Zieke mensen die deze stal runnen. Nooit een paard kopen, tenzij je opgelicht wil worden. Deze mensen verdienen het niet om paarden te mogen houden. Mishandelaars!
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij hebben super goede ervaringen met het hele team van stal Doorstap. Onze Mayna is nog 6 weken bij hen gebleven omdat onze nieuwe stal nog niet beschikbaar was. We zijn er meerdere keren geweest en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Niets dan lof voor Melanie, fantastisch zakelijk inzicht. Een hele harde werker en erg vriendelijk. Als je voor een paard komt kijken wat je gereserveerd hebt, krijg je alle tijd en zeker alle mo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kopen, africhten, verkopen van paarden en pony's op een diervriendelijke manier. Webshop.
Dane kontaktowe
Ostaaijensebaan, 4885JA, Achtmaal, Holandia
- +31(0)621640856
- staldoorstap@live.nl
- www.staldoorstap.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Toen ik samen met mijn man naar Zundert…
Toen ik samen met mijn man naar Zundert ben gekomen was er echt tijd om naar een geschikt paard te kijken.
Ook het passen van een zadel werd tijd genomen.
Medische rapportage beschikbaar.
Hans heeft het paard helemaal naar centrum van Nederland gebracht.
Alles is nog nieuw maar tot op heden een heel fijn paard

Odpowiedź od Stal Doorstap
Meerdere keren zaken mee gedaan en…
Meerdere keren zaken mee gedaan en altijd correct behandeld voor mij is stal doorstap een succesbedrijf met goede paarden
Fijne stal
Ik ben sinds 3 maanden pensiongast, en miet eerlijk zeggen wat een openbaring.
De paarden die er komen voor handel worden goed behandeld en verzorgd. Altijd vers hooi, staan buiten wat is er mooier voor een paard?
Ondanks wat hoop mensen zeggen maar die zouden dan eens met eigen ogen moet komen kijken

Odpowiedź od Stal Doorstap
Bij thuiskomst 100 ok gekeurd door onze arts …
We hebben ons paard na enkele maanden wennen helemaal door de dierenarts laten keuren , alles was perfect .
Correcte stal .
Goede eerste indruk!
Een hele goede stal! Verkoop paarden worden goed behandeld, alles staat lekker buiten & gastvrije mensen.

Odpowiedź od Stal Doorstap
Pony en meerdere paarden gekocht
De pony voor mijn dochter en al meerdere paarden hier gekocht . Altijd het eerlijke verhaal erbij gekregen. Prima stal .

Gewoon eerlijk bedrijf
Gewoon eerlijk no - nonsens bedrijf dat zo goed mogelijk voor zijn dieren zorgt .

Tevreden pensionklant
Onze paarden staan hier tot onze tevredenheid al een tijdje in pension, dag en nacht buiten met schuilstal. Onbeperkt hooi en water, soms op het gras. De faciliteiten en de sfeer op stal zijn goed!
Ook de verkooppaarden staan buiten met onbeperkt hooi op de weide en worden prima verzorgd.

Stal Doorstap.
Beste lezers,
Melanie van stal doorstap heeft mij gevraagd om een positieve review te geven.
Want ze krijgen zoveel haat berichten, wat ze heel vervelend vind. Haar bedrijf lijdt er onder.
En dat allemaal na mijn advertentie. 🤨
Nja bij deze, willen jullie stoppen? 😅
Ik heb verder niks positiefs te zeggen over Melanie of stal Doorstap.

Odpowiedź od Stal Doorstap
Erg gastfrij en moaie hynders die goed…
Erg gastfrij en moaie hynders die goed fersoarge wurde.

Wij hebben een hele fijne ervaring met Stal Doorstap
Wij hebben een hele fijne ervaring met Stal Doorstap.We werden heel vriendelijk ontvangen.Fijne communicatie,goed verzorgde paarden en accommodatie👌

Gewoon correcte stal
Gewoon , correcte , stal worden soms onterecht negatief beoordeeld, vaak door mensen die er waarschijnlijk nooit zijn geweest .

Odpowiedź od Stal Doorstap
0p en top gelukkig met het paardje van…
0p en top gelukkig met het paardje van Stal Doorstap.Zeer eerlijke mensen die het paard perfect omschrijven ook makkelijk tot zaken komen met Melanie.De pony is bovenverwachting en super gezond.Netjes afgeleverd met mooie strik.Mijn volgende paard zal zeker van Stal Doorstap komen.Bedankt Melanie en Hans,vele kunnen van jullie leren hoe het echt zou moeten!Nogmaals bedankt!

Heel fijn geholpen
Heel fijn geholpen. Mocht meerdere paarden proberen. De paarden staan er tevreden bij. Wordt niet voor je komst opgepoetst en in de krul gezet. Lekker zichzelf zijn. What you see is what you get. Geen verkoop praatjes.
Al eerder, in 2018, een paardje bij hem gekocht. Super beestje, Nederland Kampioen WE mee geworden en dressuur subtop.
Prettige plek
Een aantal jaar geleden heb ik een paard bij deze stal gekocht. Ik heb daar heel veel plezier van gehad. Ontzettend lief en in de sport heb ik ZZ-zwaar met hem gereden en ook Nederlands Kampioen Working equitation geworden.
Ook bij een recent bezoek aan deze stal viel me op hoe goed de paarden verzorgd worden. Veel buiten in kleine (passende) groepjes en de meiden die er werken zijn super behulpzaam. Er wordt veel tijd voor je genomen.
Bedankt!
We werden goed geholpen door Lieke. De paarden worden met liefde behandeld. We vonden het fijn dat we tijdens het proefrijden veel vrijheid kregen! Al met al, een goede ervaring!
Super stal
Super stal. Zijn eerlijk over alles. Niks op aan te merken. Super paarden🙂

Fijn paard
Kreeg voldoende tijd en ruimte om te kijken naar de paarden, te poetsen en proefrijden. Fijn paard gekocht.

Niks op aan te merken
Niks op aan te merken, het paardje wat wij hebben gekocht voldoet helemaal aan hoe ze was beschreven, wij hebben er een hoop plezier mee

Doświadczenie Trustpilot