Gode priser, hurtig levering og god service! Eneste bagatel skulle være hjemmesiden - den kunne godt bruge en opdatering rent visuelt.
Reakcja na opinię
Købte en Adidas prime next gen sko, skoen gik i stykker efter 2 træninger. Sendte skoen retur, hvorved sælgeren næsten ikke gad at anerkende at den var i stykker. Hvorved jeg skulle snakke i tel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg oplever altid god og hurtig service ved Sportsmate.com, både når jeg bestiller som privat person og når jeg bestiller til Sæby Basketball Club. Stod for nylig akut og skulle bruge to træningsdragt... Zobacz więcej
Jeg skulle bytte et par ASICS håndbold sko. I forretningen fik jeg super fin og professionel vejledning. Jeg har tidligere handlet med Sportsmate og haft den samme gode oplevelse Butikken har også... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Danmarks største udvalg til volleyball, basketball og håndbold.
Sønderjyllands Alle 1, 2000, Frederiksberg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Havde bestilt noget sportstøj- julegave til nevøerne. God tid da sportsmate lovede afsendelse inden 48 timer. 6 dage senere altså 144 timer efter bliver jeg ringet om for at høre om det er ok T-shirten bliver i hvid i stedet for rød. Nej det er ikke i orden og det er helt uacceptabelt at de bruger så lang tid her i juletiden på at fortælle de ikke har de varer de reklamere med.
Enhver kan sende en vare man har med post Dk og score 5 stjerner, men den reelle vurdering handler om hvordan man klarer fejl og utilfredse kunder.
Jeg sendte et surt (lidt for surt måske) brev til firmaet og udtrykte min utilfredshed- blev kontakte af ejeren, der meget beklagede. Senere fik jeg tilbud om tilsvarende, men dyrere vare han havde støvet op fra leverandøren, selvfølgelig til samme pris- jeg blev løbende orienteret, så jeg vidste at forsendelsen ville nå frem- og ejeren kunne fortælle at min "sag" havde givet anledning til at man i firmaet havde diskuteret hvordan man fremover sikrede sig mod tilsvarende situationer.
Fejl er uundgåelige -men viljen til at gøre noget ved dem, og at løse de problemer det giver for kunden , er for alvor det der siger noget om firmaet- det giver 5 stjerner, selvom starten ikke var god.
Bestilte om aftenen og modtog varen dagen efter! Prisen var fantastisk, sparede mindst 300kroner i forhold til andre sportsbutikker. Kan ikke forstå den dårlige karakter denne shop har fået.
Vi har gennem de seneste år flere gange købt håndboldsko til vores datter samt løbesko til hele familien hos Sportsmate. Ikke bare har Sportsmate et rigtig stort udvalg og gode, fornuftige priser; vi har også hver gang oplevet hurtig levering og de par gange, det bestilte ikke var på lager eller kunne skaffes/leveres blev vi straks kontaktet herom og tilbudt/foreslået andre løsninger. Vi har yderligere oplevet en ekseptionel god bytteservice, senest i f.m. køb af 2 par håndboldsko, hvor Sportsmate omkring 3 mdr. senere uden videre accepterede at bytte det ene par, der i sagens natur ikke var taget i brug. Jeg kan helt klart anbefale Sportsmate.com.
Jeg fandt den basketballshirt, som jeg søgte og til en rimelig pris, på Sportsmates side på nettet. Testede Sportsmate på Trustpilot og var lidt betænkelig. Det var ikke de bedste anmeldelser. Jeg valgte at ringe til firmaet, bare lige for at høre..... hvorfor de dårlige anmeldelser. Ville jo gerne ha den bluse. Jeg fik en meget sød fyr i røret, som jeg fik en lang snak med...... han undersøgte straks om varen var på lager. Jeg fik en super god kundeservice.
Jeg bestilte min vare fredag sidst på eftermiddagen og tirsdag lå den i min postkasse, så kan det da ikke blive meget bedre. Jeg sendte en mail til dem med lidt roser i og fik en takkemail tilbage. Jeg forstår slet ikke de dårlige anmeldelser og ville ikke betænke mig et sekund ved at handle hos Sportsmate igen.
Jeg har haft den dårligste kundeoplevelse i lang tid hos Sportsmate.com. Den 8. februar 2013 bestilte jeg to par basketshorts og en top hos dem. Jeg fik sidst i februar et opkald hvor de informerede mig om at der ville gå lidt tid inden de fik dem hjem. Jeg accepterede det og ventede indtil sidst i marts hvor jeg kontaktede dem for at høre hvordan det stod til med min ordre. Jeg fik at vide at de arbejde på det. Derefter kontaktede jeg dem så igen sidst i august hvor de sagde noget om at det var producentens fejl. Jeg fik at vide at de nok skulle ringe når de vidste noget. Jeg kontaktede dem så igen i dag som er sidst i september og får at vide at de ikke fører dem i den farve jeg bestilte dem i mere. Ikke noget bud på hvad jeg så skal gøre nu og heller ikke engang et "undskyld ventetiden". Jeg sidder tilbage med en irriteret følelse og er træt af at jeg valgte at handle hos dem i sin tid... og ja... jeg mangler stadig basketshorts til træning.
1. Selv efter 2-3 samtaler med den samme medarbejder, er jeg ikke kommet frem til hverken hans for- eller efternavn. Han mumler simpelthen i telefonen, så det er svært at høre hvad han siger.
2. Jeg bestilte en strategi-tavle (mappe-lignende), men fik i stedet en taktik-tavle (whiteboard). Priserne var ens, så det kan muligvis undskyldes - men stadig noget sjusk.
3. Ud fra afhentnings-mulighederne, valgte jeg Bilka (Odense) som det sted jeg ville benytte - men i stedet fik jeg at vide at Post DK at pakken kunne hentes andetsteds. På trods at stedet kun ligger en km fra det førstnævnte sted, så irriterer det mig at jeg på intet tidspunkt fik at vide at afhentnings-stedet var blevet ændret.
4. På hjemmesiden bestilte jeg en hvid dommerfløjte, hvilket jeg (troede) ikke var noget problem. Dagen efter blev jeg dog ringet op, og fortalt at det kunne jeg så ikke få. Råd til Sportsmate.com: Benyt jer af en "Udsolgt" eller "Ikke på lager"-knap på de ting som i - tja - ikke kan levere..
Jeg har nu været inde i butikken på Frederiksberg en håndfuld gange. Det er desværre det eneste sted, hvor udvalget af basketball-støvler er stort og bredt. Ved hvert eneste besøg har personalet virket sure og opført sig, som om man bare var til besvær. Hvis du prøver en sko og efterfølgende vil prøve en anden størrelse, kan du forvente, at der nærmest bliver rullet med øjnene, og at de kun modvilligt bevæger sig ud på lageret. I enkelte tilfælde er skoen, så efterfølgende bare blevet smidt på gulvet foran en...
Jeg har flere gange haft et par entusiastiske, unge basketspillere med (14-15 år), der er ellevilde over udvalget i butikken, men som hver eneste gang er gået skuffede ud af butikken. Skuffede over den ligegyldige og uforskammede modtagelse fra personalet på trods af, at de lige har købt for over 1000, surtopsparede kroner hver. Jeg forstår simpelthen ikke, at sådan en butik vil være bekendt, at have personale, der udviser en sådan ligegyldighed overfor deres kunder.
Jeg bestilte nogle sportselastikker, som blev leveret dagen efter, dog ikke i den udformning som jeg havde forventet. Derfor kontaktede jeg straks butikken om problemet, og fik problemet løst. Der skal være plads til fejl, og det er ved løsning af disse, en netbutik viser sit værd, så 5 stjerner for den gode oplevelse - og selvfølgelig fordi resten var i orden.
Jeg bestilte nogle basketsko i Fredags og har endnu ikke fået dem.. Og har heller ik fået en mail om at de har sendt skoene endnu..
Har handlet hos Sportsmate.com et par gange nu. Som basketball spiller er det rart med et sted hvor de har mange ting samlet.
Har fået god hjælp af dem på mail og lignende, som har været fuld tilfredsstillende, og de virker meget villige til at hjælpe.
Har én gang oplevet at leveringstiden var længere end der stod den skulle være, men det blev jeg oplyst om, da en af deres medarbejdere ringede tidligt dagen efter min bestilling. Han beklagede meget og håbede det var i orden. Så det kan man i hvert fald ikke klage over! :-)
Ellers synes jeg generelt de er gode til at informere om hvor længe leveringstiden er, hvis den er længere end de 1-3 dage. F.eks. med spilletøj er man allerede informeret inden man bestiller, at det er en bestillingsvare og der derfor kan gå 10-14 dage. Dejligt med god information, og det giver en lyst til at bestille det selvom der er ventetid, da man ikke bliver overrasket over det pga. informationen.
Generel god service og dejligt med stort og godt sortiment.
Som basketspiller har man ikke de store muligheder for at købe tøj og sko, da man tit må ty til footlocker, som har et rimelig begrænset udvalg.
Der er så sportsmate, som faktisk har basketball sko, og det ville være godt hvis man ikke blev behandlet så skod hver gang man var derinde.
Jeg har i hvert fald brugt en 4-5 tusinde kroner derinde efterhånden, og bare prøvet at ignorere den dårlige service, og de ligeglade/sure medarbejdere som virker til at de hader deres job og kunderne mere end noget andet. Men nu er det forbi, jeg vil hellere betale mere inde i en af de andre butikker, end at skulle handle et sted hvor man bliver snakket til som om de helst vil have man bare skrider hurtigst muligt. Og det kan være spørgsmål som "har i den her i nr. 44?" og så ruller de øjnene og sukker dybt "ja fint nok...."
Og min basketball klub har et samarbejde med Sportsmate, så jeg får 10% på alt jeg køber, men det vil jeg hellere undvære og så handle et sted som er godt!
I sommeren 2011 vandt min datter et gavekort på 300 kr til Sportsmate i DGI's beach basket konkurrence på Rungsted Strand. Gavekortet har udløbsdatoen 31/12-2012.
Da jeg i dag (fredag d. 7/12-2012) forsøgte at indløse dette gavekort ved køb af en Spalding taske, fik jeg at vide, at gavekortet allerede var indløst. Som "bevis" blev jeg vist en tværstreg i en kvitteringsbog på en side med samme nummer som gavekortet. Der var ikke angivet nogen dato for indløsning eller nogen form for anden identifikation.
Jeg ved med sikkerhed, at gavekortet ikke er indløst tidligere, og jeg redegjorde for dette flere gange under min samtale med ekspedienten. Endvidere vil jeg påpege, at jeg var i besiddelse af det originale gavekort med både stempel og underskrift og dette blev forelagt ekspedienten.
Jeg er på det rene med, at der kan ske fejl – f.eks. kan der ved indløsning sættes streg over det forkerte nummer, men jeg har svært ved at acceptere, at det skal komme mig som kunde til skade, når jeg kan fremvise det originale gavekort. Et originalt gavekort er et værdibevis på det beløb, gavekortet angiver.
Jeg er virkelig skuffet over behandlingen i butikken i dag, og jeg mener ikke, der kan være mig, der skal hidse mig op, for at få min ret. Der er i denne sag vist ufattelig dårlig dømmekraft fra Sportsmates side – og jeg vil mene, der er tale om en lovovertrædelse i og med, at jeg var (og fortsat er) i besiddelse af det originale gavekort.
Jeg har gentagende gange benyttet sportsmate og hver gang har de været enormt behjælpelige mht service. Dels når det kom til at ændre ordre. Dels når det kommer til at bytte en vare der er gået i stykker. Der er lyn hurtig betjening og jeg høre den samme historie fra alle andre der har handlet der =)
Bestilte et beachvolleynet tirsdag morgen, som skulle bruges i den efterfølgende weekend. Fik besked fra postdanmark om, at nettet nu var ankommet - fint, så kan vi få indviet banen..!
Pakker ikke nettet op, da vi først skal bruge det lørdag, men fredag ringer de fra Sportsmate og lægger en besked: "Ring lige igen - vi har sendt et forkert net, og kunden i den anden ende mangler det, vi har sendt til Jer."
Ok, så vi mangler altså ikke vores net? Jeg ringer til dem, og man skulle jo mene, at der blev undskyldt oven på fejlen, men det gjorde der ikke. I stedet ville de have os til at finde nærmeste posthus og få sendt nettet afsted til den anden kunde, som jo manglede sit net... Det kan vist ikke være vores ansvar? Og vi mangler også vores net - men ok, ungerne får altså ikke spillet volleyball denne weekend...
Fejl kan ske - men så undskylder man og får selv rettet op på dem!
Ringeste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Har snakket med 3 forskellige derinde fra og 2 af er da noget at det mest ligeglade og sure mennesker jeg længe har oplevet, dog den 3. var flink og høflige .
JEG HANDLER DER ALDRIG MERE!
Bestilte min NBA trøje onsdag aften og fik den fredag morgen samme uge. super levering og dejligt med en dansk butik med nba trøjer!
Et af de få steder i danmark, hvor det er muligt at købe baskettøj, sko og andet til basketball.
Den fysiske butik er dog meget lille uden det store udvalg!
Men netshoppen kan klart anbefales, og varerne når også frem!
Jeg har bestilt håndboldsko fra siden to gange. Den første gang viste det sig desværre, at den sko jeg havde bestilt, ikke var på lager. Jeg fik dog hurtigt besked om dette, og valgte at bestille et andet par, som jeg modtog inden for 2 hverdage.
Anden gang oplyste jeg en anden fakturerings adresse end min private, og da varen ikke dukkede op på denne tog jeg kontakt til firmaet. De var hurtige til at fortælle mig, at varen var blevet sendt til min privat adresse, hvilket dog ikke gjorde noget.
Så alt i alt en knald god service, bredt udvalg, og rigtig gode priser.
Bestilte sko Hos Sportsmate som stod til at være på lager. Da de ikke var ankommet i løbet af en uge ringede jeg derind og fik at vide at der nok var sket en fejl da jeg ikke havde fået at vide at de ikke var ankommet tilbutikken endnu. Der ville gå ca. 14 dage. Det var fint nok.
Det var OK at vente på, men irriterende ikke at have fået besked. efter tre uger var mine sko stadigt ikke kommet og et nyt opkald blev foretaget. Her blev det lovet at de ville undersøge sagen, og vende tilbage samme dag.
Efter to dage uden kontakt ringede jeg ind igen blot for at få at vide at mine sko ikke kunne komme før om 2 måneder. Skoene er stadig på siden som om de er på lager hos Sportsmate :-( .
Leverance problemer kan ingen forhindre, men alle kan informere dem som venter...
Jeg har igennem de sidste 3-4 år købt alt mit sportsudstyr i Sportsmate, og har nok lagt over 5000 kr. i deres pengekasse. Selvom butikken ikke er den største, er de den butik med det største udvalg indenfor de sports de sælger.
Jeg bestilte en gang fem på Hummel strømper, men modtog kun fire par. Jeg skulle dog bare ringe der ind, og fik et par nye, selvom jeg ligeså godt kunne have løjet.
Så helt klart et sted at anbefale!