Tag aldrig hertil! Jeg var så uheldig at glemme min meget dyre missoni bikini på hotelværelset da min baby begyndte at græde idet vi skulle checke ud. Jeg checkede ud og kontaktede hotellet telefonisk... Zobacz więcej
Vi havde en overnatning inkl. 3 retters menu og morgenmad samt ansigtsbehandling Vi var skuffede over størrelsen på spa området og havde heller ikke forventet at der ville være børn tilsted... Zobacz więcej
1. Duschen luktade kiss 2. För mycket folk på för litet utrymme 3. Fanns inget snax att få från baren efter att köket stängt 4. 25% av poolerna, 100% av fotbad och 66% av bastuna stängde typ 21,... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
En resort kallar vi oss. Utomlands, semester, njutning, gastronomi, beach club, mötesplats och Europas bästa spa är andra ord som vi gillar. Oavsett vem du tar med dig hit så ser vi till att upplevelsen blir utöver det vanliga. ✓ Kärleken ✓ Gänget ✓ Fa...
Havsbadsallén 2A, 311 42, Falkenberg, Szwecja
- www.strandbaden.se
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Udemærket
Vi var der i oktober 2024. Ingen børn og god plads i div. pools. Muzak brager alt alt for højt 24/7.
Afslapningsområder var perfekte.
Maden er god på begge restauranter, men valget af vine er meget begrænset til under 1500. Drinks er gode som forventet, men prisen er alt for høj.
Værelser var fint, rent og småt. Vi havde købt havudsigt, men regnede ikke lige med at vi også have udsigt over 30 m2 tagpap. Lidt en øje-bæ.
Fint spa och god mat
Fint spa och god mat. Hjälpsamm och glad personal, hit reser vi fler gånger
Har fått en bröllopspresent som vi…
Har fått en bröllopspresent som vi tänkte utnyttja, en övernattning på Falkenbergs Strandbad men tyvärr så somnade min mans mor in någon dag innan så det var inte läge att åka iväg på detta, tänkte då att jag kan väl flytta fram datumet MEN det gick inte OM jag inte tog deras erbjudande att betala 395 kr till för att boka om datumet, så sniket att försöka ta ut mera pengar mitt i våran sorg så Nej Tack inget mera Falkenbergs Strandbad för oss, det enda jag ville var att kunna flytta datumet....
Falkenberg ville ikke ændre booking…
Falkenberg ville ikke ændre booking ellers give et gavekort. Vi var i den uheldige situation, at vi ikke kunne komme afsted grundet sygdom. 6.000 kr. Ud af vinduet. Dårlig service og dårlig betjening fra receptionen.
Dejligt sted, giv jer selv en gave. besøg dette sted som bærer præg af 1930erne
Dejligt sted. Giv jer selv en gave og book udenfor sæson.
konferencebesøgende kan indgå, men de var stille og rolige.
kæmpefint sted med ro og venligt personale.maden var superudsøgt, 5 forretter, 5 hovedretter og 5 desserter.
der var mange afslapningssteder og steder at være alene med sin familie, Ildrelaxen, kellys room med skøn havudsigt og brændeovn konstant igang. meget sødt personale der ikke konstant skulle sælge noget som på andre hoteller. the/kaffe frot tilgængeligt hele dagen. Det her sted er et scoop og skab din egen oplevelse, der er så mange oaser hvor ingen mennesker kommer på stedet.
Härlig upplevelse
Härlig upplevelse! Fantastiskt fint rum med härlig utsikt över havet. Dock upplevde vi kuddarna för höga så vi fick ont i nacken. Mkt god trerätters och gott vin till det. Trevlig personal och fin restaurang. Spa badet var bra. Vi satt i sofforna och snackade tyvärr tyckte vi att musiken var för hög. Hade varit mysigare med soft musik. Frukostbuffén fantastiskt god. Dock var musiken hör oxå för hög och stressande.
Åker gärna hit igen.
Vi forventede et stille og roligt…
Vi forventede et stille og roligt hotelophold, men der var mange børn især i poolområdet. Musikken var alt for høj både i poolområdet, hotelgangene og også i restauranten, så det var svært at snakke sammen.
Maden var virkelig lækker, men personalet var håbløst. De glemte at give os vores drikkevarer og vi måtte bede om både vin og vand, og det samme skete for nabobordet (x2). Det var også ret tilfældigt hvilke borde som fik brød og smør - vi fik ikke. På hovedretten var der smidt en masse koriander ud over, og det stod IKKE i menukortet. Koriander er noget der deler vandene, og det er ikke noget du bare lige drysser over, når det ikke står i menukortet. Jeg kunne heldigvis fjerne det, men hvis det havde smagt af koriander havde jeg sendt det retur!
Vi forsøgte at få fat i en tjener, så min mand kunne få ekstra kartofler, så han kunne blive mæt. Men vi opgav efter at have forsøgt i 15 minutter. Det samme gjorde sig gældende, da vi skulle tjekke ud af restauranten. Til sidst måtte vi kalde/råbe højt. Og det til trods for at der var MANGE tjenere/afryddere som rendte rundt og bogstaveligt talt kløede sig i håret, for derefter at servere (måske det faktisk var en fordel at vi faktisk ikke fik det brød.....)
Vi kommer i hvert fald ikke igen.
Stay away
Stay away. Vi har ätit här i många år men kvaliten på maten (Sandys grill) har nått ett absolut lågvattenmärke. Aldrig igen!
Skal man havde ro find noget andet.
Jamen hvor skal jeg starte vi regnede med ro og fred i spa.en men det kunne man godt glemme da der løb børn rundt om poolen og hoppet i fra kanten og larmet konstant.
Værelset var okay men ikke noget skrive hjem om. Badeværelset var fliserne i gulvet knækket og håndvasken var krakeleret nede i. Maden var ganske fint men hovedretten alt for lille og desserten okay. Vi ventede længe på drikkevare der først kom efter forretten og vi fik intet brød til starte med. Nogle Tjenerne rodet sig konstant i håret og kokkene vaskede ikke hænder mens jeg så på det rørte ved råt mad og så til tilberedt mad uden vaske hænder. Vi kommer ikke igen
Riktigt slitet
Riktigt slitet, nerkissade mattor i hela korridorerna, hade hund rum, va kiss på sängkappen på 2 ställen. Spaet va fint och bra, maten tog fruktansvärt lång tid och va extremt salt. Tyvärr behöver detta stället en riktig uppfräschning för att kunna ta så mycket betalt
Härlig vistelse som borde ge högsta…
Härlig vistelse som borde ge högsta betyg. Men restaurang besöken var under all kritik. Hade bokat två personer 19.00 på Sandys bar och vi väntade på maten i över 2 timmar och kl 21.30 fick vi besked att vår beställda dessert skull ta ytterligare ca en halvtimme. En väldigt enkel dessert.
Samtliga i restaurangen hade samma långa väntan. Och vi som tänkt återkomma till detta för övrigt fina ställe har tänkt om. Detta fördärvade vår vistelse. Det var samma problem övriga matintag i den andra restaurangen.
Hvis du tror du skal være børne fri, er dette et forkert sted at vælge :-)
En positiv ting! - maden var fantastisk!
Meeeen, ellers var det ikke lige stedet for os.
Der var børn i poolen der trænede svømning med deres bedsteforældre og hoppede fra kanten uden der blev sagt noget til det.
Udover det var vi uheldige at have værelse ved siden af den børnefamilie, som vækkede os halv 7 om morgenen. Vi skulle have alene tid uden vores baby… virkelig skuffende!
Riktigt bra ställe
Riktigt bra ställe. Andra gången jag är där men denna gången utanför jobb. De i receptionen gör allt för att tillmötesgå dig. Spat är fantastiskt. Maten helt klart på den övre skalan. Läget fenomenalt precis vid stranden. Hade önskat fler ölsorter i baren men drinkarnas kvalité fick en att glömma ölen. Sammanfattningsvis, en riktig pärla ni har Falkenberg.
Dejligt sted!! Glem de dårlige anmendelser skab din egen oplevelse :)
Hvis du trænger til at slappe og komme helt ned i gear, så skal du bestille en overnatning på Falkenberg. Dejlig mad, dejlige bade, dejlige senge, søde personale. Hyggelige områder, flot indretning og god stil. Vi er lige taget afsted og glæder os allerede til en overnatning igen en anden god gang :)
FOOD POISONING
We stayed at Falkenberg Strandbad for two nights. When we arrived at the hotel around 5.30 p.m. the staff told us we were late for our dinner. We were not told at any time before arrival that our included dinner was at 5 p.m. for both days. However we had our dinner, but rushed through our three courses.
I had Moules frites for the main course and it was great. I THOUGHT. Couple of hours later I suddenly felt really bad. I threw up constantly and this ruined most of our evening and night that we had planned to spend at the Spa (which we paid a lot for). There was no doubt that this was simple food poisoning. I talked to a receptionist around 9 p.m. who told me I was gonna speak to someone in charge in the morning, so that this matter would be handled. When I wanted to check out an unprepared receptionist didn't know what to do. She later sat me down to fill out a formula that was “standard procedure”. The formula was based on questions regarding whether I had any special allergies - if I had something from outside the hotel etc - which I hadn't. To me this was an indication of them trying to deny any responsibility. I was then told I was going to be contacted by their “guest excellence manager” who would resolve this matter in a proper way. The receptionist then happily charged me for extras and sent me on my way.
Several days passed and we decided to send the hotel an Email waiting to be contacted.
However it has now been 5 days since I wrote the Email and 10 days since I got sick and we still haven't heard anything back from them.
I do not hope this is the way they handle their “standard procedure” of these situations by just hoping the guest will forget this. As I am working in a hotel personally I know from experience this is NOT how guests should be treated. The staff was not capable of handling situations like these. The room was not satisfying.
When we got to the room we were very surprised at how small they were, since we paid for an upgrade. Did not include a double bed, but two single beds. Bedding was poor and uncomfortable. Not what you expect from a hotel of this price range.
In general very bad experience and disgraceful customer service!
I’ve stayed here a few times and I’ve…
I’ve stayed here a few times and I’ve often been quite pleased. This time we were a company of 6, and I emailed them weeks before asking for rooms with balcony. They assured me that they would do everything in their power since they offer balcony’s at our room class but that they couldn’t make any promises - which is fair. When we arrive they haven’t managed to book any of the rooms with a balcony. Not one. Since they informed us before we arrived that they do in fact have rooms with balcony but just hadn’t divided them yet, we of course assumed they would solve at least one of them. They want to sell easy deals on sites like let’s deal and secret escapes - that should tell you something about the place.
Unfair anmeldelser
Nu har jeg lige læst de mange dårlige anmeldelser, og det er som om, at det er et helt andet sted der bliver talt om.
Vi har lige været der i denne uge, 4 personer med to overnatninger. Pæne og rene værelser (boede på 2. sal) fantastiske dejlige senge. Bruseren manglede en pakning, men den trækker ikke ned i vurderingen. Maden var rigtig god, flere retter at vælge imellem. Mange hyggelige områder at kunne sidde i. Flere steder med åben pejs. Skøn udsigt over havet. Behagelige møbler rundt omkring. Virkelig god, stor og varieret morgenbuffet. Meget venligt personale over hele linien.
Eneste klage, jeg er lidt kuldskær og kunne godt have brugt, at der var varmere i spaområdet;)
Alt det folk savner med isbade og saunagus, er jo ikke noget der reklameres med?!
Jeg skal helt sikkert tilbage:)
Under mit ophold på spaet stødte jeg på…
Under mit ophold på spaet stødte jeg på en række uheldige omstændigheder, der desværre overskyggede den forventede afslappende og foryngende oplevelse. En af de mest markante problemer var kvaliteten af maden, der var en stor skuffelse. Retterne var ekstremt saltede og alt for tørre. Jeg fandt det næsten umuligt at tygge på kødet, hvilket gjorde måltiderne til en ubehagelig kamp snarere end en fornøjelig oplevelse. Den manglende balance i smag og konsistens bidrog til at formindske min nydelse af spaets gastronomiske tilbud.
Desuden var indkvarteringen ikke op til standard. Senge var ubehagelige med alt for hårde fjedre, hvilket resulterede i betydelig ubehag og rygsmerter om morgenen. At forsøge at hvile og genoplade i sådanne forhold blev en udfordring i sig selv. Værelset var også præget af manglende rengøring og vedligeholdelse. Støv og snavs var synligt, hvilket underminerede følelsen af komfort og hygiejne. Denne mangel på renlighed og vedligeholdelse skabte en generel følelse af utilfredshed og ubehag under hele opholdet.
Personalet på spaet var desuden ikke hjælpsomme eller imødekommende. Deres attitude var uforskammet og uopmærksom, hvilket gjorde det vanskeligt at føle sig velkommen og taget hånd om. Manglen på gæstfrihed og opmærksomhed over for gæsternes behov bidrog til at forværre den allerede dårlige oplevelse. Det var tydeligt, at der manglede en følelse af engagement og professionalism fra personalets side.
Yderligere var spaets faciliteter ikke i god stand. Der var en generel mangel på vedligeholdelse, og nogle af faciliteterne virkede endda nedslidte og forfaldne. Mangel på aktiviteter eller underholdningstilbud gjorde opholdet monotont og kedeligt. Manglen på muligheder for at deltage i aktiviteter eller nyde forskellige behandlinger gjorde det vanskeligt at få det maksimale ud af opholdet.
Samlet set var min oplevelse på dette spa langt fra tilfredsstillende. De mange negative aspekter, herunder dårlig madkvalitet, ubehagelige senge, manglende rengøring, uforskammede personale og utilstrækkelige faciliteter, gjorde mit ophold langt mindre behageligt og afslappende end forventet. Det er tydeligt, at der er behov for betydelige forbedringer på flere områder for at skabe en mere positiv gæsteoplevelse.
Levede ikke op til forventninger
Stjerner er for den samlede oplevelse.
Mad trækker kraftigt op. Den var super fin.
Værelse mega småt og nedslidt/nusset. Og var ovenikøbet opgradering. Revnet håndvask, dryppende vandhane.
Spa skuffende. En lille sauna, ingen reelle spa/boblebad, men flere pools med varmt vand inde og ude (mangler afveksling) ingen isbad, ingen dampbad/e.
Det er mere pop end SPA.
Generelt bærer stedet præg af manglende vedligehold. Meget “trætte” bygninger og interiør.
Sidste nat gik brandalarm. Fuld evakuering, men Ingen kommunikation i situationen eller efterflg. Skræmmende!
Vi havde 2 nætter med halvpension.
Havde et weekendophold og det levede op til mine forventninger
Super lækre værelser og fantastisk service fra personalet, både i restauranten og receptionen
Det eneste “skuffende” er manglen af saunaer, ud over den ene.
Tænker at når nu, man har så mange forskellige pooler. Så ville det klæde stedet med mere end en sauna. Måske et dampbad og en infrarød sauna
Men blot et forslag
Kan varmt anbefales
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.