Købte træningsudstyr under Coronakrisen og det har jeg været super glad for 1 dags levering! i får 5 stjerner af mig!
Shopper på nettet til gode priser, henter det på vej hjem fra arbejde og betaler ingen fragt, bytter, prøver, returnere i butikken. Sidst var der lidt problemer med en rabat kode, så blev den manglend... Zobacz więcej
Mine sko endte i Aalborg til afhentning, selvom jeg havde angivet min hjemadresse i Århus og prisen var inkl. fragt da jeg trykkede godkend. Reagerer prompte ved at kontakte support og gør dem opmær... Zobacz więcej
Produktet fejler intet. Men jeg fik ingen information om at produktet var sendt, hverken på sms eller mail, som jeg ellers havde bedt om. Efter 4 dage uden informationer kontakter jeg kundeservice ov... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
O Stadium A/S
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Dårlig Service, Ingen kontakt via tlf., langsom levering
Jeg handler meget på nettet, men Stadium´s service er meget dårligt, samt deres servicemuligheder. Langsom levering, Selv en pakke fra Tyskland kommer hurtigere.
Svigtende leveringstid, dårlig returservice og elendig kundeservice.
Da jeg købte for 500,- på stadiums webshop, var det til en rigtig god pris, og med forventningen om rettidig levering og god service.
Desværre blev varen først leveret på den 5 hverdag (2-4 dages levering stod der på webshoppen)
Jeg modtog varerne, og desværre skulle det meste byttes. 400,- ud af 500,- af ordren skulle sendes retur. Undersøger returbetingelser, og finder ud af man kan returnere gratis til butik, men desværre ligger den nærmeste butik i Aalborg, over en times kørsel væk.
Så jeg beslutter mig for at sende det, men finder her ud af det skal retur til Sverige! Jeg betaler så 160,- for at sende for 400,- varer retur.
Tænker at dele min oplevelse her, så andre er klar over det, men besinder mig , og sender i stedet en mail til deres kundeservice, som fortæller min oplevelse, og tænker at blive mødt med imødekommenhed.
Jeg modtager svar, relativt hurtigt, men sjældent har jeg fået et så arrogant og nedladende standardsvar, som blot lister standard betingelser op mm.
Derfor denne anmeldelse, og jeg er spændt på hvornår og om jeg får mine penge retur.

Odpowiedź od Stadium A/S
Kan stærkt anbefales. Med det beløb var jeg lidt skeptisk. Men go service, hurtig levering og et dejligt varmt produkt
Rod i priser
Min sko stod åbenbart til en forkert pris. (rod i vare tekst og billede)
Skulle bøvle på svensk for at købe skoen til den først annoncerede pris.
Burde ikke være nødvendigt .

Odpowiedź od Stadium A/S
Hurtig og korrekt levering
Fuld tilfredshed:-)
Hurtig ekspedition og god behandling ved kundeservice. Nu hvor Stadium desværre har lukket en del afdelinger i Danmark, kan det anbefales at handle på deres internet side.
Hurtig og som aftalt
Nem hjemmeside, gode priser, super hurtigt levering
Hurtigt og perfekt
Hurtig levering og alt er som det skal være! :)
Emma i kunde service var fantastisk
Vi havde fået den forkerte sko, på grund af fejl med billederne på hjemme siden - men Emma var hele tiden hjælpsom og svarede altid tilbage med hjælp og vejledning.
Det er ikke sidste gang vi har handlet hos Stadium.
Hurtig levering, returnerede den i butikken pga. Størrelse og fik en anden jakke i stedet. Med samme rabat endda selvom tilbuddet var udløbet
Køb af indendørssko
Stadium har lavet en fejl leverance, men erkendte med det samme fejlen uden bøvl 👍
Stadium holder det, de lover
hurtig og effektiv behandling af min bestilling - og varene er i top
Strålende
Dette var min første ordre hos Stadium, men så absolut ikke den sidste.
ALT kørte efter bogen så kan kun anbefale at handle hos dem.
Håndteret fuldstændig som lovet.
1 par sko returnerede jeg, da de var for store. Jeg returnerede dem til Stadium i Lyngby Storcenter. Der fik jeg en perfekt og venlig behandling.
1 andet par sko beholdt jeg. Perfekt levering.
Jeg handler sikkert hos Stadium igen.
En fantastisk fin service....
Der er længe imellem, at man føler sig så velkommen og godt behandlet i så stor en butik......Ros ros
God pris - men retursystem mangler flexibilitet
Der mangler en bytteservice mulighed, når størrelsen fx ikke passer. Det er ikke særlig flexibelt, at man ikke kan bytte varen.
God service men manglende information
Jeg har købt et par sko på stadium.dk, men havde en del problemer med at få dem bestilt.
Først prøvede jeg på egen iphone, men kortet ville ikke accepteres. Så prøvede så prøvede jeg på kærestens - samme problem. Så på ipad - samme problem. Derefter mac - samme problem.
Til sidst tænde egen computer, hvor det så til sidst lykkedes.
De ringedefra butikken da pakken var kommet, meget fin service!
Da jeg hentede pakken, stillede jeg mig i kø ved kassen. Da det endelig blev min tur blev jeg henvist til at finde en medarbejder i skoafdelingen, som skulle finde min pakke.
Da jeg havde fået pakken udleveret, skulle jeg op og stå i kø igen for at kvittere for at jeg var den rigtige ejermand.
Jeg ved ikke om det er mig som ikke sr læst mailen ordenligt, men det havde været rart med info om hvordan udleveringen foregår i butikken - så man ikke skal stå i kø flere gange
Men er glad for mine sko, og de blev leveret efter få dage.
Alt som lovet
... Og det er jo egentligt det man gerne vil have ;-)