Sterkwitgoed Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Ik heb een refurbished wasmachine van Miele besteld. Met de werking van het apparaat ben ik zeer tevreden ondanks het Duitse display. De bezorgers wisten niet van de afspraken die ik met de klantenser... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Vaatwasser besteld word na anderhalve week geleverd. Levering word uitgevoerd door 3e! Hierdoor komt de leverings bevestiging in de spambox terecht. Bestelling uitgevoerd onder de voorwaarden dat de o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Waar andere tot aan of over de drempel plaatsen bracht STERK WITGOED uit Almere de Amerikaanse koelkast tot de aangewezen plaats. Compleet met het installeren, uitpakken en werkend opleveren gevolgd m... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Top service!

Heb bij Mark een koelkast, droger en wasmachine gekocht. Alles hebben ze netjes gebracht en aangesloten. Top service en voor een mooie prijs. Ik raad iedereen aan hier te kopen.

7 września 2023

Zeer tevreden!

Een prachtige 5 pits Everglades gasfornuis besteld. Deze zou super snel na 3 dagen al bezorgd worden. 1 dag voor bezorging belde de bezorger dat de gasfornuis schade had opgelopen. Ik kreeg natuurlijk een nieuwe. Hiervoor moest ik maar 3 dagen langer wachten. Super snel opgepakt!
Gasfornuis is netjes bezorgd en werkt naar toebehoren! Vriendelijke bezorgers.
Moest een bedrag van €39,95 terug krijgen en dit is netjes afgehandeld!

Telefonische communicatie mag alleen wat beter, verder is alles prima!
Kortom voor mij was het een fijne ervaring bij Sterk Witgoed.
Bedankt!

4 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Wat een SUPER SUPER SUPER service van…

Wat een SUPER SUPER SUPER service van Mark en collega.
Wasmachine besteld, vergeten iets erbij te klikken. Na contact te hebben gehad zonder problemen erbij gezet op de bon. Helemaal vanuit lelystad naar vlaardingen om een super super mooie en fijne wasmachine te komen brengen. En bij de meeste bedrijven maar 2 jaar garantie en hier gewoon 5 jaar garantie. Topper Mark ga zo door. En weet wel waar ik voortaan voor witgoed gaat bestellen

16 marca 2023

Gewoon goed!

Scherpe prijs. Goede levering. Levering ging super snel en zorgvuldig op de trappen.

Nog een kleinigheidje van ze cadeau gehad uit eigen wil omdat de levering 1x kort verzet moest worden vanwege overmacht.

Kortom, fijn bedrijf! Tot de volgende keer

11 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Verkoper laat je in de kou staan ondanks garantie

Vorig jaar 2022 januari een amerikaanse koelkast gekocht. Na 11 maanden deed deze het niet meer. Ondanks berichten het gevoel dat de verkoper mij in de kou laat staan en dat ik alles zelf moet regelen met Samsung. Nu al zes weken zonder koelkast. Wettelijke twee jaar garantie alleen via producent maar geen garantie en service ( hulp) door de verkoper. Erg jammer dit. Terwijl de verkoper wel degelijk een verantwoordelijkheid heeft.

15 lutego 2023
Oceniono na 2 z 5

Als u service wilt past een ander bedrijf beter bij u

Artikel niet als vermeld op de website. Hierover een opmerking gemaakt (en over een opmerking die ik niet zo prettig vond) via de mail omdat ik dat netter vindt dan een review plaatsen maar vervolgens krijg ik de reactie dat als ik service wens dat een ander bedrijf beter bij me past en dat daar niets mee mis is. In zoverre hebben ze gelijk: hier koop ik inderdaad niet meer (zat bedrijven die wel service willen bieden). En een gewaarschuwd mens....

29 listopada 2022

Sevice AEG

Hierbij wil ik een ervaring delen met AEG klantsupport. Onze AEG afwasmachine type comfortlift, bleef water onderin staan, na enige tijd kwam servicemonteur van AEG, zover ik kan beoordelen een vakkundig iemand. Deze constateerde al snel dat het ging om een productiefout van de comfortlift, de bouten van het schanierpunt waren los gekomen, doordat deze niet geborgd zijn, hierdoor is lekkage ontstaan. AEG hanteert een vast bedrag van 219 EUR, waarop monteur zei, laten we voor de zekerheid ook de pomp maar vervangen, ook al is deze nog goed, het kost toch niets meer!! Helaas was de garantietermijn net verlopen, AEG wil niets weten van enige coulance omdat het hier gaat om productiefout. Mijn ervaring dat het kopen van een groot (duurder) merk géén garantie is voor het verkrijgen van de gewenste service. Het bereiken van de klantenservice vergt heel veel geduld.

4 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Een amerikaanse koelkast van Inventum…

Een amerikaanse koelkast van Inventum gekocht. Aflevering op een zaterdag. Koelkast werd uitgepakt en op juiste plek neergezet. Oude koelkast afgevoerd. Ter plekke met pin betaalt. Pefecte service. Helaas lichte oneffenheden in de deur, maar staat niet in het zicht in de keuken.

7 sierpnia 2022

Zo kan het dus ook!

Een mooie LG wasmachine besteld bij Sterk Witgoed.
Netjes persoonlijke mail gehad voor het bezorgtijdvak op zaterdag.
Keurig op tijd met nette correcte bezorgers.
Stukken beter dan met de grote bezorgspecialist, waar de grote ketens hun bezorging aan uitbesteden.
Enige waar je aan moet denken, is dat ze niet door heel Nederland bezorgen vanuit hun thuisbasis Lelystad (voornamelijk randstad)
Met extra service voor 20€, boven op zolder geplaats en oude weer mee retour genomen.
En dat alles voor een lagere prijs, dan bij de grote ketens.
Echt een aanrader!
Mocht ik weer eens wat nodig hebben, zal ik zeker eerst hier weer kijken.

6 sierpnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Geweldige service nadat mijn wasmachine het had begeven

Nadat mijn wasmachine het had begeven, had ik met spoed een nieuwe wasmachine nodig. Contact gezocht met Sterk Witgoed, omdat zij een goede aanbieding hadden voor de wasmachine die ik zocht (HiSense). Feitelijk zaten ze op dat moment zonder voorraad, en zou hij heel misschien de volgende dag (donderdags) worden geleverd, anders pas op zaterdag. Omdat ze begrepen dat ik er met spoed op zat te wachten hebben ze er werkelijk alles aangedaan om alsnog de volgende dag te leveren.
Keurig conform toezegging, netjes werkend en heel aardig, Als ik weer witgoed nodig heb, dan bestel ik dat weer bij Mark (eigenaar Sterk Witgoed). Wat een service!! Ga vooral zo door!!

5 sierpnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Goed assortiment, goede reviews kloppen!

Goed assortiment, snelle levering, persoonlijke communicatie via email, vriendelijke en nette bezorgers.
Alle goede reviews kloppen echt!
Je ontvangt een dag van te voren een tijdsvak en ze komen ook in die tijd bezorgen.
Vooral het persoonlijke contact spreekt me aan. Ik heb er alle vertrouwen in dat m’n droger een goede keuze is.
Kortom, mijn volgende bestelling ga ik zeker bij hen doen!

16 lutego 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej