Stenbutikken.dk er tilbage, med samme gode service og samme gode kvalitet (både på sten og pris).
Jeg har nu handlet (flere sten ad gangen) hos Stenbutikken to gange og begge gange med samme oplevelse; Prompte bekræftelses-email, hurtig afsendelse fra butikken (og afs.email), varer præcist so... Zobacz więcej
Nu har jeg handlet i Stenbutikken mange gange, og kan kun give mine bedste anbefalinger ! Lynhurtig ekspedition, altid solid indpakning, og i det hele taget styr på tingene ! Et flot og stort arbejde... Zobacz więcej
Stenbutikken.dk lever op til min standard for indkøber af krystaller og sten igennem 30 år. Perfekt ordresystem, perfekte billeder, man får præcis den sten man bestiller - og ikke skiftet med en an... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Stenbutikken.dk er lukket.
Flytte væk, 2880, Bagsværd
- mads@stenbutikken.dk
- www.stenbutikken.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig levering og behjælpelig service
Jeg bestilte to genstande fra webshoppen og kun lidt over en dag senere var de i postkassen. Varerne var godt pakket ind så der var ingen fare for beskadigelse.
Kort før min bestilling sendte jeg desuden en mail med et spørgsmål angående varen som jeg vil et præcist og fyldestgørende svar på.
Ikke sidste gang
Hurtig levering, alt som forventet, vil helt sikkert handle i Stenbutikken igen.
Fint, hurtig levering, dog med mangler
Jeg har bestilt nogle forskellige sten til min mor i julegave. Hjemmesiden er ikke den nemmeste at finde rundt i, men fandt dem jeg tænkte passer og kunne hjælpe hende bedst!:) det er så er lidt skuffet over er at jeg bed om at få en lille sedl med til hver sten så hun kunne læse hvad de forskellige kunne, det var desværre ikke med da jeg fik hentet pakken fra posthuset... Det er det eneste minus jeg har til dette sted, ellers super fint!:)

Odpowiedź od Stenbutikken.dk
Hurtig levering, en excellent service og kvalitetsvarer
Stenbutikken har en høj service og stenene er i en super kvalitet. Jeg kan absolut anbefale at handle i Stenbutikken.dk
Hurtig og god ekspedition
Var rigtig tilfreds både med varerne som var helt som forventet og med den hurtige ekspedition.
Kan anbefale dem uden forbehold
God hjemmeside og hurtig levering.
God hjemmeside, hvor man let kan finde varen og tydeligt ser hvad man får. Rimelige priser og hurtig levering. Super firma, jeg varmt kan anbefale.
Let, billigt og hurtigt
Udvalget af sten er både større og billigere end hvis du skulle købe dem i en butik, og du vælger selv nøjagtigt hvilke sten du ønsker. Levering er hurtig og lige til døren, og der er ingen uforudsete omkostninger. Den eneste overraskelse var at de, ud over stenene, havde sendt 8 flotte, farverige billeder af forskellige mineraler med i pakken. Jeg takker for handelen og kvitterer med mine bedste anbefalinger og 5 stjerner.
Hurtig service
Pakken blev modtaget 2 dage efter ordren var sendt, fin information via mail om at ordren var modtaget og da den blev afsendt.
Lille overraskelse i pakken, da den blev modtaget. :-)
Hurtig levering af gode varer.
Jeg bestilte for nyligt to fossiler hos Stenbutikken.dk. De ankom allerede to dage efter i beskyttende emballage sammen med information om deres herkomst og fire store, meget flotte postkort. Fossilerne er lige så fine som forventet, og jeg vil helt sikkert handle hos Stenbutikken.dk igen en anden gang.
reel og god betjening
varer leveret hurtigt, og til aftalt kvalitet
Stensikker God Handel og super hurtig levering.
seks stjerner fra mig. Handelen levede til fulde op til forventningerne og afsendelsen af det købte skete meget hurtigt.
vældig fin behandling
Der er ikke noget at klage over. Jeg syntes at det kørte som det skulle.
Jeg vil i hvert fald bestille noget mere derfra.
Kan sige toms up
stor rabat fordi et par sten ikke var på lager - fantastisk service
Jeg havde bestilt 5 sten. De 2 var udgået så jeg fik mulighed for at vælge sten til værdi af 200kr. Da de ikke rigtig havde andre sten af den slags jeg var ude efter gav stenbutikken den resterende ordre gratis - skulle bare betale fragt.
Super
Nem og overskuelig hjemmeside, bestilling og levering var hurtig og uden problemer.
Flot varerpræsentation, hurtig levering.
Stenbutikken har et fantastisk varersortiment. Det er en fordel at du selv vælger de pågældende sten. Priserne er absolut konkurrencedygtige. Handler der jævnligt og er altid tilfreds.
Lynhurtig expedition.
Jeg afgav bestilling mandag og havde varerne onsdag morgen med posten.
Ingen fejl på varerne, godt beskyttede med boble plast. Jeg er helt sikker på at barnebarnet bliver glad.
Jeg ville ikke et øjeblik tøve med at handle der igen.