Jeg tør godt afbefale Sportsequipment.dk, grundet fornuftige priser, god service og levering som aftalt. Eneste minus er dog at der ikke angives en forventet leveringsdato ved bestilling - men det... Zobacz więcej
Sportsequipment
Jeg købte en vinterjakke og et par skibukser til min datter. Jeg synes der var lidt for lang leveringstid. Pakken skulle sendes til min firmaadresse, men blev i stedet sendt til min privatadresse, hvi... Zobacz więcej
Jeg bestilte et par løbesko fredag kl. ca. 13. Modtog allerede samme eftermiddag besked om, at varen var afsendt. Mandag blev varen afleveret på min arbejdsplads. Endnu en gang en god oplevelse... Zobacz więcej
Bestilte et par sko, vist i katalog som grå men blev oplyst om at de også fandtes i blå, bestiller blå får leveret grå, da jeg ringer får jeg fortalt blå er udsolgt, knapt så fedt. Ny oplysning er at... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi er en e-mærket online sportsbutik som har et stort og bredt udvalg af diverse sportsartikler. Vi bestræber os på at være danmarks billigste samt tilbyde hurtig levering og god kundeservice.
Industrivej 5A, 9440, Aabybro
- info@sportsequipment.dk
- www.sportsequipment.dk
God hurtig levering
Super hurtig levering, og varen levere fuldt op til beskrivelse.
Korrekt levering til tiden
Blev telefonisk kontaktet vedr. farvevalg - hurtig og korrekt ekspedition og meget konkurrencedygtig pris.
Fra bestilling til behandling af ordre går der for lang tid
Alt har været perfekt, dog syntes jeg at der går for lang tid fra jeg bestiller til i sender varerne i forhold til andre lignende netfirmaer.
Helt oki
Jeg fik min vare efter 2 dage, jeg ville have et rack nummer på varen og det fik jge med det samme. Der er super hurtig service på end mail.
Fin service, men i restordre
Der gik 1½ uge før jeg selv rykkede for varen (løbesko), som viste sig at være i restordre. Aftalte i stedet levering af en bedre sko til samme pris. Fin service til trods for lidt start-vanskeligheder.
Nemt, hurtigt og sikkert
Alt gik som aftalt. Det har været som stor fornøjelse at handler hos jer!
Forkert vare men hurtig service
Jeg fik leveret et andet par løbesko end bestilt, uden at blive informeret først eller noteret på fakturaen, da den bestilte model alligevel ikke kunne skaffes fra producenten.
Efter venlig telefonsamtale fik jeg dog hurtig penge og returporto retur og varen blev fjernet fra webshoppen.
Alt i alt kan jeg anbefale butikken.
Både og...
En ok hjemmeside, dog mangler der oplysninger på selve varerne om leveringstidspunkterne. Det fremgår af firmaets kontaktoplysninger, at disse leveringstider skal fremgå af de enkelte varer.
Hurtig levering - dejligt.
Meget svære at komme i telefonisk kontakt med hvis man henvender sig på det angivne nummer.
Ganske tilfredstillende!
Det var nemt at finde rundt på hjemmesiden, jeg fik hurtigt svar på mail og modtag også min pakke indenfor rimelig tid :)
Rigtig god service
Rigtig god service. Jeg blev straks ringet op da varen ikke kunne leveres pga. producenten. Jeg blev tilbudt et par tilbudssko i den tidligere model. Desværre passede de ikke lige så godt, men jeg sendte dem tilbage og fik straks pengene retur. Jeg handler helt klart gerne igen hos dem.
Helt i orden og hurtigt
Tilgængelig hjemmeside, hurtig ekspedition, god service og virkelig en god pris.
Hurtig ekspedition uden problemer
Det er første gang jeg handler hos sportsequipment.dk, og alt gik præcis som det skulle. Varen kom to dage efter og fakturaen var korrekt -- hvad mere kan man forlange.
Fin pris og hurtig levering. Jeg er godt tilfreds med handlen.
Fremragende serviceniveau
Jeg bestilte et par løbesko en fredag aften kl.17:30. Mandag eftermiddag kl.14 var de leveret!! Det kalder jeg god service. Jeg handler gerne på sportsequipment.dk igen.
Mvh
Lotte
Super
Hurtig betjening. Der var et problem med en specifik sko der var udsolgt, hurtigt klaret ved telefonopringning, levering næste dag
De gør hvad de skal og på kort tid
Jeg fik mine sko på ganske få dage - ingen problemer.
Professionelt
Gode priser og hurtig levering
Der kunne have været bedre produktbeskrivelse af strømperne - specielt er der tale om h-v strømper eller er de ens