Stepnote Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Var lidt for hurtig på tasterne, og fik bestilt et nodehæfte i stedet for en LP. Returnerede varen i det øjeblik, jeg havde modtaget den - og vedlagde returblanketten. Skrev til Stepnote en uge senere... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Allt har fungerat bra! Det är bara jag som önskade en skiva med Lewis Capaldi MEN jag fick en bok med hans "låtar". Jag måtte ha beställt fel. Såg tydligen inte upp med vad jag beställde. Jag tog namn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte søndag 5. Januar akkorder, noder med mere til TV2’s Tidens kvinder. Jeg fik ingen bekræftelsesmail som ellers lovet og fik trukket penge uden at have modtaget noget. Det viste sig at væ... Zobacz więcej

1. Sklep muzyczny

Napisane przez firmę

Hos Stepnote sætter vi Service højere end noget andet. Du kan ringe eller emaile os i dagtimerne mellem 09-15.00. Vi svarer emails meget hurtigt. HUSK, der står fagfolk med stor erfaring inden for Musikundervisning, udgivelser noder og musikbøger bag Stepnote...vi går skridtet videre der hvor de andre stopper.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte et start sæt med en rigtig…

Jeg købte et start sæt med en rigtig fin ukulele, bog og taske til. Det er super flot og ankom efter kun tre dage.

20 grudnia 2024

Odpowiedź od Stepnote

Hej Laura. Tusind tak for din ordre og for din fine anmeldelse og godt at høre du er tilfreds med ukulelen. Glædelig jul fra os i Stepnote:-)

Produktet blev leveret hurtigt

Produktet blev leveret hurtigt - bestilt og leveret lige inden jul.

20 grudnia 2024

Odpowiedź od Stepnote

Hej Lars. Mange tak for din ordre og din flotte anmeldelse, dejligt at høre at pakken nåede frem i tid inden jul. Glædelig jul fra os i Stepnote :-)

5 stjerner for hurtigt

5 stjerner for hurtigt - og personligt - svar på forespørgsel. Og hurtig levering i forhold til det lovede !

5 grudnia 2024

Odpowiedź od Stepnote

Tusind tak for din fine anmeldelse, det var en fornøjelse og håber du bliver glad for den nye ukulele :-)
Bo

Bra pris

Bra pris, bra rutiner, bra leverans

24 sierpnia 2024

Hej Carl-Axel
Mange tak for din flotte anmeldelse og for din ordre hos Stepnote.se.
Håber vi kan betjene dig godt en anden god gang :-)
Bo, Stepnote

Super service. Kan varmt anbefales

6 czerwca 2024

Odpowiedź od Stepnote

Hej Palle, tusind tak for den flotte anmeldelse og for at handle med os :-) Mange hilsner
Bo og Stepnote holdet!

Stepnote 🎵🎶🎵

Har på nettet købt et Konig & Meyer super flot og godt ( nikkelfarvet) nodestativ hos Stepnote til tværfløjte -til absolut kundevenlig pris- og dejligt at kunne få et i nikkelfarvet -som det skulle være - hurtig levering - kan varmt anbefale Stepnote - ikke sidste gang vi handler der
Ordrebekræftelse (Nr. 270157)

14 maja 2024

Odpowiedź od Stepnote

Hej Louise. Tusind tak for din flotte anmeldelse og hvor er vi glade for at høre at du er glad for dit nye K&M stativ :-) God fornøjelse med det og musikken! Vi glæder os til at byde jer velkommen igen. Bedste hilsner, Bo fra Stepnote

Oceniono na 1 z 5

Usla betalningsrutiner

Bra produkt och bra pris men faktureringsrutinen under all kritik och otrevligt bemötande. De använder Klarna men vet uppenbart inte hur det fungerar. Då de inte fick iväg någon faktura började de skicka hotfulla mail istället för att se till och lösa problemet. Fick lägga mängder av tid på att få dem att förstå att det är svårt att betala utan faktura och betalningsinstruktioner. Med Klarna fungerar det alltid smärtfritt men inte med detta bolag.

3 maja 2024

Hej Mats

Du har skrevet til vores support i en meget nedladende tone som vi har svaret dig på. Vi har et princip her i Stepnote om at vi har grænser for hvad vi finder os i fra kunder og din måde at skrive på til os, på er langt over grænsen. Det har vi også forklaret dig i vores svar.

Vi har fint styr på Klarna og har brugt det de sidste 7 år, men fejl kan ske og det skete med din ordre.

Vi har forklaret dig hvad der skete, men alligevel bedømmer du os helt urimeligt dårligt her på Trustpilot, hvilket må stå for egen regning.

Det er sådan at Klarna fakturaer udløber efter 30 dage. Det er ikke noget vi kan gøre noget ved. Din vare var i restordre og derfor udløb fakturaen.

Klarnas administration er således sat op at man skal ind og gensende faktura med link, det er det samme for ALLE butikker der benytter Klarna. Betalingslinket udløber efter 48 timer, igen noget Klarna definerer.
Supporten sender dig en email med besked om at betale med det nye link som udløber efter 48 timer. Det var ikke en truende email, men en information om at linket udløber efter 48 timer - det har du tydeligt misforstået.

Ovenstående har vi forklaret dig i et svar på din meget uforskammet email.

Det har du tydeligvis ingen forståelse for, men kalder os idioter m.m. hvilket vi slet ikke kan acceptere.

Du er ikke længere velkommen i vores online butik og vi har blokeret din konto.

Stepnote

Oceniono na 2 z 5

Dårlig kvalitet på varen.

Fin levering.
Dårlig kvalitet på varen.
Pas på, for stepnote sælger åbenbart alt uanset kvalitet.
Svaret fra stepnote er at de bare forhandler varen og jeg skulle anmelde kvalitet hos producenten What?
Når man køber et keyboard, så skal det være et keyboard og ikke legetøj.
I kan ikke bare sælge hvad som helst, der har I ansvar for at checke kvaliteten for mig som forbruger.

24 kwietnia 2024

Hej igen Adem.

Vi sælger ikke alt uanset kvalitet og helt ærligt så synes jeg det er under bæltestedet at påstå det. Der er mange kunder der er glade for det keyboard du har købt. Det er du ikke og det er du i din fulde ret til. Det er helt almindeligt at folk anmelder produkter hos producenter i stedet for hos forhandlere.

God dag til dig.
Bo

Hej Adem.
Mange tak for din anmeldelse og for at handle med os og godt at høre du er tilfreds med leveringen. Jeg er ked af at du ikke finder kvaliteten på varen god.

Da det er et produkt vi forhandler og ikke producerer, vil jeg mene at det giver mere mening at du anmelder produktet hos producenten, Blackstar i stedet for os, vi kan jo intet gøre ved produktet og jeg tror de lytter mere til dig som kunde end os som en ud af tusind forhandlere.

Lad mig endelig høre om vi kan hjælpe dig med at finde et keyboard der lever op til dine forventninger. :-)

Bedste hilsner
Bo fra Stepnote

Opdateret: Løsning fundet

Opdateret: jeg havde ikke fået min pakke efter et par dag, og efter at ha kontaktet dem via forskellige medier blev jeg ringet op af Step Note’s ejer. Det viste sig at være sket en fejl, hvilket jo hænder. Han tilbød en rigtig fin pakke som kompensation leveret med ekspres.
Sådan burde alle virksomheder reagere.

22 kwietnia 2024

Hej Mads
Mange tak for din opdatering af anmeldelsen. Det var en fornøjelse at tale med dig og få løst problemet med leverancen af den ukulelepakke du bestilte i første omgang. Håber du får god glæde af den nye alternative pakke vi fik lavet til dig :-)

Mange hilsner
Bo, Stepnote

Positive feedback

Clear description of item. Fast end clear feedback after order. Fast delivery

23 lutego 2024

Odpowiedź od Stepnote

Hi Lars. Thanks so much for your order and for your nice words and review. We look forward to see you again :-) Best regards Bo Lauenborg, Stepnote

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej