En super god, ærlig og kompetent service fra en mand med rigtig mange år i branchen. Vi gennemgik en gammel racercykel sammen og talte om, hvad der skulle ske for at gøre den køreklar. Prisen var supe... Zobacz więcej
Super service 😀 3 timer efter den var afleveret var alt i tiptop stand og til en bedre pris end jeg forventede!
Min kæde var for løs og raslede mod kædeskærmen. Jeg kontaktede andre cykelværksteder i nærheden af Auning, men ingen havde tid. Hos ST-cykler i Hornslet var beskeden "kom straks med den" hvilket jeg... Zobacz więcej
Vi oplevede super service. Vi købte 2 el-cykler på tilbud. De blev klargjort og leveret samme dag til vores adresse, 10 kilometer fra Hornslet. Fik grundig instruktion ved leveringen. To dage senere m... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
ST-CYKLER | Cykelforretning i Hornslet | Kvalitets cykler til landets billigste priser - køb online | Centurion Cykler | Kildemoes Cykler | Taarnby Cykler | Winther | Din cykelhandler på nettet. Vi leverer til hele landet og fører alle de populære mærker Cykel | Køb din nye cykel online og spar mange penge! Vi har alle typer cykler, mange af dem er særdeles billige cykler, hvor der nok skal være en, som passer dig.Cykel. Århus | Kbh | Odense | Ålborg |
Løgtenvej 15, 8543, Hornslet
- 86 975090
- st@stcykler.dk
- www.stcykler.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Fantastisk god og kompetent service
5 stjerner for fantastisk god og kompetent service. Fik hjælp her og nu til askut problem med cyklen. Venlig, imødekommende og godt håndværk. De bedste anbefalinger herfra.
elcykel
Har købt en elcykel i butikken, fået en meget god vejledning til at vælge og afsluttet en handel med et smil og et håndtryk. En super god oplevelse kan kun anbefale ST Cykler.
Stor ros og tak fra deltager på Team Børn, Unge & Sorg's cykelhold
Som deltager på Sønderjyllands Team Børn, Unge & Sorg's cykeltur Danmark rundt - ialt 1100km - sprang mit gearkabel desværre på vores tur fra Ålborg til Ebeltoft. Vi havde selv mekaniker med, men et lille stykke kabel havde sat sig fast i selve gearskifteren - det var mere end vi kunne klare ude i grøftekanten.
Jeg kontaktede Stcykler, som lovede at kigge på det, hvis vi kom ind.
Stor tak og ros til STcykler for montering af nyt gearkabel på forholdsvis kort tid. Mekanikeren sad faktisk i et møde, men tog sig tid til at reparere min racer, så jeg kunne komme tilbage til holdet igen.
Super guidning
Efter mange overvejelser omkring anskaffelse af en elcykel, sendt et tip mig til STcykler i Hornslet. Her blev jeg kompetent og personligt guidet gennem junglen af beslutninger, og fik endelig købt min nye Gazelle. De bedste anbefalinger herfra til en særlig god cykelhandler.
Jeg har haft indleveret mine cykler…
Jeg har haft indleveret mine cykler nogle gange til stcykler efter jeg er flyttet til Hornslet, både min egen og min mands, servicen er altid i top, og reparation og klargøring af cyklerne er hurtigt og til en fornuftig pris :-)
Cykelhandleren er en meget ærlig mand, som ikke bare vil tjene penge, men levere den bedste service og udføre et kanon stykke arbejde! Klar anbefaling herfra :-)
🏆Mine varmeste anbefalinger!!!!
Jeg indleverede mine børns cykler, hvoraf den ene virkelig trængte til den store tur! Cyklen har altid drillet lidt, så jeg var spændt på hvad resultatet og ikke mindst prisen blev.
Efter super hurtig og høflig service fik jeg begge cykler tilbage i tip top stand! 👍🏼 Og jeg blev virkelig positivt overrasket over hvor billigt han kunne gøre det. 👌🏼 Ligesom sidste gang, blev der fixet alt muligt ekstra på begge cykler - HELT uden beregning herfor. 💪🏼
Jeg er super tilfreds med serviceniveauet, prisen, betjeningen og kvaliteten - og kan kun give mine varmeste anbefalinger 🏆
Hurtig og effektiv reparation
Hurtig og effektiv reparation, og fantastisk kundeservice! Kan klart anbefales 😊
Det er bare i orden
Det er bare i orden - altid 100pct tilfreds. - kvalitet!
Imødekommende betjening og hurtig…
Imødekommende og rigtig god betjening og hurtig service.
Stort udvalg i butikken og god vejledning omkring produkterne.
Top service og betjening!
Jeg kom i forretningen for at få lavet min gl. cykel - men bad om vurdering af prisen først. En ok pris men da den var meget gammel, spurgte jeg til en ny cykel ca. magen til. Det havde han (den sidste da de ikke produceres mere) - og så til en mega god pris. Den bedste service hele vejen igennem, fornuftige priser og ikke mindst en virkelig god og rar betjening.
God købsoplevelse via webside
God købsoplevelse via webside. Hurtig levering, og god kundeservice. Jeg blev ringet op både da cyklen blev afsendt, og en uge senere, da cykelhandleren ville høre om alt var i orden.
Rigtig god og hurtig service.
Fantastisk service
Jeg fik simpelthen fantastisk service da min cykel skulle repareres. På samme dag som jeg afleverede cyklen blev det ordnet. De ringede flere gange undervejs og snakkede med mig om hvad der skulle se.
Vender absolut tilbage.
Super service og hurtig behandling
Super service og hurtig behandling. Imødekommende og løsningsorienteret - altid god behandling. Jeg er meget tilfreds
Vi var på vej på cykel ferie og da vi…
Vi var på vej på cykel ferie og da vi skulle køre fra Auning, så fik mit bagdæk defekt med bule på siden, spurgte så den lokale cykel handler men ham der kunne lave det var gået, det var selvfølgelig også fredag kl 14 😀
Vi kørte så forsigtigt mod Århus og i Hornslet ville cykel handler kigge på det selv om han ikke havde tid, tilmed gjorde han opmærksom på at mit forhjul sad skævt, så det rettede han.
Super service og den flotteste butik jeg har set, kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Fik superfin og hurtig service på min…
Fik superfin og hurtig service på min cykel. Samt en god snak om bæredygtighed 😊
Superfin service
Superfin service. Vi havde ledt længe efter en cykel til min drengs fødselsdag, og da jeg endelig fandt én hos stcykler, sørgede ejeren for, at jeg havde den allerede næste dag - samlet og justeret, så den nåede frem i tide til en meget glad fødselar.
Fantastisk kundeservice
Jeg var i dag forbi ST cykler i Hornslet, da min cykel punkterede på vej fra Skødstrup til Hornslet.
Jeg kom naturligvis uden aftale og fik den bedste behandling, selvom han egentlig ikke havde tid, så skiftede han slange, så jeg kunne cykle hjem igen. Fantastisk kundeservice, tak for hjælpen.
Kirsten
Rigtig god service og venlig betjening
Rigtig god service og venlig betjening!
Jeg fik lappet mit barnevogns dæk indenfor en time så jeg kunne komme ud og nyde det dejlige vejr.