Det kører i olie de 2-3 gange om året jeg er over. Perfekt. Blot gelænderet ved broen sidder irriterende forstyrrende udsigten ud over horisonten. Kører i relativ lav bil.
Jeg bruger Storebæltsforbindelsen flere gange hver måned i mit arbejde som selvstændig. Selve betalingen fungerer fint – pengene bliver trukket automatisk, og det er nemt. Men når det kommer t... Zobacz więcej
Jeg er enormt glad for at modtage mails om at anmelde min oplevelse af at køre over en bro. Hvordan skulle jeg ellers kunne komme af med min trang til at spørge om I ikke kan bygge en ny, jeg synes s... Zobacz więcej
Jeg har en bizz siddende i forruden bag bakspejlet, hvor den ikke ses i dagligdagen. Jeg kører igennem anlægget med ca. 50 km/t uden problemer også selvom det sneer. Jeg synes, at det fungerer bedre... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Aktuel information og inspiration til din tur over Storebæltsbroen.
Storebæltsvej 70, 4220, Korsør, Dania
- Kundeservice@sbf.dk
- www.storebaelt.dk
Odpowiada na 56% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Alt virker som det skal bare så …
Alt virker som det skal bare så dejligt og bruge og meget nemt med nummer plade betaling.
Der var kaos
Der var kaos, man blev dirigeret fra den ene bane til den anden og tilbage igen og så igennem en sluse hvor der var indkørsel forbudt
Overfart Storebæltsbroen 14. og 15. april 2026
Terminal, skiltning og vejbaner gode og overskuelige
Fuldstændig skandaløst at I både har…
Fuldstændig skandaløst at I både har strækningskontrol og fartkontrol midt på broen. Jeres priser er helt hen i vejret
Med BroBizz så kører det bare 👍
Vi besynger Danmarks hovedpulsåre
Det kører i olie de 2-3 gange om året jeg er over. Perfekt.
Kører i relativ lav bil.
Jeg er enormt glad for at modtage mails…
Hvordan skulle jeg ellers kunne komme af med min trang til at spørge om I ikke kan bygge en ny, jeg synes simpelthen den, der er der nu, er alt for lang.
det var hurtigt at komme igennem og…
det var hurtigt at komme igennem og ingen kø eller problemer
det fungerede godt ved betalingsanlægget
Alt gik godt selv om mit betalingskort…
Alt gik godt selv om mit betalingskort ikke var fornyet.
Kortet blev fornyet et par dage efter vi var kørt over Storebælts broen.
Nem og let passage
Nem og let passage 205 kr. Per. Tur er ok i min optik.
Man kan ikke give mere end én stjerne…
Man kan ikke give mere end én stjerne til en bro som forlængst burde være gratis.
Men tak for at I spurgte om min mening.
Det er snildt og overskueligt at køre…
Det er snildt og overskueligt at køre igennem, mange vognbaner så der sjækdent er kø
Brobizzen og nummerplade læsningen…
Brobizzen og nummerplade læsningen fungere ubehageligt.
Prisen over Storebælt for en tur retur samme dag er en helt anden snak derfor 2 stjerner.
Kom hurtigt igennem
Kom hurtigt igennem, prisen må gerne være lavere, for dyrt
Alt for dyrt
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.