Pachnie oszustwem na mile. Wyslalem wiadomosc 'przybij piatke' do 6 osob. Minute pozniej mialem juz odpowiedzi od wszystkich 6 osob, ktore moglem zobaczyc no kiedy... Oczywiscie ,gdy wykupie pr... Zobacz więcej
Jestem od ponad 5 miesięcy członkiem premium, szukam osób chętnych pograć w tenisa, squasha, badmintona, pisałem do kilkudziesięciu osób w różnym wieku obojga płci, nikt się nie odezwał, to chyba troc... Zobacz więcej
unikajcie tej firmy sportpartner.Jeśli uda mi się wypisać z premium gdzie co pół roku automatycznie odciągają ponad 100 zł to napiszę że udało się wyrejestrować, a na razie tragedia. napisałam na adre... Zobacz więcej
Dobrze że nie wykupiłem premium , przeczytałem wcześniej opinie innych. Też pokazało Mi pierw duzo wiadomości, znalazłem nawet jedna osobę na fb, napisałem na messengerze przez tydzień cisza, nawet... Zobacz więcej
Musisz wiedzieć
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
BARDZO DOBRA STRONA
BARDZO DOBRA STRONA , PRZYJAZNA , INTERESUJĄCA.
JEDYNIE NIE MOGĘ ZROZUMIEĆ SYSTEMU POROZUMIEWANIA SIĘ MIĘDZY OSOBAMI NA PORTALU.
CZY JA , JAKO CZŁONEK PREMIUM OD SIEDMIU LAT , MOGĘ SIĘ POROZUMIEWAĆ BEZPŁATNIE Z KOBIETAMI NA WASZYM PORTALU ?
CZY KOBIETY MUSZĄ BYĆ CZŁONKAMI PREMIUM-ODPŁATNIE , ABY MOGŁY ODPOWIADAĆ NA WYSŁANE DO NICH WIADOMOŚCI ?
Wyłudza pieniądze
Portal wyłudza pieniądze. Chyba nie ma na nim aktywnych osób, sprawdzałem i po roku wyświetlają się te same osoby. Portal ewidentnie sam sobie pisze pozytywne recenzje. Nie można się z nikim skomunikować bez abonamentu, a dopasowania są tylko iluzją próbując ą nakłonić cię do wydania pieniędzy.
Nie polecam, szkoda kasy
Żeby cokolwiek przeczytać co ktoś napisał trzeba zapłacić abonament. Jak już zapłacisz i z kimś piszesz jest fatalny tłumacz który język Polski tłumaczy po swojemu. Ciężko cokolwiek zrozumieć. Ludzie niby są na tym portalu, ale mało co tam się dzieje. Komuś przybijesz łapkę, ktoś przybije Tobie, cisza. Dołączysz do czatów jak już zapłacisz na których zero życia, jakiś wypraw, terminów wciąż tylko powiadomienia o nowych osobach. Oczywiście, można by samemu zagadywać, pisać, coś próbować organizować. Ale portal sam w sobie życiem nie tęskni. Szkoda kasy nawet te 120 na pół roku.
Oszustwo
Oszustwo. Po wykupieniu konta premium nadal nie wyświetla wiadomości, które zresztą pochodzą z fikcyjnych kont.
Proponuje zebrac grupe osob ktore…
Proponuje zebrać grupę osób, które podobnie jak ja, zostały oszukane i wystosować odpowiednie pisma sadowe, byśmy mogli odzyskać wpłacone pieniądze na portal Sportpartner. To zwykle oszustwo internetowe! Fikcyjne osoby, fikcyjne zdjęcia, nikt nie odpisuje. Na takie oszustwo jest paragraf!!!
Oryginalnie
Bardzo dobra strona, która daje ciekawe możliwości integracji w czasie ogólnej izolacji która niedawno nastała. Temat przewodni którym jest sport jest interesujący i oryginalny, zdecydowanie wyróżnia się na tle innych stron/aplikacji, w których w większości można znaleźć jedynie podteksty seksualne.
Nie polecam.
Robisz konto - ktoś cie pisze - robisz konto premium - już nikt cie nie piszę, a te osoby które pisali - nie odpisują.
Potem te osoby które ci pisali wągle znikają z portalu.
Podsumowując - oszustwo.
Zero korzyści z tego portalu.
Zapłaciłem im za konto premium
Zapłaciłem im za konto premium. Konto nie zostało aktywowane nawet po 24h. Nie odpowiadają na maile. Zero kontaktu. Nie zwrócili pieniędzy. Odradzam stanowczo!!!
Żałosna imitacja platformy…
Żałosna imitacja platformy internetowej. Nic tu nie znajdziecie po za płatnościami za wszystko.
Nic nie jest za darmo
Uwaga na tą aplikację: żeby przeczytać jakąkolwiek wiadomość od swojego potencjalnego partnera, należy zapłacić. Tu nic nie jest za darmo!
Kolejny portal dla frajerow co lubia…
Kolejny portal dla frajerow co lubia wydawac pieniadze i miec nadzieje na poznanie kogos. Pozytywne opinie o tym portalu pisza wirtualne avatary, nie polecam. Chyba ze ktos lubi tracic pieniadze...
Serdecznie Polecam Portal Sport...
Serdecznie Polecam Portal Sport...
Jest Bardzo prosty w obsludze, w ten sposob Smialo Mozna Polecic ta strone wszystkim , ktorzy nie czuja sie pewnie klikajac w klawiature....
Powodzenia i Zycze Udanej Rekreacji Sportowej... Wszystkim Aktywnym Fizycznie...
Krzysztof Owczarczak
👉❤👈