Stenbutikken.dk er tilbage, med samme gode service og samme gode kvalitet (både på sten og pris).
Jeg har nu handlet (flere sten ad gangen) hos Stenbutikken to gange og begge gange med samme oplevelse; Prompte bekræftelses-email, hurtig afsendelse fra butikken (og afs.email), varer præcist so... Zobacz więcej
Nu har jeg handlet i Stenbutikken mange gange, og kan kun give mine bedste anbefalinger ! Lynhurtig ekspedition, altid solid indpakning, og i det hele taget styr på tingene ! Et flot og stort arbejde... Zobacz więcej
Stenbutikken.dk lever op til min standard for indkøber af krystaller og sten igennem 30 år. Perfekt ordresystem, perfekte billeder, man får præcis den sten man bestiller - og ikke skiftet med en an... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Stenbutikken.dk er lukket.
Flytte væk, 2880, Bagsværd
- mads@stenbutikken.dk
- www.stenbutikken.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Smukke sten, der var som som forventet
Jeg fik mine smukke sten, som var præcis som jeg håbede, blev afleveret som "aftalt" og jeg har allerede anvendt flere af dem. Jeg kan bestemt anbefale Stenbutikken.dk
mvh Conni
usmageligt
Du "glemte" denne mail som er sendt fra mig til stenbutikken.
Hej stenbutikken.
Jeg kan se at jeg har overset din første mail som lyder sådan:
Hej xxx
Jo det kan sagtens lade sig gøre.
Beklager meget fejlen med Ametysten M62669 a. 9,- dkk som jeg kan sende i almindelig i en almindelig kuvert, frankeret med et frimærke a. 10,- dkk
Hvis du køber bjergkrystal M58904-179 på almindelig vis fratrækker jeg 10,- fra ordren, og vedlægger ametysten i pakken med bjergkrystallen.
Hvad stiller vi op med den forkerte sten, som er en Rubin til 45,- dkk?
Til det kan jeg kun svare, at din tone giver mig en fornemmelse af, at jeg er til besvær og det ønsker jeg på ingen måde.
Jeg vil dog gerne slå fast, at det er dit ansvar, at pakke de rigtige sten og at jeg ikke har forventet eller bedt dig om, at forære mig de andre flotte sten, det er dit valg og det må du stå til ansvar for.
Jeg vil gerne have en ametyst, det er derfor jeg har bestilt en i første omgang, for mig er det ikke et spørgsmål om at det vælter budgettet.
Når det så er sagt, så er mit liv for kort til, at sende vrede mails pga en sten, så jeg syntes du skal se bort fra denne korrespondance og så finder jeg et andet sted hvor jeg kan købe min ametyst.
Må din dag i morgen blive bedrer end din dag idag.
Kærlig hilsen xxx
Jeg har ikke bedt dig refundere pengene, det er igen dit valg og det vil jeg ikke tage ansvar for. Jeg har som sagt ikke mulighed for at refundere stenene, det beklager jeg naturligvis. Jeg er på ingen måde ude på at snyde dig.
Endnu engang kan jeg kun sige: må din dag i morgen blive bedre end din dag idag.

Odpowiedź od Stenbutikken.dk
Hurtig og nem ekspedition og "ærlige" billeder
fin service og hjemmeside! Billederne er fine og stenene er præcis som i billederne. Hurtig og nem ekspedition, vi fik stenene dagen efter.
Tilfreds som altid!
Den bedste krystalbutik på nettet! Fragten kan godt løbe op, men man kan også se på pakken, hvor godt det er blevet håndteret og pakket ind med omhu, så det vil jeg ikke se som et minus. Tvært imod.
Sidste gang jeg bestilte, modtog jeg fire superflotte postkort med i forsendelsen, det var en hyggelig lille overraskelse :)
God oplevelse.
Varerne er som beskrevet på hjemmesiden. Hurtig levering. Varer omhyggeligt indpakket. Ingen problemer med denne netbutik.
ET RIGTIG GODT STED AT STENE
jeg har handlet hos stenbutikken. en del tid. og har kun gode oplevelser.
ved at købe sten hos Mads. god behandling og han svare hvis man spørg om noget kort sagt. ET RIGTIG GODT STED AT STENE.
Usædvanlig hurtig og sikker levering af det ønskede produkt.
Fantastisk hurtig og omhyggelig behandling af ordrer. Har handlet flere gange til min store tilfredshed. Kan varmt anbefales til andre "steninteresserede" samlere.
O. Frandsen.
Levering af opaler
God og hurtig levering, dog kunne jeg ønske mig større ensartethed af de 3 sten, de 2 lignede meget. Hinanden men den 3. afveg en del.
Godt tilfreds.
Hej til Stenbutikken, som jeg synes, har ydet en god service og sendt mig, hvad jeg har bestilt, med god information om hver enkelt lille sten og med forsvarlig indpakning.
Jeg er yderst tilfreds.
Hilsen, Hanne Nielsen,
Aars
Hurtig behandling og levering af ordre:-)
Dejligt at kunne se de enkelte varer og vælge selv. Hurtig levering efter bestilling. Eneste minus er at fragten er uforholdsmæssig dyr, så en anden gang vil jeg måske ikke "impulsshoppe", men i stedet vente til jeg har Nok på min ønskeliste til at bestille en større mængde. Føles lidt tåbeligt som privathandlende at næsten en fjerdedel af den samlede pris udgøres af fragt.

Odpowiedź od Stenbutikken.dk
Gode varer og hurtig levering
Bestilte nogle fossiler, som blev sendt med det samme. Super fint, at man kan se størrelsen i forhold til en lineal på hjemmesiden.
Med Fossilerne var en forklaring til dem hver især samt lidt postkort.
Alt i alt fremragende og kan kun anbefales herfra :)
Helt i top
Hurtig behandling og levering af ordren - alt var helt i top! Jeg kan klart anbefale stenbutikken til andre.
Eminent!
Bestilte den ene dag, modtog den næste - Fantastisk! Produktet levede fuldt ud op til mine forventninger, og i øvrigt til næsten ingen penge. 100% tilfreds!
Wonderful stones, great webshop and top notch service, you can't ask for more..
I was impressed with the clear and concise way the webshop was put together. Searching around was easy and straight forward. I particularly liked the way each stone was photographed with a measurement scale below it and a zoom function when you hovered the mouse pointer over the picture.
I received a mail telling me my order had been received plus another when the order was sent. I had expected a confirmation mail on the order but the follow up mail telling me my order had been dispatched and was now on the way was a surprise. My order was delivered to my door within 2 days of confirmation.
Each stone was at least as good as i imagined they would be with a few of them actually being much better.
I'm already busy searching through Stenbutikken again finding stones for my next purchase.
I would rather buy stones that i could look at and hold in my hand but without that option being possible Stenbuttiken's collection and variety together with the clear photo's of each and every stone available certainly made for a hugely acceptable alternative....well done guys..
Nem bestillig og hurtig levering
Det er ok nemt at finde det man skal bruge, det er nemt at bestille og varerne leveres hurtigt.
Super service.
Super fin service. 10 min efter jeg havde bestilt, kom der besked om mine varer var på vej. Modtog dem dagen efter. Hurtig levering. Og synes det er super godt, man selv kan vælge lige den sten, der passer til én. Og det ikke er andre der vælger dem.
Bestiller gerne igen, når der skal bruges sten.