Stormberg Recenzje

4,0

Oikeastaan tulos pitäisi olla ”huono” koska viidestä tuotteesta ainoastaan yksi oli mitä olin tilannut.... muut oli väärä väri jo koko...... en viitsi palauttaa

Tulee ikävä hyvää verkkokauppaa! Palvelu on ollut esimerkillistä. Tuotteet on sitä mitä verkkokaupassa esitellään.

Olen useamman vuoden tilaillut Stormbergin vaatteita. Olen tyytyväinen tuotteisiin, mitä olen onnistunut saamaan. Tilailisin varmaankin enemmänkin, jos ei aina olisi juuri isot koot heti loppuneet. S... Zobacz więcej

Mielestäni Stormberg on erittäin hyvä ja luotettava kauppa. Olen tilannut useita kertoja ja useita eri tuotteita ja kaikki on olleet laadukkaita ja koot vastanneet ilmoitettua kokoa. Myös toimitus on... Zobacz więcej

Stormbergillä on ilmastoystävällisiä ulkoilu-ja urheiluvaatteita, ilmainen toimitus yli 99 euron tilauksiin ja 100 päivän palautusoikeus

Dobra

2 tys. recenzji

Tilaaminen oli helppoa.

Tilaaminen oli helppoa.
Mutta:Tilausta sai odottaa monta viikkoa.
Kun tilaus tuli Takki oli eri kokoa kuin olin tilannut, siis liian iso.
Sadevaatteet oli OK.
Petyin toimitukseen.

13 września 2020

I haven't received my order

I haven't received my order, they send it to wrong country..

5 września 2020
Logo Stormberg

Odpowiedź od Stormberg

Hi, thank you very much for the feedback. We will follow up your case closely and inform you as soon as we have more information. Kind Regards from Stine - Stormberg

ensitilaus testi

Laadukkaat tuotteet hyvään hintaan!
ensimmäinen tilauskerta ei tule jäämään viimeiseksi!

5 września 2020

Koko on suuri ja väljä

Tilasin haalarin koko 164 ja se oli tytölle liian suuri mutta itse kun sitä kokeilin niin minulle se sopii täydellisesti joten ei mennyt palautuksen, itse olen 173cm pitkä mies. Tyttö olisi kaivannut enemmän taskuja haalariin ja siinä olen hänen kanssa samaa mieltä.
Toimitus oli nopea mutta paketin seuranta kulki viiveellä ja loppui Göteborgin ja samalla tuli tekstiviesti että se on noudettavissa meidän matkahuollosta Etelä Suomessa.

17 sierpnia 2020

Erittäin hyvin istuvat housut

Erittäin hyvin istuvat housut! Nämä eivät olleet ensimmäiset Strömbergini, tuskin viimeisetkään. Muutaman lisätaskun olisin pikiin housuihin toivonut, muuten ovat kyllä loistavat!

12 sierpnia 2020
Logo Stormberg

Odpowiedź od Stormberg

Paljon kiitoksia palautteestasi! retkeilyterveisin - Stormberg

Takki pitää hyvin vettä

Takki pitää hyvin vettä. Kannattaa ottaa normaalikoko sillä takki ennemminkin suuri kuin pieni. Käytän kokoa 38 (M) ja takin M koko täysin passeli, mahtuu lämmintä allekin.

12 lipca 2020

Good for it

Really accurate size charts. Didn't take too long in delivery to Finland. Super super cute pants fir hiking. Very likely to order again.

26 czerwca 2020