Staudemarken Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering det er der mange planteskoler der kunne lære af. Dejligt med en ordre bekræftelse med genveje til hver plante det er så meget lettere når der skal plantes ud. Nogen af plante... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg manglede en masse stauder til et nyt bed. Jeg havde tidligere bestilt ved andet firma, hvor der dog løber fragt på uanset beløb man køber for, så det ville jeg gerne undgå. Jeg kunne få alt hva... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super inspirerende Masser af stauder og krydderurter, der rent faktisk overlever at blive sat ud i haven. Sød og hjælpsom betjening med viden og kompetence, hvis man har brug for et råd. En rigtig pl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har handlet to gange hos Staudemarken, og det hele har bare spillet 😊 Hurtig levering og godt indpakkede stauder. Allerede den første sommer stod haven så flot. Sammenlignet med stauder, som vi... Zobacz więcej

1. Szkółka roślin

Napisane przez firmę

Nordjysk staudeplanteskole. Største udvalg af stauder på lager - Detail- og webshop. Se billeder og læs om stauder. Søg på: Egenskaber, farve, højde, eller blomstringsmåned. Vi sender hurtigt og billigt.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

249 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 25

Napisz recenzję

God oplevelse

Hurtig levering gode og sunde planter go pris

4 października 2022

Hej Eine

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi håber stauderne pynter flot i din have

Frida
Staudemarken

Vi er tilfredse

Hurtig ekspedition. Fine planter, omhyggeligt emballeret. Vi kommer igen :)

4 października 2022

Odpowiedź od Staudemarken

Super godt at høre, tak herfra vær velkommen igen :)

Oceniono na 5 z 5

Flotte planter og altid en god handel

Flotte planter og altid en god handel.

Har besøgt marken og det er som at komme hjem til familie. Super søde og hjælpsomme.

5 października 2022

Odpowiedź od Staudemarken

SÅ skønt af få besøg af 'en slags kollega', som dig og ligesindet staudenørd. Mange tak for fineste omtale også

Endnu engang 5 stjernet levering

Endnu engang en hurtig og ordentlig emballeret forsendelse. Og som sædvanligt er det en fornøjelse at bruge hjemmesiden. Stor tilfredshed.

Mads

30 września 2022

Odpowiedź od Staudemarken

Tak min flittige kunde, de var så hyggeligt at hilse på dig i sommer, da du besøgte nordjylland. Også en fornøjelse med staudevalg-snakke over telefonen

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet og hurtig ekspedition.

Det var fine planter, hurtigt leveret i pakkeboks.
Ser frem til de får fat inden kulden slår igennem.

30 września 2022

Odpowiedź od Staudemarken

Mange tak for ordene med stjerner på

Favorit plantepusher ;)

Jeg har handlet ved staudemarken flere gange nu, sunde gode planter, leveret utroligt hurtigt, og til priser hvor alle kan være med. Jeg giver min største anbefaling :)

Odpowiedź od Staudemarken

Tak skal du have, altid godt for selvtilliden at være favoritten ;) Lækkert at du deler det her

Oceniono na 5 z 5

God vejledning mht forslag til…

God vejledning mht forslag til plantevalg. nem og hurigt levering. God og nem hjemmeside.

Odpowiedź od Staudemarken

En fornøjelse at høre at du er glad for det hele. Det er så spændende at høre om andres haveprojekter og give indputs om planter. Mange tak for de 5 *****

Oceniono na 5 z 5

Godt udvalg og super forsendelse

Hurtig levering, rigtig godt pakket stauder som ikke bære præg af at have været igennem posten og dejlig hurtig levering. Også rigtig godt udvalg af spændende stauder til fine priser. Glæder mig til at se alle de nye planter vokse og brede sig.

Odpowiedź od Staudemarken

Vi takker for den fine beskrivelse, Det er også fedt for os at levere planter som bare bliver bedre og større fra år til år :)

Oceniono na 1 z 5

Jeg modtog nogle elendige pinde

Jeg modtog nogle elendige pinde. Ikke som jeg troede blomstrende efterårsstorm der kunne pryde mine krukker efter sommerblomsterne. Det kan godt være at de kan komme til at blomstre, men det bliver næppe i år.

30 sierpnia 2022

Hej Charlotte
Tak for din anmeldelse her. Det er fint at rette henvendelse til mig direkte, som du gjorde først. Jeg tilbød dig at retunere planterne, men det har du ikke reageret på. Du sendte billeder af planterne og ud over et par visne blade var de fine med flere skud, nej ikke i blomst med ganske fine planter synes jeg. Det er ikke fair at kalde det visne pine, for der var masser af friske blade på.
Jeg har lige fået nye hjem fra Holland af ,sommerens farvel, som jeg sender til dig i stedet, hvis du vil. De er kæmpe store, så du kan få noget fikst i krukkerne. Du fik de sidste fra første hold og ja guldet er under jorden og den kræver en del tålmodighed, for vi var nødt til at klippe dem ned i sommer.
Vi vedlægger en returpostlabel så du kan sende de andre retur
Lad gerne høre hvis du en anden gang ønsker råd om plantevalg, jeg hjælper gerne
Mvh Tina

Oceniono na 5 z 5

Rigtig fine stauder med et veludviklet…

Rigtig fine stauder med et veludviklet rodnet i potten. De kommer hurtigt i groning efter udplantning. Hurtig levering.
Skal helt sikkert bestille igen hos Staudemarken.

14 września 2022

Odpowiedź od Staudemarken

Vi glæder os over at høre så fin en anmeldelse, mange tak

Helt i top

Meget fint, og pæne planter. Kom sikkert frem.

1 września 2022

Odpowiedź od Staudemarken

Super duper, sådan skal det også være. vi takker

Oceniono na 5 z 5

Planterne kom i fin stand

Planterne kom i fin stand, lidt små i det, men afgjort store til prisen. Kvalitet i top, og den hurtigste ekspedition jeg har oplevet ved plantekøb over nettet.
Anbefaling herfra. Bestilt torsdag, leveret fredag.
Britta Astrup

9 września 2022
Opinia niezależna

Odpowiedź od Staudemarken

Tak skal du have herfra, for at fremhæve det som er vores mål: Hårdføre stauder, god kvalitet, små penge, stort udvalg og super hurtigt :)

Super

Super! Meget hurtig levering af nogle skønne planter til en meget fornuftig pris :-).

8 września 2022

Odpowiedź od Staudemarken

Mange tak for pæne ord og fine stjerner

super hurtig levering

super hurtig levering, og kundeservice :-)
lavede en bestilling søndag eftermiddag, og opdage jeg havde glemt noget, skrev en mail og fik hurtig svar, lavet derefter en ekstra bestilling, og begge bestillinger blev pakket sammen mandag ,leveret tirsdag middag
flotte små stauder , bestiller helt sikkert igen

7 września 2022

Odpowiedź od Staudemarken

Mange tak, det glæder vi os over at høre

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget tilfreds med staudemarken…

Jeg er meget tilfreds med staudemarken både ved at bestille stauder og handle på adressen. Virkelig god service og behandling.. Kan ikke blive bedre

7 września 2022

Odpowiedź od Staudemarken

Lækre varme farver du havde bestilt der. Tak for dejlig respons

Oceniono na 5 z 5

Der er altid hurtig levering!

Nogle gange tænker jeg - "Det går lidt for hurtigt."
Men planterne er sunde og våde i potten, så alt er godt.......

6 września 2022

Odpowiedź od Staudemarken

Indrømmet, der er gået lidt sport i at holde bund i webshoppen. Altid en fornøjelse at handle med dig. 1000 tak

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej