Høflig og fleksibel, gode priser
Emil gav mig et godt tilbud på udskiftning af generator, og var generelt meget behagelig at snakke med. Han fik det ordnet på meget kort tid fordi der var afbud på dagen, så fleksibel er han også.
Fuglsang Allé 22, 7000, Fredericia, Dania
Når nøden er størst .....træder Emil til 👍hurtig og kompetent hjælp....dejligt - hos Stounbjerg auto mærker man kærlighed til de gamle biler. Tak for hjælpen

Odpowiedź od Stounbjerg Auto ApS.
Dygtig og pålidelig mekaniker, der altid sætter sig ind i problemet inden han går igang. Måske ikke byens billigste, men det virker når man får det lavet.

Fremragende Service!
Jeg bruger Stounbjerg Auto til min privat bil, men så sandelig også til mine firma biler, jeg er selvstændig og har 2 firmabiler samt en privat bil.
I sidste uge oplevede jeg at køre på motorvejen i en overhaling, hvor det ene dæk sprang med efterfølgende at få smadret den ene fælg, mens jeg ventede på vejhjælp ringede jeg Stounbjerg Auto og fortalte Emil at jeg havde et behov for at min bil kunne køre allerede næste dag, emil vendte tilbage efter 15min og fortalte at de fælge jeg skulle bruge ville først komme næste dag om morgenen, da jeg kom næste morgen var han allerede i fuld gang og jeg havde ingen spild tid hvor min dag var ødelagt.
Jeg er imponeret over hvor god service man får på dette værksted, regningerne er altid til at gennemskue samt man får en forklaring på hvad der er lavet, er man inde og få noget lavet og der så dukker noget uforudsigeligt op, så får man altid en opringning så man kan beslutte om det skal med eller om det er nødvendigt for at bilen kan køre.
Mange tak for altid god service, kun positive ting at sige herfra.

Odpowiedź od Stounbjerg Auto ApS.
Tilfreds hurtig og god service absolut intet at klage over herfra 😊
FREMRAGENDE SERVICE. Jeg har alle dage fået lavet mine biler hos Emil. Og jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde :) Han er virkelig dygtig til sit job og hans viden indenfor alle de forskellige biler. Han er meget fleksibel, I forhold til en presset tid og det økonomiske, hvilket man ikke møder så ofte.
Hos Emil har jeg oplevet, at han har fundet fejl på min Volvo v50 ingen andre har kunnet finde. Hellerikke Volvo i Vejle.
Her er der tale om en mekaniker, der kan og yder et stykke arbejde langt ud over det sædvanlige. Og til en pris man bestemt ikke kan sætte spørgsmål ved.
Mange mennesker kritiserer virksomheder uden at uddybe problemet til bunds.
Man bør også rose, når der er grund til det. Og det er der i hvert fald her.

Odpowiedź od Stounbjerg Auto ApS.
Virkelig god service og en rigtig god mekaniker. Kæmpe anbefaling !👍🏽
Jeg vil klart anbefale Stounbjerg Auto. Jeg har fået lavet bremseskiver og klodser, men da jeg ikke er fantastisk god til biler bliver jeg fortalt meget grundigt hvad jeg har fået lavet på min bil. Servicen er i top, og jeg vil 100% vende tilbage!
Jeg har fundet mit faste Auto værksted! :-)

Odpowiedź od Stounbjerg Auto ApS.
Emil kender ikke forskel på privat og professionel. Han vælger at ringe til min kollaga, for at få fat på mig.( Han havde forgæves prøvet at ringe til mig i en dag.) Hvordan han har fået fat i mine kollegas informationer, ved jeg ikke, men det var ubehagelig for begge parter. Emil var meget bekymret for om han fik sine penge, hvilket han gjorde, både denne gang og de sidste 2 gange, jeg brugte ham som mekaniker.

Odpowiedź od Stounbjerg Auto ApS.
Fik ordnet dyser og pumpe . Samt ud fra regning på ekstra 3500kr fremgik det at pumpen i tanken også var blevet skiftet. Dette blev den ikke,og det fremgik tydeligt da jeg efterfølgende kørte på autoriseret wv værksted. Ligeledes kunne de konstaterede at et af stikkende sad løst til en af dyserne, hvilket jeg havde prøvet at gøre klart for stounberg auto. Men han sagde bare han havde prøvet og starte den og da var der ik noget,trods jeg gjorde det klart at jeg godt ville han prøvede at tjekke det han havde skiftet

Odpowiedź od Stounbjerg Auto ApS.
Har lige fået sat anhænger træk på hos dem Er Meget tilfreds med arbejdet der bliv udført, overholder aftaler og tid kan kun varmt anbefale dette værksted

Odpowiedź od Stounbjerg Auto ApS.
Servicen ALTID i top hos Stounbjerg Auto.
Vi er kommet på værkstedet stort siden opstarten af Stounbjerg Auto, og alle gange har servicen været udført som aftalt, og til tider har servicen endda indeholdt rengøring og vask af bilen. Alt uden ekstra omkostninger, men når tiden har tiden har tilladt det.
Stounbjerg Auto er absolut et værksted som vi varmt kan anbefale. Vi kommer med to biler, og har været på værkstedet tæt på 10 gange, og vi kan kun gentage: Servicen er helt i top når du henvender dig hos Stounbjerg Auto (Emil er der en som hedder på værkstedet og ham kan helt rolig lave en aftale med)
To meget tilfredse ejere af Fiat 500 og BMW X3.
Har netop fået lavet service på vores Nissan Micra. Alt hvad vi havde aftalt blev lavet. Derudover anbefalede værkstedet at der skulle skiftes to dæk da de var slidt godt ned. Det klarede han også inden for den aftalte tid.
Bilen blev derudover smurt i alle hængsler og tørret af for fedt-fingre.
Regningen var som forventet i den lave ende. Det er dog ikke prisen der er afgørende for os - men derimod tilliden. Og vi føler netop at Stounbjerg Auto er meget tillidsvækkende.
Vi vil derfor anbefale dette værksted til alle der er i tvivl om hvilket værksted de skal bruge og som ikke altid vil betale det de store værksteder forlanger.

Odpowiedź od Stounbjerg Auto ApS.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.