www.starfashion.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 1 z 5

Anbefaler ingen å handle i denne nettbutikken. Mottok aldri varene jeg bestilte, fikk heller ikke pengene igjen. Sendte flere mail hvor jeg etterlyste tilbakebetaling, mottok aldri svar eller tilbakeb... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jeg returnerede en kjole. Efter meget lang tid mailede jeg for at høre hvor mine penge blev af. Jeg sendte mange mails, men der var ingen respons. Til sidst ringede jeg (det skulle jeg bare have gjort... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Fint udvalg og hurtig forsendelse, men så ophører den gode service desværre også! Jeg returnerede en jakke til butikken d. 24/5 og har endnu ikke fået min penge retur! Jeg har to gange været i kon... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

jeg fik hurtigt min vare fra starfashion.dk, men varen jeg modtog var i en anden farve end der stod på hjemmeside. heldigvis kunne jeg lide farven, men det var en dårlig service jeg fik da jeg kontakt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Rozrywka

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

StarFashion.dk - unikt modetøj og dine favorit brands. Kendte mærker som Modström, Mbym, Fiveunits, Black Secret, Stella nova, By groth, Coatpeople, stig p, Defeeter, Pavement, Pop Cph, A question of, The Wardrobe, Mana jwl, Sneaky Fox.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

154 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

generelt godt indtryk

Jeg købte en t-shirt. Det eneste der trækker ned er, at t-shirten var beskidt (jord el. lign) ved modtagelsen.

19 kwietnia 2010
Logo www.starfashion.dk

Odpowiedź od www.starfashion.dk

Kære Vicki.

Det er vi meget kede af at høre, men noget kunne umiddelbart tyde på at det er sket under transporten. Du er velkommen til at ringe på 75 69 44 51, så finder vi en fornuftig løsning.

Starfashion, kundeservice

Oceniono na 5 z 5

Nemmeste bestilling jeg har været ude for!

Brune sko fra S///bar, Starfashions hjemmeside er super nem at finde rundt i, bestillingen gik super nemt, jeg modtog mails hvor jeg kunne følge min pakke, og så selvfølgelig den hurtige levering! Vil klart anbefale det til andre.

19 kwietnia 2010

Hurtigt, nemt lækkert!

Virkelig hurtigt, mine støvler kom dagen efter jeg havde bestilt dem! lækker kvalitet PLUS at der var vedlagt en lille chokolade.. nam nam! God service fra Starfashion!

27 marca 2010

5 store stjerner

Har købt sko fra shoeshibar over Starfasioin.dk...

Ringede for råd om størrelse og fik en meget flink medarbejder i telefonen, der samtidig fortalte at skoene ikke var på lager endnu men ville være ventet ugen efter. Derudover sagde medarbejderen at hvis skoen ikke var den rigtige størrelse skulle jeg ringe så snart jeg havde mpdtaget dem, og så ville han ligge et par til side så jeg var sikret et par... Da skoene ankom var der et brev med en beklagelse over skoenes forsinkelse (forsinket fra fabrikkens side) og nogle små chokolader...Kundeservice på højt plan!

26 marca 2010
Oceniono na 4 z 5

Service i top - begrænset udvalg

Har købt to par sko ved starfashion, leveringen var upåklagelig hurtig. Deres hjemmeside er bygget overskueligt op og deres service og oplysninger er helt i top. Siden kan varmt anbefales.

Logo www.starfashion.dk

Odpowiedź od www.starfashion.dk

Mange tak for din kommentar. Vores udvalg vokser konstant, så kig gerne forbi siden løbende.

Fremragende kundeservice

Ringede for at høre vedr. størrelser på støvler og fik en kvik pige i telefonen der kunne fortælle at størrelserne svarer til normale, samt at hun selv gik i støvlen og var meget glad for det og samtidig uden jeg behøvede at spørge - lige checkede om den størrelse jeg skulle bruge var på lager.

Støvlerne blev leveret kort tid efter bestillingen og holder hvad der var lovet

bestemt ikke sidste gang vi køber hos Starfashion.

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner. kanon service!

Købte et par fantastiske støvler hos STARFASHION. Skoene var ikke på lager, da jeg bestilte, men der var god oplysning om dette undervejs, og pengene blev først trukket, da ordren var sendt afsted. Undervejs kunne man via links følge sin vare. Skoene ankom i beskyttet indpakning og var i flot stand.
Alt i alt er der super service og tryghed ved at handle hos starfashion.

Oceniono na 5 z 5

Top betjening ; En sjælden vare!

Starfashion Kolding Har nu 3 gange givet mig en fantastisk oplevelse. Færste gang var jeg der med min datter på 17 år som fandt lidt af hvert inden for det budget moderen havde givet (: Til sidst var det så løbet lidt af med hende alligevel, hvorpå ekspidienten sagde: Det passer vidst lige med rabatten (: Næste gang med en veninde hvor vi bare fik lov at gi los for vores indre sex & the city figur, Uden at føle os til besvær. Sidst men ikke mindst skulle jeg købe nye jeans forleden på egen hånd. Havde ikke verdens bedste dag da 2 kilo havde sneget sig på!! Simsalabim!! Da jeg gik følte jeg mig faktisk ret lækker. Det er en evne ikke mange butikker eller ekspedienter mestre. Så tak for det (:

24 marca 2010

Rigtig god service!

Jeg har bestilt et par støvler hos Starfashion.
Der var godt nok nogle leveringsproblemer pga. Post Danmark, men hver gang jeg ønskede kontakt med Starfashion var de utrolig søde og hjælpsomme i forhold til leveringen. Deres venlighed, høflighed, samt deres håndtering af mig som kunde var jeg meget tilfreds med og det opvejede til dels min irritation over de problemer der var med Post Danmark!

22 marca 2010

Perfekt butik!

Havde fået et gavekort til dem, men det endte med at jeg "kom til" at købe en del ekstra :D

Fik det leveret gratis og da pakken kom var der også en gratis parfume med. Tak for en GOD oplevelse Starfashion!

20 stycznia 2010
Oceniono na 5 z 5

Fed oplevelse og god rabat

Jeg var i tvivl om størrelsen på noget tøj og ringede. I telefonen mødte en flink ung dame mig og hun var klar over en masse om størrelser, den ekspertise finder man ikke mange andre steder! Betalte nemt med kort og pakken kom allerede dagen efter med postdk.

8 maja 2008
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej