Statist.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Svindel De gjemmer informasjon om at du er bundet i et halvt år. Enten ligger det i vilkårene som du må klikke på når du melder deg inn som gratismedlem (og du ikke trenger denne infoen), eller så fi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Har nu besøgt flere casting sites af mere eller mindre tvivlsom karakter. Imidlertid adskiller statist.dk sig meget fra sine konkurrenter ved at være mere overskuelig og troværdig, og hvor det er nemt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er altid let at gå og drømme om en karriere som skuespiller, men utroligt svært at vide hvor man skal begynde. Denne side er en fantastisk nem måde for alle, til at komme ud og få erfaring ved sta... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg elsker statisten fordi de virkelig sørger for at promovere os på hver vores fordele, så stortset alle kan blive set. Ærgeligt det koster 99,- om måneden, MEN man får da noget for pengene :) kan v... Zobacz więcej

1. Sklep TV
  2. Rekrutacja
  3. Usługi rekrutacyjne

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Danmarks førende online-katalog for statister, skuespillere, modeller og TV-publikum - vi formidler TV, film, musikvideo og reklamejobs, castings og auditions

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

158 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk på alle punkter!

Hjemmesiden er super nem at betjene! Der er masser af gode jobs - både for den erfarne og for den knap så erfarne, der bare drømmer om at prøve noget andet!

Den er klart 5 stjerne værd og anbefalingsværdig!

5 stycznia 2013

Dejlig overkuelig hjemmeside!

Siden er rigtig nem, den er overskuelig at finde rundt på, og man er ret hurtigt inde i tingende. Der er altid massere a jobs at finde, så helt klart en side, jeg vil anbefale!

-Maria Dybdahl

4 stycznia 2013

Som de fleste andre...

... på statist.dk er jeg ikke uddannet indefor faget, men har stadig en rigtig stor interesse for drama, og der er statist.dk en god hjælpende hånd til at prøve sine evner af, lege med sin hobby og møde nye mennesker, der har den samme interesse som en selv. Hjemmesiden er overskuelig fra første besøg!

På statist.dk kan man falde under to kategorier - betalende og ikke-betalende - hvilket er en god måde at bygge en hjemmeside op på. Og det giver selvfølgelig god mening at de betalende medlemmer har bedre vilkår og flere fordele end de ikke betalende, men 119,- kr om måneden er alligevel rigtig mange penge, når man alligevel ikke altid kan være sikker på at få et job ud af det.

Alt i alt en rigtig god hjemmeside og en god hjælp for os statister!

2 stycznia 2013

Særdeles god hjælp

Jeg er ny på statist.dk, efter at mange af mine venner og kammerater som også er skuespiller interesserede, forklarede mig om siden. De sagde jeg blev nødt til at tilmelde mig. Siden har indtil videre været en stor hjælp for mig, og har ikke løbet ind i nogle problemer indtil videre - Og ville med glæde anbefale den til enhver

1 stycznia 2013
Oceniono na 5 z 5

Et løft ud af hverdagens trummerum

Selv om jeg ikke har prøvet nogen af de ting der er tilbudt på jeres hjemmeside, elsker jeg at kigge på alle de spændende og meget varierede tilbud i har og føle at mine drømme kan realiseres i virkeligheden, og jeg glæder mig til at prøve noget. Jeg syns det er en super god og meget velfungerende side, og nem at bruge

1 stycznia 2013

Fantalastisk

Jeg synes at statist er en god side som er nem og overskuelig. Jeg synes dog at det er snydt at man skal betale for at være på statist men det er jo op til en selv.
En god, nem og overskuelig hjemmeside.

15 grudnia 2012

Fantastisk og anderledes

Jeg har ledt efter et casting site i lang tid, da jeg længdes efter at blive skuespiller og endelig fandt jeg statist.dk. Statist.dk er meget anderledes i forhold til de andre som koster, som statist.dk også, men dog gør det ikke så meget, da man også kan få jobs uden at betale.

Jeg synes det er værd at besøge, jeg skal allerede på casting efter blot 3 dage her på siden. Det er virkelig fedt. Desuden er det designet og den måde den er stillet op på også god nok.

14 grudnia 2012
Oceniono na 4 z 5

Selvom du er ny, kan du nemt finde rundt herinde!

Jeg har for nyligt fået interesse for statist/model/skuespiller jobs, og ville derfor give det et forsøg. Det er en nem og god side side at melde sig ind på, der skal ikke udfyldes tusindvis af spørgsmål, og alt er lige til.
De ledige stillinger er sat ind i rækkefølge og kan sorteres efter hvor man har mulighed for at deltage i dem (dk, norge og sverige).
Så nu er det bare at søge en masse og håbe på det bedste!

12 grudnia 2012
Oceniono na 5 z 5

Godt sted at starte, hvis du ligesom jeg er ny i denne branche, og det er virkelig nemt!

Statist.dk fungerer ufatteligt nemt, og virker som en god mulighed for nytilkomne. Det er nemt og hurtigt. Man opretter sig, skriver nogle oplysninger om en selv, og så kan man ellers gå i gang. Der er dog et beløb på 119kr/måneden hvis du vil have det mest optimale ud af det, så som at ansøge til større roller osv. Det er et nemt website, og vil rigtig gerne anbefale det til alle andre!

11 grudnia 2012

Nemt og overskueligt

Jeg giver statist.dk 4 stjerner da det er en super nem måde at finde jobs på. Siden er opbygget så den er til at overkomme, dog kunne jeg godt bruge en avanceret søgning af jobs, hvor man kan søge efter køn, alder, områder osv.

11 grudnia 2012

Nem og overskuelig

Jeg er stor tilhænger af denne side, da den er super overskuelig og let at finde ud af. Du kan hurtigt få et overblik over de ledige jobs - som der forresten er et kæmpe udvalg af - hvilket gør det hurtigt og effektivt.
Indtil videre er jeg ikke kommet igennem til et job, måske fordi jeg ikke er så gammel, og der ikke er mange, der søger en så ung. Men jeg glæder mig til at fortsætte jagten på statist.dk, som jeg meget gerne vil anbefale til andre brugere - erfarne eller ikke, man kan let komme ind i 'systemet'.
Stor ros herfra.

10 grudnia 2012

Fang drømmen

Statist.dk er en super mulighed, for at komme nærmere drømmen om jobs som statist eller lign. Sitet er nemt at finde rundt på, og der kommer løbende nye jobs. Der mangler dog en smule avanceret og præciseret søgning, til de jobs der henvender sig til dig. Men alt i alt er det et velfungerende site, hvor mulighederne er store!

10 grudnia 2012

Modeljob

Thanks to Statist.dk I found a nice catwalk/model job! Im looking forward to get more jobs trough them!! A lot of jobs on the website and with any questions they will always answer you.

8 grudnia 2012

super nem side

statist.dk er en super side til at få overblik over forskellige jobs og den er dejlig nem!
Er så glad for at jeg fandt siden!

7 grudnia 2012

Statisten

Statist.dk er et fint sted at være, massere af gode job, virksomheder og konkurrencer. Så vis man vil i tv/reklamer eller bare have det sjovt, så er det jo et super sted, at være. Men det der godt kan irritere mig lidt, er at man ikke kan søge sin egen alder ind, så man for det meste skal trykke sig ind på jobbet for at se hvilken alder man skal være, og så gå ud igen. Og så ligger de rimelig rodet, så det er lidt svært hist og her, at komme til:) eller super fin side.

K.H Amal

7 grudnia 2012

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej