Stenbutikken.dk er tilbage, med samme gode service og samme gode kvalitet (både på sten og pris).
Jeg har nu handlet (flere sten ad gangen) hos Stenbutikken to gange og begge gange med samme oplevelse; Prompte bekræftelses-email, hurtig afsendelse fra butikken (og afs.email), varer præcist so... Zobacz więcej
Nu har jeg handlet i Stenbutikken mange gange, og kan kun give mine bedste anbefalinger ! Lynhurtig ekspedition, altid solid indpakning, og i det hele taget styr på tingene ! Et flot og stort arbejde... Zobacz więcej
Stenbutikken.dk lever op til min standard for indkøber af krystaller og sten igennem 30 år. Perfekt ordresystem, perfekte billeder, man får præcis den sten man bestiller - og ikke skiftet med en an... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Stenbutikken.dk er lukket.
Flytte væk, 2880, Bagsværd
- mads@stenbutikken.dk
- www.stenbutikken.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
God og hurtig betjening.
Jeg synes hjemmesiden er fin og overskuelig, billederne lever op til det jeg har modtaget, priserne er gode og fragten overkommelig.
Bruger bestemt stenbutikken fra nu af :-)
hurtigt og nemt
Fik varen indenfor par dag; god kommunikation og vil gerne anbefale til andre
Super Service som altid :-)
Hurtig levering og god information undervej
Upåklagelig service og levering.
Præcis beskrivelse på nettet. Dejlig ukompliceret handel.
Nemt at finde rundt på siden. Det du ser på billedet er præcis det du får. Ukompliceret og nemt.
Hurtig og rigtig levering
Jeg fik hvad jeg bestilte, betalte hvad jeg blev lovet og det hele nemt og hurtigt. Kan klart anbefale Stenbutikken.dk
Vidunderligt sted at handle sten og krystaller <3
Jeg har udelukkende gode erfaringer derfra. Servicen er genial (fx kunne jeg uden problemer få tilføjet ekstra til min ordre, som jeg havde glemt i første omgang, og derved slippe for at betale ekstra gebyrer + porto) og stenene er i topkvalitet til fabelagtige priser!
Alle mine mest hjertevarme anbefalinger herfra!
Dk's bedste stenbutik!
Man får lige den sten man bestiller, rigtig hurtig levering, også om lørdagen!
Rigtig billig og meget flotte sten og mineraler.
perfekt som altid
jeg handler ofte ved stenbutikken, og jeg kan kun anbefale dem. kæmpe udvalg til gode priser og hurtig levering.
God hjemmeside - fik det jeg ønskede.
Stenbutikken vil jeg anbefale til alle. Jeg fik hurtigt mine bestillinger.
Den BEDSTE online stenbutik i Danmark.
Stort udvalg til gode priser. Hurtig forsendelse. Tryghed ved at handle.
God hjemmeside og hurtig levering
Der er den helt enestående mulighed at vælge præcist hvilke sten man vil have, og det synes jeg er helt fantastisk. Alting er fotograferet ned til de mindste sten. Det må være et kæmpe arbejde, og er en fantastisk god service. Sten og mineraler kan være så svære ar vælge uden at man kan røre ved dem, og billederne er virkelig stor hjælp. Alt var som forventet! God butik, det vil jeg helt sikker bruge fremover, især nu hvor min lokale sten/mineral butik har lukket.
Stort udvalg, leveret til tiden og hurtig repons
Meget stort udvalg. Jeg var kommet til at fortryde nogle af det jeg havde købt. Stenbutikken var hurtig til at besvare min mail og kommunikation var problemfrit. Jeg fik penge retur på 2 dage.
Endelig en stenbutik med hjertet på rette sted!
Perfekt ordresystem, perfekte billeder, man får præcis den sten man bestiller - og ikke skiftet med en anden, altid hurtig levering, forsvarlig og kærligt pakket, altid leveret til tiden, hurtige til at få fat i ved spørgsmål, med korrekte svar! Jeg kan kun sige gode ting om Stenbutikken.dk - og vil anbefale den alle steder jeg kommer, og har iøvrigt også gjort det.
Super
Fine produkter, god pris og hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg har bestilt noget her :)
Eminent service og hurtig ekspedering
Hurtig, overskuelig og nem. Skønne produkter, hvad du ser, er hvad du får. Og den bedste service jeg til dato har oplevet.
Ingen tvivl om, at jeg vil handle her igen...og igen og igen :)