Dat deze mensen nog altijd "in business" zijn is mij een raadsel. In alle objectiviteit: de bestelling verliep redelijk vlot. Tijd voor levering ook. Alleen, ik kreeg een produkt dat helemaal niet... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik wou een intex liner bestellen en ik kom op verzendkosten en het zou nog eens €95 extra zijn. De meeste winkels geven gratis verzendkosten vanaf een bepaald bedrag. Hier niet dus ik heb al geen zi... Zobacz więcej
7x aftershave besteld die in Nederland moeilijk te krijgen is. Een paar dagen na bestelling keurig bezorgd vanuit België. Netjes ingepakt. In de verpakking zaten er 6 omdat er eentje niet geleverd kon... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Online shop voor al uw wellness benodigheden. Zwembaden, Spa, Sauna, Hammam, Infrarood Cabines... Alle accessoires tegen aangename prijzen!
Dane kontaktowe
Melanedreef 6, 8650, Houthulst, Belgia
- www.stesha.be
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Délai de livraison pas respecté.
Bonjour, j'ai commander une bâche d'hivernage Intex pour piscine le 26/02/21. Sur le site il était préciser une a deux semaines pour la livraison. J'ai reçu le produit le 07/04/21 six semaines plus tard. On m'a dit que Intex avais des problèmes pour les livrer dut au covid. Je peut comprendre cela, mais dans ces cas là, il devrais s'abstenir de préciser le délai de livraison.
Super goede service
Super goede service. Zwembad gekocht de levering was 2 dagen later, maar dit kwam door de verzendfirma. Stesha Wellness heeft ons super goed verder geholpen en ons op de hoogte gehouden ivm de levering. Top!!!
Zwembad Intex Ultra XTR 732 x 366 x 132
Site très sérieux, prix très intéressants (dans mon cas, le plus bas du marché),stock en ligne à jour et très grand choix. Très bonne communication et livraison très rapide (2 jours). Entreprise que je recommande sans problème.
Zeer serieuze site, zeer aantrekkelijke prijzen (in mijn geval, de laagste op de markt), up-to-date online voorraad en zeer groot aanbod. Zeer goede communicatie en zeer snelle levering (2 dagen). Bedrijf dat ik zonder problemen aanbeveel.
Snelle levering en top service!
ik bestelde vorige week een zwembad met toebehoren en kreeg deze al 2 dagen later thuis geleverd. Ik ben nu al volledig klaar voor komende zomer! Ook wil ik het personeel bedanken die mij uitstekend geholpen heeft bij de keuze van mijn zwembad, warmtepomp en toebehoren! top service!
Super service
Super service! zondag een opblaasbare jacuzzi besteld en dinsdag al geleverd! Ik had nog contact opgenomen met de klantendienst om enkele accessoires die kan gebruikt worden met de jacuzzi bij te leveren en dit was meteen geen probleem! Stesha Welness heeft een vaste klant bijgekregen! top!
Prix intéressant et livraison hyper…
Prix intéressant et livraison hyper rapide !!!
Erbarmelijk
Helaas moet ik een verschrikkelijk slechte service melden. Ik had er een zwembad besteld en onmiddellijk betaald. De site vermeldde dat het zwembad in stock was. Ik kreeg echter via de website geen update van mijn bestelling. Daar ik wist dat er leverproblemen waren bij Intex heb ik per mail geïnformeerd of het zwembad toch zeker geleverd zou worden. Telefonisch niet binnen te geraken. Altijd voicemail, en berichtengeheugen zit altijd vol. Na 4 dagen kreeg ik eindelijk een mail terug, en werd mij in 3 weken in 3 mails vrij bot bevestigd dat het zwembad weldra binnen kwam en geleverd zou worden.
Na 22 dagen wachten in onzekerheid werd er droogweg een korte mail gestuurd dat de bestelling geannuleerd werd, en dat er geen leveringen vanuit China besteld konden worden. In die 22 dagen waren ondertussen overal alle Intex zwembaden uitverkocht en ben ik blij dat ik er nog een heb kunnen vinden aan bijna het dubbel van de prijs. Ik had namelijk al een warmtepomp, zandfilter etc ... gekocht, dus werd hier jammer genoeg helemaal voor blok gezet.
Tot op heden krijg ik geen enkele reactie op mijn mails, geen compensatie voor het geleden verlies, zelfs geen excuses voor de erbarmelijke communicatie. Ik kan heel goed begrijpen dat het druk was, en dat er onzekere factoren waren. Maar een transparante communicatie en een beetje klantvriendelijkheid had heel veel kunnen helpen. Ik kan niet anders dan een 0/5 score geven
4 artikelen besteld. 2 geleverd.
4 artikelen besteld. 2 geleverd. Gevraagd hoe het zat maar kreeg enkel reactie er zijn 2 paketten geleverd.Indien ik vraag om de artikelen alsnog te leveren krijg ik geen reactie meer op mijn mails. Daarom ook een claim bij Paypal gevorderd.
Onvolledige bestelling toch verstuurd ook na mijn verzoek dit niet te doen
Ik heb 5 deosprays en één douchegel besteld. De douchegel was een extraatje, dat ik nooit afzonderlijk zou bestellen.
Gezien de verzendkosten naar Nederland heb ik een bericht gedaan met de opmerking, wanneer de deosprays niet meer op voorraad zijn ik de douchegel ook niet wil ontvangen ivm de hoge verzendkosten.
Er werd geantwoord dat er nog maar één deospray op voorraad was. Ik heb gevraagd of deze nog bijbesteld kan worden zodat deze later verstuurd kunnen worden en kreeg na een tijdje de reactie dat deze niet meer geproduceerd wordt. Hierop heb ik gereageerd dat ik dan wil afzien van mijn bestelling en kreeg toen bericht dat mijn bestelling al verstuurd was.
Nu heb ik dus, door de onvolledig bestelling en verzendkosten van 8 euro, een erg dure deospray en douchegel (welke ik nooit apart zou bestellen). Uit mijn bericht en vragen hebben ze duidelijk op kunnen maken dat ik, wanneer er maar 1 deospray op voorraad was, ik deze niet toegestuurd wil krijgen. Tijdens onze communicatiewisseling is het toch toegestuurd.
Doświadczenie Trustpilot