gå ud over kunden hverken den ene eller den anden fejl. og man bliver bare spist af med en venlig besked fra en "Martin". om at de beklager. Jeg handler ALDRIG hos streetman igen.
I øvrigt er det da meget beundringsværdigt at så stor en virksomhed kun har telefontid fra 9-12, der hvor vi alle "normale" har fri.

2 maja 2017

dårlig oplevelse

Elendig oplevelse. Bestilte en jakke og fik tilsendt en anden vare. Fik besked på at vente på jakken, men efter en uge fik jeg besked på, at de ikke kunne levere jakken og i stedet skulle jeg sende de forkert leverede varer tilbage. Det bøvlede jeg så med. Først i går- 3 uger efter handelen- fik jeg mine penge tilbage. Desuden blev mit kort groft misbrugt efter denne handel, da det var den eneste nethandel, jeg havde foretaget mig i mange måneder. Banken siger, at det er netbutikkerne, der lækker folks oplysninger. Jeg vil på det kraftigste advare mod at handle i denne netbutik!

2 maja 2017
Oceniono na 2 z 5

Varer passer ikke sammen med det man kan købe i fysisk butik.

Jeg er ikke tilfreds med varen, og den er sendt retur. Har købt et par bukser i fysisk butik og bestilte derefter den samme buks på nettet. Men det var en helt anden vare jeg fik tilsendt. Troede jeg kunne sparer nogle penge, men istedet kom det til at koste mig 50kr for at sende dem retur. Iværtfald sidste gang jeg prøver dette. Af skade bliver man klog, som man siger.

23 kwietnia 2017
Oceniono na 2 z 5

Uprofessionelt og ringe kundeservice

Bestiller i dag to par bukser fra hjemmesiden. Efter jeg har indsat mine kort oplysninger og trykket bekræft kommer siden op med melding om, at ordren ikke er gået igennem. Jeg kan dog alligvel se, at pengene allerede er trukket fra min konto.

Jeg kontakter kundeservice og får en ikke særligt hjælpende kunderådgiver på chatten, der fortæller mig at pengene vil komme ind på min konto om et par dage igen. Ingen undskyld, vi har lavet en fejl, som vi nok skal få rettet op på. Kun meget fåmælte og langsomme svar. Handler ikke hos streetman.dk igen...

20 kwietnia 2017
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej