Złodzieje!!! Nawet nie wchodźcie na ta stronę. Wpłacona kwota nie dodana do konta. Piszą w kółko: sprawdz sobie w banku, a bank potwierdza, że depozyt został przyjęty przez odbiorce. Oszuści z... Zobacz więcej
Straciłem pieniądze na tej platformie Zgłosiłem się do obsługi klienta i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, wtedy to wiedziałem coś było nie tak, pisałem od tygodni nie ma odpowiedź, wygląda na... Zobacz więcej
Stelario kasyno to jedno z pierwszych kasyn które najbardziej przypadło mi do gustu oraz dało niezłą w wygraną. Miła obsługa, strona przejrzyście opracowana, polecam. Stelario casino is one of the fir... Zobacz więcej
Stelario is the best choice if you want to get distracted or just like to play. Trusted online casino with a huge selection of popular slots, live games, poker etc. Great bonuses, convenient payment, and withdrawal methods caring support. In our online casino you find: - The best providers, - The most popular games, - Regular promotions and bonuses - Tournaments - Cashbacks
Stany Zjednoczone
- www.stelario.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Bardzo dobre kasyno dla graczy z…
Bardzo dobre kasyno dla graczy z Polski, Dużo opcji depozytu, szybki kontakt z czatem, fanjne promocje, Daj 5 gwiazdek, Pozdrawiam in polecam
Stelario zmieniło moje życie
Wygrałem na tym kasynie dosyć dużą kwotę,w sumie 49 tysięcy euro na crazy time. Co prawda czas wypłaty mógł by być nieco szybszy lecz jestem bardzo zadowolony. Sumiennie dostaje swoje pieniądze co 3 dni. Nikt nie robi problemów i jestem naprawdę szczęśliwy że tu wszedłem. Polecam wam to kasyno z całego serca. Jeśli chcesz spełnić swoje marzenia, wybrać się na wymarzony urlop a może zmienić auto na klasę premium. Spróbuj tu swojego szczęścia.
Świetne kasyno online!
Stelario to naprawdę świetne miejsce do rozrywki! Duży wybór gier, szybkie wypłaty i atrakcyjne bonusy sprawiają, że każda rozgrywka to czysta przyjemność. Obsługa klienta działa bardzo sprawnie, a cała strona jest intuicyjna i bezpieczna. Polecam każdemu fanowi gier online!
Złodzieje!! Thieves!!! Wpłata przyjęta, depozyt 0
Złodzieje!!! Nawet nie wchodźcie na ta stronę.
Oszuści z premedytacją kradną.
Thieves!!! Don't even go to this site.
The amount deposited has not been added to the account. They keep saying: check your bank. My bank confirms that the deposit was accepted by the recipient.
Fraudsters steal with intent.
Łączna wplata depozytow ponad 2000 PLN
Łączna wplata depozytow ponad 2000 PLN. Zero jakiejkolwiek wygranej nawet 1zl. Ciagle puste spiny na kazdej z dostępnych gier. Problemy z wymiana monet na bonusy. Odradzam to kasyno.
Wspaniale kasyno godne polecenia.Szybki…
Wspaniale kasyno godne polecenia.Szybki wyplaty.Obsluga czatu zawsze mila i pomocna rozwiazuje kazdy problem gracza.Szata graficzna przyjazna dla oka kazdego gracza.Duzo metod wplat i wyplat .polecam kazdemu....
POLECAM
Kasyno godne zaufania i śmiało polecam je wszystkim uczestnika tym którzy nie mają co zrobić z wolnym czasem .zapraszam do gry
Super kasyno fajne bonusy szybka wypłata
Super kasyno fajne bonusy szybka wypłata
oszustwo
Straciłem pieniądze na tej platformie
coś było nie tak, pisałem
od tygodni nie ma
odpowiedź, wygląda na to, że zrobili to celowo,
potem wyszedłem po pomoc, kogoś
mówił o world_recoup_funds(.net)
Skontaktowałem się z ich wsparciem, powiedziałem im o tym
moja sprawa i zabrali ją i otrzymałem zwrot pieniędzy
So sad 💔😭
Zgłosiłem je do
C 0 i N R£ C oV£R£¥. N E T dla mojego procesu zdrowienia
Podaj im swoje dane i odzyskaj wszystko, co straciłeś
Najgorsza firma
Najgorsza firma, jaką kiedykolwiek otrzymałem wszystkie moje zwroty z pomocą />
E xpertasserecover y **••••O R. G
Mój zwrot pieniędzy był możliwy jako obietnica, dziękuję.
STELARIO - SCAM (?) NIE GRAJCIE!!
STELARIO.COM - SCAM(?) I ABSURD
LEPIEJ PRZECZYTAJCIE DO KOŃCA :)
Wszystko zaczyna się 22/10 kiedy to zrobiłem sobie depo na łączną kwotę stu złotych z użyciem wirtualnej karty Revolut, której używam od bardzo dawna na innych kasynach i nie było do tej pory problemów. Jak to ja, chwilkę pokręciłem, pobawiłem się i zrobiła się z tego kwota 4 cyfrowa (na RAWCASH, bo są tacy sprytni, że bonus za pierwsze depo aktywuje się po wpłacie 125PLN 😹). Dłużej nie chciałem tu grać, zarobiłem swoje, czas wypłacić! Pierwsze co zrobiłem to weryfikacje w ustawieniach, wrzuciłem zdjęcia paszportu, selfiak, wyciąg z banku i wsio, weryfikacja udana. No dobra, to zlecamy wypłatę i lecę spać. Zleciłem wypłatę bez problemu na revoluta, po czym następnego dnia dostaje informacje, że nie obsługują litewskich banków. To pierwszy schodek jaki się pojawił, ale do zniesienia. Zlecam wypłatę na crypto, i dostaje info, że muszę zrobić depozyt crypto na min. 250PLN aby zlecić wypłatę w crypto i dodatkowo wykonać 3x obrót depozytu przed wypłatą 😹😹 Dobra, to zlecam wszystko na polski IBAN, tak aby nie mogli się już przyczepić. Po czym następnego dnia dostaje maila o wymaganych dokumentach (patrz załącznik) mowie sobie hmmm selfie z paszportem na tle ich strony? Screeny z banku polskiego? Zdjęcie karty debetowej którą robiłem depo? Poniekąd rozumiem, ale po ch** im selfie na tle ich strony z paszportem 😹😹😹 Okej, mowie dam radę, bez stresu wysłałem wszystkie dokumenty i poszedłem spać. No to dostaje info, że potrzebują screenshota wirtualnej karty Revolut, na której widnieje moje imię i nazwisko, rzecz w tym, że to fizycznie niemożliwe i support revoluta mnie w tym utwierdził, więc wysłałem im zdjęcie karty oczywiście z zamazanymi odpowiednimi cyframi, dołączyłem zdjęcia z konta Revolut i czekałem na jakiś znak. Tak czekam do teraz, minęły 3 dni, chat live milczy, zero informacji na temat tego jak przebiegła weryfikacja, kasa zatrzymana, może chcą zdjęcie książeczki zdrowia, albo rodowodu mojego kota? Dla mnie to niedorzeczne, aby tak utrudniać i ignorować użytkownika. Strona jest polecana na stronie dobrekasynaonline, nie róbcie tam konta bo czeka was długa droga do wypłaty (o ile będzie pomyślna) ja już się powoli godzę z tym, że środków nie odzyskam, bo nie wiem co muszę zrobić aby wygenerować kartę wirtualną z moim imieniem i nazwiskiem, jak to fizycznie niemożliwe.
Dział techniczny powolny
Dział techniczny powolny, KYC tak samo. Wpłacić pieniądze to szybko ale żeby wypłacić to nagle problemy techniczne. Żenada
Zajebiste kasyno polecam super duze…
Zajebiste kasyno polecam super duze wygrane
Kasyno na plus
Kasyno godne polecenia, pełne promocji, spinów bez rotacji, wielu najlepszych dostawców gier. Wiele metod wpłat i wypłat, niski minimalny depozyt i szybkie wypłaty. Dobry i sprawny kontakt z czatem.
Kasyno godne uwagi
Bardzo polecam kasno Stelario. Bardzo duży wybór gier co należy zaznaczyć to że nie zacinają się i bardzo szybko ładują. Obsługa czatu jest bardzo pomocna i bardzo szybko rozwija wszelkie problemy
Kasyno legitne, wypłacalne
Kasyno całkiem spoko, sporo fajnych bonusów. Live chat działa nie trzeba długi czekać. Bardzo fajna szata graficzna, Strona szybka, responsywna. Przede wszystkim kasyno legitne, wypłacalne.
Okey casino gamę okey
POLECAM!!!
Ładna przejrzysta strona dobrej jakości kasyno, dużo metod płatności, wszystko wizualnie bardzo przyjemne duża ilość slotów