Stcykler Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

En super god, ærlig og kompetent service fra en mand med rigtig mange år i branchen. Vi gennemgik en gammel racercykel sammen og talte om, hvad der skulle ske for at gøre den køreklar. Prisen var supe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service 😀 3 timer efter den var afleveret var alt i tiptop stand og til en bedre pris end jeg forventede!

Oceniono na 5 z 5

Min kæde var for løs og raslede mod kædeskærmen. Jeg kontaktede andre cykelværksteder i nærheden af Auning, men ingen havde tid. Hos ST-cykler i Hornslet var beskeden "kom straks med den" hvilket jeg... Zobacz więcej

1. Sklep rowerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

ST-CYKLER | Cykelforretning i Hornslet | Kvalitets cykler til landets billigste priser - køb online | Centurion Cykler | Kildemoes Cykler | Taarnby Cykler | Winther | Din cykelhandler på nettet. Vi leverer til hele landet og fører alle de populære mærker Cykel | Køb din nye cykel online og spar mange penge! Vi har alle typer cykler, mange af dem er særdeles billige cykler, hvor der nok skal være en, som passer dig.Cykel. Århus | Kbh | Odense | Ålborg |

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

444 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Fantastisk service

Fantastisk service. Cyklen blev købt via webshoppen, og leveret med fragtmanden. Jeg blev ringet op før levering med besked om, at nu var cyklen på vej samt efter leveringen, for at høre, om alt var OK 🙏👍

12 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Tak til Seyfi for fantastisk oplevelse

Tak til Seyfi for fantastisk oplevelse. Har købt en MTB på nettet. Et par dage efter blev jeg ringet op og spurgt om, hvad jeg vil have monteret på cyklen. Aftalen holdt.
Nu er jeg godt kørende.
Kan varmt anbefale at handle hér.

16 września 2020

Meget flot

Meget flot, personlig og god service. Jeg købte en cykel til min søn. Cyklen blev levereret hurtigt og alt spiller 100%. Jeg fik en rigtig fin snak om cyklen og guidet til det korrekte udstyr. Jeg vil helt sikkert anbefale Stcykler til andre!

14 września 2020

Fantastisk betjening

Fik i dag lavet en handel med ST Cykler vedr. en lidt brugt Cervelo cykel til en uhørt billig pris. Den blev sat i tip top stand og den var så god som ny!

Kan varmt anbefale ST Cykler! :)

19 czerwca 2020

Vi oplevede super service

Vi oplevede super service. Vi købte 2 el-cykler på tilbud. De blev klargjort og leveret samme dag til vores adresse, 10 kilometer fra Hornslet. Fik grundig instruktion ved leveringen. To dage senere måtte vi konstatere en fejl ved den ene cykel. Ringede til forretningen om det. 2 timer senere ankom en en anden identisk cykel til erstatning uden nogen diskussion. Den forretning kan vi meget anbefale. Sådan!

14 maja 2020

Vi cykler derudad 😀

Min mand og jeg skulle have hver en ny cykel. Lynhurtigt sporede Seyfi sig ind på vores behov, og vi giver den nu gas på to formidable cykler. Vi fik fantastisk service og hyggelig samtale med i købet. Tak for det hele 😀

10 maja 2020

Køb af cykel

Tak for super god vejledning i køb af cykel.
Du forstår at spørge ind til hvilke behov, og ønsker man har. Og finder den rette type cykle i forhold til det.

25 kwietnia 2020

Racer hos St. Cykler i Hornslet

Jeg havde fået en brugt racer og ville have den lavet, så jeg kunne cykle på den.
Fik at vide, at det ville blive dyrt og ikke ville blive godt alligevel.
Fik tilbudt en Specialized 20 speed, også brugt, men i god stand. Pris 6500 kr.
Hentede den dagen efter. Der var sat ny kæde og krans på. Nye fordæk og bagdæk. Nye møtrikker på styr. Nye lejer i baghjul. En udsøgt service og en meget samvittighedsfuld og ærlig cykelhandler, som jeg varmt kan anbefale. Meget reel, og det gælder især opmærksomhed på, hvad der hurtigt kunne vise sig at være skjulte fejl og mangler. Cyklen kører som en drøm, og jeg har været inde at få justeret forskifter, og i øvrigt fået gode råd om olie og om dæktryk.
Vi hermed gerne anbefale ST. Cykler i Hornslet. Her bliver man ikke snydt.

14 kwietnia 2020
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej