Jeg kan desværre ikke anbefale KLAZIG bambusstrømperne. 2 ud af de 6 par, jeg købte, havde huller i syningen ved elastikken allerede inden brug. Det kan være en produktionsfejl, men kvaliteten lever... Zobacz więcej
Hurtig levering. Jeg bestilte varerne om lørdagen og kunne afhente min pakke om tirsdagen. Jeg bestilte diabetes strømper i str. 49- 52 og de passer perfekt til mandens størrelse 47 brede fod m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helt fantastisk hurtig. God service. God kvalitet. Anbefales i den grad! Bestilte søndag, fik leveret tirsdag. Jeg havde målt forkert og bestilte samme dag i anden størrelse. Fik leveret onsdag - dag... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastiks virksomhed. Min mand har handlet hos dem flere gange og deres service er helt i top. Produkterne kommer efter kort tid, og de ombytter eller returnerer pengene hurtigt, såfremt man send... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
StoreDrenge.dk leverer tøj i store størrelser direkte hjem til dig. Smart og lækker tøj til hverdag, fritid, arbejde og fest. Xxxl tøj i sportstøj, t-shirt, bukser, jeans og meget mere.
Krogsbjergvej 8, 5600, Faaborg, Dania
- info@storedrenge.dk
- www.storedrenge.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Godt sted at handle, har voksentøj som passer, hurtig levering.

Odpowiedź od StoreDrenge.dk
Dejlig service og hurtig levering
Dejligt nemt at bytte tøj når man har valgt forkert størrelse. Venlig kundeservice, og man behøver slet ikke stå og vente på sine varer eller ombytning, det kører bare!
god service,gode varer,dyr fragt.
bedre rabat ved større indkøb - ex over 10 stk.

Ringe retur politik
Efter at have handlet på hjemmesiden og hurtigt modtaget varen, blev min positive oplevelse ødelagt. jeg havde brugt størrelses skemaerne på nettet til at vælge størrelse, men en af varerne (arbejdsbukser til 700 kr.) stemte ikke overens med skemaet og de var alt for store. Storedrenge.dk kræver at man selv betaler for at sende varen retur (jf. deres vilkår). dette pådrager mig en meromkostning på 90 kr. (med Post Danmark). Forklaringen var bl.a. at "sådan ville de privat selv gerne have det". Jeg syntes det er urimeligt at man selv hænger på denne ekstra udgift i dette tilfælde. Desværre har jeg mistet lysten til at handle hos dem igen da jeg jo fremadrettet ikke kender varens "slutpris" grundet ekstra omkostningen for en evt. returnering.

Fantastisk
Jeg bestilte en trøje igår eftermiddags og fik besked allerede imorges om at den lå klar på posthuset, god service og super hurtig levering
Dejlig service.
Jeg havde bestilt nogen t-shirt og en trøje. Da jeg modtog det var min trøje byttet med en t-shift. Jeg skrev til dem om hvad vi gjorde og fik så besked tilbage at det var en fejl og de sendte min trøje afsted med det samme. Og den t-shirt jeg havde fået i stedet for trøjen fik jeg som en undskyldning. Go stil👍
God stil.
Nemt at gemmenskue. Bestilte en Søndag. Pakke klar til afhentning Tirsdag. Det er god stil.
Anbefalesesværdig :)
Bestilte en jakke og havde den allerede dagen efter.
Nem og hurtig betjening med gode forklaringer på størrelser med mere.
Helt klart en side jeg vil besøge igen :)
Hurtig og præcis varelevering
3 forskellig farvet t-shirts leveret, med 3 af hver, ligesom jeg havde bestilt det og kun 2 hverdage efter bestilling..
God kvalitet og fantastisk kundeservice!
Jeg har købt tøj hos storedrenge.dk mange gange, og er yderst tilfreds med kvaliteten!
og deres kundeservice, er nået af det bedste jeg har oplevet i dagens danmark! Jeg havde bestilt en masse tøj om lørdagen, som skulle bruges til 2 fødselsdage fredag og lørdag weekenden efter. Skriver så til denne fantastiske kundeservice om onsdagen og spørger om det kan lade sig gøre de sætter en note på at pakken bare skal stilles ved døren hvis jeg ikke er hjemme og om de kan sende den med nået express fragt da jeg som sagt skulle bruge det til de to fødselsdage.
For besked sammen dag, om at pakken bliver sendt i idag (onsdag) og at hvis Postdanmark er så hurtige som de plejer, skulle jeg have pakken torsdag + de sætter en note på at pakke bare skal stilles ved hoveddøren, hvis jeg ikke er hjemme.
Hvis det ikke er hurtig responstid og rigtig god service, så ved jeg ikke hvad er!
Super service - dog lidt mangler på hjemmesiden
Jeg har kun sjældent set eller mødt bedre kunde service hos et firma der overgår storedrenge.dk Super kunde service, købte en trøje som efter ca.. 60 dage gik i stykker ved syningen, skrive til dem om hvad der kunnes gøres og jeg fik et hurtigt og kontant svar tilbage de vil sende en ny trøje til mig og jeg kunne bare beholde den gamle.
Hvis jeg skulle påpege noget hos storedrenge.dk så er det at der er nogle mangler på deres hjemme side i form af at der ikke er størrelse guides på alle deres produkter samt nogle andre små ting, men ingen ting der ikke vil få mig til at købe hos dem igen.
Konsekvent god stil og service
Har bestilt tøj til konfirmation pakke modtaget 18 (!) timer efter bestilling - bukser alt for store.
Jeg roder rundt og kan ikke finde ud af hvordan jeg så gør. Min hustru taler m kundeSERVICE under et døgn efter er alke problemer løst.
Sjældent har jeg mødt en bedre behandling på net, såvel som telefonist.
Det er sgu god karma😃
hurtig og nemt
Bestilte mandag aften og kunne hente min pakke i kiosken om onsdagen
Det er ikke sidste gang jeg har bestilt noget der
Alle tiders - dejlige produkter
Købte varer til min søn - endelig en ordentlig herrestørrelse, god kvalitet - og ikke mindst hurtig levering.
Fremragende butik
Det kan ikke gøres meget bedre så det må være min
nye tøj butik
Fantastisk reklamations behandling
Super hurtig reaktion, og løsning på problemet. Havde fået en skjorte hvor nogle af trykknapperne faldt af efter 2 gange brug. 1 dag efter henvendelse var problemet løst og ny skjorte på vej. STOR anbefaling herfra.