Så mange handler gennem år nu og altid en fornøjelse at åbne pakken. Skønne stoffer og ingen nærighed ved klipningen, altid rigeligt så der er til evt. skævheder ved klipningen. Det er TOP... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hej Kølkær Stof og Hobby Jeg bestilte møbelstof Rio 350 Kobolt torsdag, allerede fredag middag kom varen, og nu er det monteret på vores 6 spisebordsstole, det er utrolig pænt. Tak for venlig og... Zobacz więcej
Fantastisk. Vi har besøgt butikken nogle gange, samt bestilt online. Da vi bestilte online, havde vi pakken inden der var gået 22 timer. Perfekt service, god guidning, dejlig kvalitet og godt udvalg.... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
description of the main conents.
Dane kontaktowe
Præstevænget 42, 7400, Herning, Dania
- www.stofkarsten.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Et godt udvalg af dejlige stoffer
Et godt udvalg af dejlige stoffer, og en super kundeservice.
Utrolig god service
Utrolig god service.
Tak for at finde et lækkert alternativ til det stof jeg ønskede, men som var udsolgt. Jeg vender snart tilbage med en ny ordre.
Fantastisk service
Fantastisk service! Jeg modtog ved en fejl et forkert stykke stof, men efter en hurtig besked sendte de straks det rigtige. Da jeg spurgte, hvordan jeg skulle returnere det første, fik jeg besked på, at jeg bare måtte beholde det. Det er god stil og kundeservice i topklasse. Jeg handler her gerne igen!
Har handlet i den fysiske butik gennem…
Har handlet i den fysiske butik gennem mange år og er fuldt ud tilfreds. Butikken har et stort udvalg af garn, Sandnes, Mayflower m.m.
Fik aldrig mine vare
Utrolig dårlig service, har aldrig fået mine varer, da de nægtede at sende min ordre pga af en prisfejl de havde lavet på deres hjemmeside. De vil ikke svare på mine mails og det eneste jeg har hørt fra dem, var en mail hvor de bestemt ikke svarede særlig pænt. Hold jer langt væk.
Fejl i stoffet - der svares ikke på beskeder
Bestilte stof i oktober 2025. 2 stk havde fået sollys med en gennemgående lys stribe. Fejlen anmeldes og hurtigt svar om der vil blive sendt nyt stof indenfor 2 uger. Her 3 mdr. efter er det endnu ikke kommet og der svares ikke på mine beskeder.
Elendig service i den fysiske butik
Elendig service i den fysiske butik. Man føler jo man ikke er velkommen, ingen siger hverken goddag eller farvel. Hjælp kan man ikke få, hverken når man har fundet det man skal bruge efter laaang tid søgen fordi det bestemt ikke er en ret logisk butik at finde varer i.
Elendig betjening kold og uinteressant ekspedient.
Super ærgeligt, især når man faktisk godt gider køre efter en fysisk butik med stof og tilbehør.
Desværre er det ikke en engangs oplevelse i butikken.
Utrolig kold og ikke interesseret…
Utrolig kold og ikke interesseret ekspeditrice, konen Havde købt stof. Da hun var færdig ville jeg købe et par lynlåse glidere, fik vist et hjørne i butikken hvor jeg måske kunne finde dem, derefter forsatte hun med noget andet. Ende med at jeg måtte gå uden, der var ingen hjælp at hente !!! Det er jeg skuffet over. Mvh Jan
Fantastisk
Fantastisk. Vi har besøgt butikken nogle gange, samt bestilt online. Da vi bestilte online, havde vi pakken inden der var gået 22 timer. Perfekt service, god guidning, dejlig kvalitet og godt udvalg. Tak for jer!
Når man selv er en klovn...
Når man nu selv er en klovn, er det virkelig rart at kunne skrive til en virksomhed og høre om man kan lave om i sin ordre, så man kan få det, man havde tænkt sig at bestille, selvom man fik valgt det forkerte beslag. Det var lige netop hvad der skete for mig i februar, da jeg sad med modtageren af julekalenderen og valgt hvilken hun skulle have. Med et barn, der var så glad for valget, fik jeg valgt de forkerte beslag, men da jeg skrev til Kølkær Stof og Hobby, fik jeg ændret beslagene, fordi de endnu ikke havde nået at pakke min ordre. Ud over at forsikre mig om det kunne laves om, fik jeg i samme omgang også besked om, at min ordre ville blive afsendt senere samme dag. Det er i hvert fald noget, der taler for at skulle besøge deres fysiske udgave af butikken, når jeg engang er i nærheden, for min mail var et skud, et forsøg på noget jeg ikke troede kunne lade sig gøre. Fantastisk service, og jeg vil helt sikkert kigge hos virksomheden næste gang, jeg står og mangler noget til et kreaprojekt!
Super oplevelse
Bestilte online. Super oplevelse og lynhurtig levering.
Og så var der et fantastisk stort udvalg af stof med enhjørninger på, hvilket min datter på 6 år var meget begejstret for.
Hurtig levering og god service
Intet at klage over.
Meget hurtig levering, og en super god og hjælpsom service efterfølgende. Kan klart anbefale at handle med Stofkarsten.
SERVICE!
Service ud over hvad fantasien rækker til.....!
Fik købt nogle forkerte nåle.
Kom der ud længe efter, uden bon og den ene pakke havde været forsigtigt åbnet...
2 nye pakker nåle og et stort smil, det er langt over forventningen...
Ville bare have givet dem den der var åben...
Bestilte forkert stof
Bestilte forkert stof, ringede til Karsten mandag fik information om stof der ville passe bedre til mit projekt, samt at jeg blot kunne returnere det forkerte, og i går modtog jeg det rigtige - sådan, det er skisme kundeservice af højeste klasse, og noget som gør at man kommer retur :-)
Fantastisk oplevelse :)
Fantastisk oplevelse :)
Kæmpe udvalg og super service hos Karsten!
Leveret dagen efter bestilling.
Leveret dagen efter bestilling.
Flotte patchworkstoffer med klippet lidt ekstra længde.
Jeg bestilte møbelstof Rio 350 Kobolt
Hej Kølkær Stof og Hobby
Tak for venlig og hurtig betjening, det er ikke sidste gang vi handler med denne butik.
mvh
Finn Eriksen
Åbyhøj
Ubrugeligt materiale
Jeg købte noget vinylstof, som var meget gammelt. Det fnulrede bare man rørte ved det.
Dårlig service og dårlig kvalitet stof.
Dårlig service og dårlig kvalitet stof.
Jeg købte 8,5 meter gul velour stof, som skulle bruges til konfirmationsdug. Men stoffede fnuggede i så store mængder, trods vask, luftning m.m., at jeg måtte købe dug et andet sted. Jeg fik aldrig svar på min klage over kvaliteten af stoffet.
Hurtig levering lækkert kvalitets stof…
Hurtig levering lækkert kvalitets stof god service
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.