Ruim assortiment en betrouwbare levering
Uitgebreid assortiment en betrouwbare levering. De verpakking van de artikelen was ook keurig verzorgd.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Ik bestelde een treklier bij staalkabelstunter.nl en die was al niet duur. Op hun website stond een kortingscode van €2 en tja, daar wil je dan toch ook gebruik van maken. Helaas werkte de code niet maar gezien de scherpe prijs toch de treklier besteld. In een opmerking even het weigeren van de code gemeld.
Tot mijn verbazing ontving ik de volgende dag een creditnota en kreeg ik die €2 teruggestort. Kijk, daar houd ik van: nakomen wat wordt beloofd! Hulde voor de staalkabelstunter, voor de scherpe prijzen en dat ik als klant serieus wordt genomen.
Goede site, voor 15:00 besteld, volgende dag in huis. Keurig verpakt, waslijnset 20 m. Compleet, ziet er goed uit kwalitatief. Vandaag gemonteerd. Dank voor de goede service !!
The product description says made of 'stainless steel' while one major part, apparently, is actually not (has been admitted by the seller). As a result, that part got rusty.
Not an accurate description in other words.
They refused to compensate.
Vandaag mijn bestelling super snel in huis gekregen om mijn tafellamp boven onze eettafel op te hangen. Helaas had ik per ongeluk maar een ophangset besteld. Maar medewerker van de Staalkabelstunter maakt daar geen probleem van en zend mij snel de ontbrekende set!
Super service en assortiment als je zoekt naar een oplossing om iets met staaldraad op te hangen. En het ziet er bovendien nog puik uit ook.
Ik zou zeggen ga zo door en de klanten zullen zeker niet teleurgesteld zijn.
Toon Timp
Ik ben actief in de watersport en enige tijd geleden had ik nieuwe lieren nodig.Dit was makkelijker gezegd dan gedaan maar uiteindelijk vond ik de lieren die ik nodig had bij de staalkabelstunter. Deze webshop heeft veel producten en toebehoeren en ziet er professioneel en overzichtelijk uit. Toen ik de lieren thuis kreeg en deze niet helemaal juist bleken te zijn kon ik ze zonder problemen omruilen en de klantenservice van deze webshop heeft mij professioneel en vriendelijk te woord gestaan. Nu heb ik inmiddels wel de lieren die ik nodig heb en kan ik niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Deze webshop is voordelig en uitgebreid en de producten worden snel geleverd. Echt een absolute aanrader. Als ik in de toekomst weer wat nodig heb kom ik zeker terug.
Simpele manier van bestellen en afrekenen, snelle levering ga zo door dan groeit het vertrouwen om via internet te kopen bij meer mensen of bedrijven. Tip voeg nog een echte factuur bij.