Banner for Stays

Stays Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Stor ros til Small Danish Hotels! Vi bookede et weekendophold via Small Danish Hotels på Palads Hotel i Viborg, men desværre levede hotellet slet ikke op til vores forventninger eller til deres ma... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fantastisk natur ved og omkring pladsen. Gode faciliteter, men bør nok overveje at få opdateret vejledningerne til køkkenerne, så de passer til det nuværende. For lidt betjening og ringe udvalg i bu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

To kæmpe oplevelser med Small Danish Hotels. Vores første ophold foregik i Jylland i et super fint spa hotel, alt var lige som det skulle være, og der manglede ingenting! Det er klart noget jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Opholdet på Gjerrild kro var en dejlig oplevelse. Man føler sig velkommen fra man træder ind af døren. Dejligt personale og skønt værelse. Det hele er så flot og rent, så man kan virkelig nyde ophol... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hotel
  2. Zajazd
  3. Noclegi

Napisane przez firmę

Stays (tidligere Small Danish Hotels) er Danmarks største kæde af privatejede overnatningssteder med over 70 hoteller og kroer fordelt over landet. Fra byhoteller til badehoteller; spahoteller til storbyhoteller og meget mere. Du kan altid finde et overnatningssted og et ophold, som matcher dine ønsker. Og det er netop ophold, du finder hos os - det er derfor, vi hedder Stays. Skal dit ophold indeholde en gastronomisk oplevelse? En afslappende spaoplevelse eller et kulturelt indslag? Vores overnatningssteder er eksperter i at skræddersy ophold og oplevelser, som I aldrig glemmer. Glæd dig til en overnatning i moderne eller idylliske omgivelser, hvor det personlige værtskab og den høje service er i centrum af dit ophold. Eller forkæl én du holder af med et gavekort til Stays. Du kan købe vores gavekort online på stays.dk eller på vores hovedkontor på Vejlevej 16 i Horsens.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 137

Napisz recenzję

Let.

Let at arbejde med

2 grudnia 2025

Hej John.
Det er vi glade for at høre og tak for stjernerne :-)

Oceniono na 5 z 5

fik god oplevelse og hjælp

fik god oplevelse og hjælp, da jeg kontaktede webshoppen telefonisk:)

2 grudnia 2025

Hej Birgitte.
Dejligt vi kunne hjælpe dig og tak for alle stjernerne :-)

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt
Og så er det rart der er lidt procenter en gang imellem også selv om det var 5 procent mindre end sidste år 🙂

Hej René
Det er vi rigtig glade for at høre og vedr. rabatten så var den 15% som sidste år.
Tak for stjernerne :-)

Oceniono na 5 z 5

Mad og Viden om vin tilden.

St. Binderup Kro Dygtig Tjener m. v.

Hej Flemming
Tak for din anmeldelse - dette er dog til anmeldelser vedr. købsoplevelsen af vores gavekort, men jeg sender din besked videre :-)

GOD RABAT

i HAR HYGGELIGE KROER/HOTELLER

Hej Jannie
Tusind tak og tak for stjernerne :-)

Oceniono na 5 z 5

Alt klappede som det skulle.

Alt klappede som det skulle.
Rigtig fint værelse, fornem mad og betjening.
Skønne omgiveler. Kommer gerne igen.

Hej Georg
Dejligt at høre, at du har haft et skønt ophold, men denne side er egentlig til anmeldelserne vedr. købsoplevelsen af gavekort :-). Jeg sørger for at sende din fine hilsen videre til hotellet.

Supernemt at bestille gavekort

Supernemt at bestille gavekort, håber modtagerne bliver glade for gaven. Vi har selv brugt small danish hotels til mange dejlige ophold. Sidst var vi i Gilleje strandhotel, værd at anbefale.

Hej Ib.
Tusind tak, hvor er det godt at høre og vi håber, modtageren bliver glad for den fine gave :-)

Oceniono na 4 z 5

Enkelt

Ingen problemer med købet

10 listopada 2025

Hej Haubarth.
Det er vi glade for at høre og tak for stjernerne :-)

Oceniono na 5 z 5

Har altid været en fornøjelse at købe…

Har altid været en fornøjelse at købe gavekort hos Small Danish Hotels.
Det er ikke første gang jeg køber gavekort hos jer og det bliver heller ikke sidste gang.

Hej Kirsten.

Oceniono na 5 z 5

Nem hjemmeside at handle på

Hjemmesiden fungerer godt og det var nemt

Hej Vibeke.

God behandling

Her får man altid en god behandling ved telefonisk henvendelse.
Rabat på gavekort er et hit.
Finn Nielsen

Hej Finn.
Tusind tak og tak for stjernerne :-)

Nem bestilling

Nem bestilling

16 listopada 2025

Hej Anni.

Oceniono na 2 z 5

Produktet er fint

Produktet er fint, men det er urimeligt; man pålægges et ekspeditionsgebyr på 10 kr. Endvidere informeres man først derom, når ordren skal betales.

8 listopada 2025

Hej Bettina
Tak for din anmeldelse.
Vi vil tage til efterretning vedr. informationen om det pålagte ekspeditionsgebyr.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej