Oceniono na 2 z 5

Dårlig service. Ingen sagde velkommen og der blev ikke fulgt op ved bordet. Vi havde bestilt bord til 9 mennesker efter vores vielse på det gamle rådhus. Da vi spurgte til vand, vi havde bestilt, bl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Er lige kommet hjem efter en virkelig god aften. Vi var tre og bestilte menu med vinmenu og hold da op. Veltillavet mad, passende størrelse (når nu der var fem retter), smukt anrettet og velsmagende... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

En noget blandet aften. Efter 45 minutter havde vi kun modtaget drikkevarer og brød. Der gik en time før forretterne kom. To ved bordet havde bestil 5 retters menu, og resten af bordet gik a la car... Zobacz więcej

3,1

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Ikke pengene værd

Websiden ikke opdateret.. markant nedgradering af menuen… lang ventetid i mellem retterne og dyre råvare udskiftet med billige … absolut ikke pengene værd

28 października 2025
Oceniono na 4 z 5

God mad og god service.

God mad og god service.
Eneste lille minus er, at der ikke bliver taget imod gæsterne.
Men mad og service levede til fulde op til forventningerne. Dygtige unge tjenere.

28 września 2025
Oceniono na 2 z 5

Dårlig service og uimødekommen personale

Da vi spurgte til vand, vi havde bestilt, blev der næsvist svaret “jaja” retur.
Den negative og mangel på imødekommenhed påvirkede hele oplevelsen og vi kan ikke anbefale stedet.

14 czerwca 2025

Ikke prisen værd

Bestilte smørstegt isingfilet med håndpillede rejer
Fik en hårdstegt fritureagtig ising med remoulade og rejer
Yderligere en kartofler mad hvor jeg spurgte tjeneren om det var nye danske kartofler hvilket hun bekræftede
Kartoffelmaden var desværre nogle kedelige kartoffelterninger med masser af friturestege løgringe ovenpå
Dyrt sted med en meget uengageret tjener absolut ingen god oplevelse
Pæn restaurant og en god beliggenhed men desværre ikke nogen god oplevelse

3 maja 2025

Fantastisk konfirmation

Vi har netop holdt vores datters konfirmation på Store Børs, og det var en fantastisk dag. Maden var virkelig god og dejligt anrettet. Tjenerne gjorde et stort stykke arbejde i at sikre, at alle gæsterne havde, hvad der var brug for hele tiden. En god dag i hyggelige lokaler og vi kommer helt sikkert igen.

26 kwietnia 2025

Lækker brunch

Jeg holdt min runde fødselsdag med brunch på Store Børs. Der var et stort udvalg af lækre retter og 2 søde tjenere. Vi var 36 i alt og dagen blev en skøn oplevelse.

12 kwietnia 2025

En virkelig god aften

Er lige kommet hjem efter en virkelig god aften.
Vi var tre og bestilte menu med vinmenu og hold da op. Veltillavet mad, passende størrelse (når nu der var fem retter), smukt anrettet og velsmagende. Dertil en virkelig godt tilpasset vinmenu. Og det vigtigste: en virkelig god betjening, der havde styr på os og tilpassede tempoet til vore ønsker. De unge mennesker ydede virkelig en god service. Kommer gerne igen♥️

18 października 2024

Dårlig service/attitude

Vi havde bestilt bord til 4 hvor vi gerne ville have frokost. Vi blev modtaget af en middelaldrende kvindelig tjener som var fuldstændig ligeglad med os. Hendes attitude var så dårlig at vi valgte at gå. Jeg sagde vi ville finde et andet sted fordi vi ikke følte os velkommen hvor hendes eneste kommentar var “helt i orden”. Vi skrev til ejeren og måtte rykke for svar hvor vi til sidst fik følgende svar “ Der er taget hånd om sagen. Tak for henvendelsen.” Har aldrig oplevet en mere arrogant modtagelse

18 maja 2024

Super lækker mad

Super lækker mad, med gode portioner og rigtigt godt tilberedt. Meget fair priser og fin betjening og dejligt vejr på Roskilde havn 🙂

7 lipca 2024
Oceniono na 3 z 5

En noget blandet aften

En noget blandet aften.
Efter 45 minutter havde vi kun modtaget drikkevarer og brød. Der gik en time før forretterne kom. To ved bordet havde bestil 5 retters menu, og resten af bordet gik a la carte. Det blev ikke håndteret godt… Der var klart noget i køkkenets logistik, der ikke fungerede lørdag aften.
Maden var ganske fin og velsmagende (hvad den også skal være til den pris), men med et par svipsere undervejs.

20 stycznia 2024

Vi var 3 personer

Vi var 3 personer, der bestilte smørstegt isingfilet. De var fuldstændig uspiselige, da fisken smagte virkelig dårligt, og var absolut ikke frisk. Vi tog alle en enkelt bid, og havde en grim smag i munden længe efter. Efter at have sendt maden retur, måtte vi vente længe, inden vi fik kaldt tjeneren retur ( ca 1/2 time), for at lave en ny bestilling. Ufattelig træg betjening. Kommer der ALDRIG igen.

13 stycznia 2024

Godt og lækkert

Har bestilt og modtaget en fantastisk nytårsmenu (take away) med bl.a. rigtig gode ravioli og fantastisk møre oksemedaljoner.
Super lækkert, der klart kan anbefales.

31 grudnia 2023

Vi var meget meget tilfredse

Vi var meget meget tilfredse

- Interiører (stole, borde, akustik) var 100% fantastisk, nok mest fordi vi 2 kolleger var alene der kl. 14:00 - så kunne vi høre hinanden. Virkelig gode stole og et bord der var stort nok uden at være for stort, og ikke for lille - altså perfekt.
- Knive og gafler og vandglas - standardudstyr , og det var da okay da ...
- Maden var helt i orden, der var nok på tallerken, og den smagte godt.
- Servicen var i i orden, sød og venlig og høflig, og selvfølgelig ekstrem hurtig, for vi var de eneste kl. 14:00 til frokost.

Vi var meget meget tilfredse.

22 września 2023

Skidt service

Vores mor afholdt lørdag d.24 juni 2023 hendes 80 års fødselsdag i deres lokaler. Hun havde længe glædet sig til denne dag og havde fravalgt andre lokale restauranter for at frekventere denne. Alt op til dagen havde gået meget fint. Hun og vores far, havde fine samtaler med deres ansatte og alt virkede til at skulle spille.

Men, allerede ved ankomsten virkede det til der ikke var tænkt over detaljerne. Der var kun sat hynder ud på stole omkring det første bord i haven. Efter vi gik til bords blev velkomstglas ikke rydtet op og stod der stadig da vi forlod stedet ved midnat.

Efter første servering af vin og vand, var det slut med at der på noget tidspunkt blev tilbudt drikkevarer. Man måtte selv, med besvær hive fat i én af de kun 2 tjenere der var på denne aften, for at få noget at drikke. Selv vores gamle mor, måtte af flere omgange, gå op i køkkenet for at få fyldt vandkarafler op. Forretten, hummersuppen, var i de fleste tilfælde, kold. Der var al for lang ventetid mellem retterne, særligt hovedretten var alt for længe undervejs. Da desserten blev serveret, havde en håndfuld gæster måtte forlade festen og da, var der stadig hovedret service, kompottalerkner, salt og peber, stående på bordene.

Det forlød så, at der var 2 tjenere der ikke havde mødt op, hvilket selvfølgelig er svært at håndtere, så sent på dagen, men nu har jeg selv været tjener i mange år og det er for mig og resten af selskabet, dybt utilgiveligt at man ikke prioriterer den runde dag som ikke kan laves om, over for strøgkunder udenfor på terassen, som ikke burde have haft fokus. Havde de haft den mindste pli, havde de enten lukket ned for deres a la carte, eller minimeret den kraftigt-folk havde 100% haft forståelse for, at de måtte fokusere på det selskab de havde og så havde haft ønsket dem en god aften og på gensyn en anden dag.

Istedet sendte de igår små 30 mennesker fra nær og fjern ud i landet som negative ambassadører-hvilket er virkelig trist, men selvforskyldt pga manglende indsigt de, hvad der var vigtigst for vores mor og selskabets minde om denne aften.

Vi har intet negativt at sige om den mandlige og kvindelige tjener der var på job, de gjorde hvad de kunne med kun deres 4 hænder, men hvor er det trist der ikke hersker større kompetencer i de flotte lokaler og på denne unikke adresse.

Maden, var generelt ok, men kedeligt serveret og lettere smagsløg, til den pris de tager for den.

Vi ved vores far valgte at betale for vores mor og der var en lille rabat af en art, men dét burde slet ikke have været et issue, for selskabet skulle have været prioriteret som nr.1 denne aften.

24 czerwca 2023

Undgå restauranten

Undgå restauranten, hvis ikke du vil opleve, at prisen er højere, når der skal betales, end den var aftalt på forhånd. Vi var et selskab på 20 personer, der havde bestilt to stykker smørebrød, kaffe og kage, der kostede 125 kr mere end aftalt. Betjeningen var heller ikke ok. Vi blev kaldt ind til bordet, maden stod parat, men vi ventede længe på tallerknerne. Tjeneren var helt inkompetent , og han var nødt til konstant at ringe til en anden tjener, der havde været der i starter. Maden var på det jævne, og en voksen mand kunne ikke blive mæt af de to snitter. Så find et andet spisested i Roskilde

20 czerwca 2023

Ikke pengene værd.

Kvaliteten af maden er langt under hvad den var for tre år siden, da vi holdt vores sidste store selskab. Tomatsuppen var næsten helt kold og grynet/klumpet og smagløs.
Kødet var skåret på den forkerte led, og vi havde bestilt bearnaise, men fik en tynd sovs uden smag af bearnaise på store kander. Desserten, en Creme brulee, var grynet og de fleste manglede den sprøde overflade.

Denne gang blev vi både skuffede over maden og serveringen, som var alt for langsom. Maden var kold da de endelig fik serveret for de sidste.

Hende vi skulle koordinere med op til festen virkede gnaven, nærmest arrogant og gad ikke engang sige tillykke til vores datter, som vi skulle fejre.
Og vi endte med ikke at få TV’et ned, så billederne stod og kørte på bores egen lille computerskærm.
Det var trægt og tungt at kommunikere med hende.
Vi følte vi trængte os på og var i vejen… vi følte os alt andet end velkomne. Øv

Eneste lyspunkt var en flink, ung, mandlig tjener, som smilede og var super flink til selve festen.

Stedet har forandret sig meget de seneste tre år. Og bestemt ikke til det bedre.
En stjerne pga ovennævnte tjener og fordi lokalerne er hyggelige og toiletterne pæne og rene.

19 maja 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej