Sportsequipment

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg tør godt afbefale Sportsequipment.dk, grundet fornuftige priser, god service og levering som aftalt. Eneste minus er dog at der ikke angives en forventet leveringsdato ved bestilling - men det... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte et par løbesko fredag kl. ca. 13. Modtog allerede samme eftermiddag besked om, at varen var afsendt. Mandag blev varen afleveret på min arbejdsplads. Endnu en gang en god oplevelse... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bestilte et par sko, vist i katalog som grå men blev oplyst om at de også fandtes i blå, bestiller blå får leveret grå, da jeg ringer får jeg fortalt blå er udsolgt, knapt så fedt. Ny oplysning er at... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep tenisowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi er en e-mærket online sportsbutik som har et stort og bredt udvalg af diverse sportsartikler. Vi bestræber os på at være danmarks billigste samt tilbyde hurtig levering og god kundeservice.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

God service lang leveringstid.

Jeg bestilte 2 par løbebukser d.3 sep og modtog dem først d.15 da deres leverandør havde travlt for tiden. Træls at vente så længe, men der var super god information om dette. Blev ringet op af Sportsequipment om dette, plus de sendte mig en mail.
Er meget tilfreds med varen og kunne sagtens finde på, at bruge sportsequipment igen.

14 września 2011
Oceniono na 3 z 5

OK pris og lidt for lang leveringstid

Jeg købte en vinterjakke og et par skibukser til min datter. Jeg synes der var lidt for lang leveringstid. Pakken skulle sendes til min firmaadresse, men blev i stedet sendt til min privatadresse, hvilket betød ekstra ventetid fordi pakken skulle afhentes på posthuset. Jakken og buskerne er fine og passer perfekt :-)

14 września 2011

Camilla

Desværre blev mine løbesko sendt til faktura adressen og ikke leveringsadressen. Dette gjorde handlen besværlig og langsom.

Varen var super fin og som lovet, hvilket i sidste ende er vigtigst!!

11 września 2011
Oceniono na 2 z 5

Venter stadig på svar...

Jeg bestilte et par håndboldsko hos sportsequipment.dk, men de havde ikke den sko, som jeg havde bestilt.
Derfor fik jeg en mail, hvor der stod, om jeg kunne være interesseret i en anden model.
Dette var jeg imidlertid ikke og jeg spurgte tilbage i mailen, om mit køb kunne blive annulleret... Dette har jeg aldrig fået svar på, nu er der gået 14 dage.
Det skal siges, at pengene ikke er trukket, det ville bare være rart med en bekræftigelse på, at min bestilling var annulleret..

7 września 2011

asics gelblast 4

Nemt at bestille. God beskrivelse af produkter. særdeles hurtig betjening. Desværre var det ene par sko udsolgt, men blev kontaktet desangående samme dag. Hurtig levering, 2 dage.

1 września 2011

Fremragende service

Jeg bestilte løbesko søndag, fik ordrebekræftelse og efterfølgende afsendelsesbekræftelse mandag. Hurtig telefonisk kontakt ang. leveringsadresse hvor det blev bekræftet at varen blev sendt til min ønskede adresse (som jeg selv havde lavet lidt rod i) . Tirsdag fik jeg skoene. Der manglede et sæt løbestrømper som var en del af tilbuddet. Efter mail blev fejlen beklaget og udbedret så strømper var fremme onsdag.
Topservice og lynhurtig levering. Intet problem at der manglede levering af strømperne, det blev hurtigt udbedret.

1 września 2011

Okay oplevelse

Købte et par indendørs sko og en newline top. Billige priser og overskuelig hjemmeside.
Dog var der lidt leveringsproblemer og de levede ikke helt op til hvad de skriver på hjemmesiden ang. Afsendelse og levering - informationen herom måtte gerne være givet noget før i stedet for 4 dage efter købet.

Alt i alt er jeg alligevel godt tilfreds og kunne godt finde på at handle på siden igen..

29 sierpnia 2011
Oceniono na 1 z 5

Rigtig dårlig oplevelse

Jeg bestilte nye løbesko sidste fredag og klikkede på den korrekte størrelse. Først i går torsdag fik jeg en mail med følgende indhold:

"Pga. travlhed, ferie og sygdom, beklager vi meget at du ikke har hørt noget fra os før nu. Vi kan desværre ikke imødekomme din ordre, da varen er udsolgt hos os og vores leverandører. Vi ser os derfor nødsaget til at annullere din ordre".

Denne meddelelse kom først frem efter 6 dage!!! Det er meget useriøst hos en webshop hvor det jo gerne skal gå stærkt..

Jeg handlede igår kl. 11 hos en anden webshop og fik efter to timer besked om at mine løbesko nu var pakket og klar til afsendelse. De er også ankommet i dag. Se det er god betjening..
I øvrigt de samme sko som åbenbart ikke kan skaffes hos sportsequipment.dk...

Jeg handler ikke her mere og kan ikke anbefale andre at gøre dette...

19 sierpnia 2011
Oceniono na 2 z 5

hmm

Udemærket hjemmeside, let lat finde rundt i, men der mangler lidt information når de ikke kan sende varene ud så hurtigt som de lover. bestilte løbebukser d. 6/8 og modtog først varene d. 17/8. Fik en ordrebekræftigelse samme dag jeg bestilte og mail da pakken blev afsendt igår. Men ingen information om at de måske var i restordre e.lign. Det er for lang tid at vente uden information. Sådan noget irritere mig lidt så kun to stjerner, normalt er jeg tålmodig nok. Jeg bestiller nok et andet sted næste gang.

17 sierpnia 2011

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej