Min familie og jeg der bor på Bornholm, har haft mange gode oplevelser via mit medlemskab af Sponsorcar. Vi har været til flere koncerter i Musikhuzet i Rønne, ude og spise på forskellige restauran... Zobacz więcej
De fleste kampagner man får tilbudt er mere eller mindre købsbetingede. Kør med denne streamer i en lang periode og få et købsbevis til den virksomhed, som streameren er en reklame for. Sådan er de f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har haft en total god oplevelse i Jyllands Park Zoo. Der er god plads, masser af bænke hvor man kan nyde dyrerne, se børnene lege på alle de forskellige legepladser eller spise sit købte eller medbrag... Zobacz więcej
ved at være medlem af sponcorcar og kører med streamer for forskellige sponcore, har vi fået mulighed for at få nogle rigtig gode oplevelser på steder, hvor vi aldrig har været eller haft kendskab til... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos SponsorCar er medlemskab 100% gratis. Som medlem får du mulighed for at tjene penge få gavekort eller fribilletter til div oplevelser. SponsorCar finder annoncører, som giver dig penge, gavekort eller fribilletter hvis du køre med reklamer på din bil.
Snedkervej 12, 2630, Taastrup
- info@sponsorcar.dk
- www.sponsorcar.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
utroligt
Utorligt at man ved at hjælpe virksomheder kan få en ydelse der giver en en masse oplevelser. Sød og venlig kundeservice som altid er hjælpsomme.
Fantastisk service!
Perfekt service, hurtig og høflig betjening.
Jeg vil klart anbefale sponsorcar til andre.
super super super super super koncept
Jeg skal køre med en streamer for AG-København og har fået 10 fribilletter(4+4+2) til deres hjemmekampe. Jeg har også kørt med andre reklamer bla. M1 mobil bredbånd. Altid godt med gratis ting;o)
gratis, nemt og gode muligheder
Sponsorcar er fantastisk mulighed for optjene point/kroner. Og gratis oplevelser :) Og sjovt at køre med streamers og høre folks kommentarer :)
KANON BILLIGT OG NEMT :-)
Det var super nemt at bestille, og så kommer det lige til døren.
Du skal prøve det, de har så meget forskelligt :-)
#etnemtogligetilmedlemsskab
Gratis oplevelser og indimellem gode rabatter. Bare for at køre med en streamer i bagruden. Hvor svært kan det være!!?! 😊
Nemt og enkelt
Dejligt nemt at være tilmeldt og man vælger selv hvad man vil reklamere for uden pres (man skal ikke køre med et bestemt antal reklamer) og kan få nogle gode oplevelser ud af det
Godt tilfreds :)
Godt og nemt og man får ind i mellem nogle gode oplevelser ud af det :)
Ingen service
Nu har jeg igennem snart 2 måneder prøvet at få kontakt til sponsorcar, både gennem mail og Facebook, uden at få svar.
Konceptet er fint, men det kan ikke være rigtigt at man skal give en dårlig anmeldelse herinde for at være den sidste mulighed for at få et svar.

Fantastiske oplevelser .
Det er så nemt at køre med streamers, de skal bare påføres bilen, FOTO skal sendes til sponsorcar, og så får man fantastiske oplevelser 😊
Win Win situation for begge parter
jeg vil bare sige at jeres koncept er lige i skabet har været medlem i rigtig mange år(næsten siden opstart) og vi har haft mange oplevelser som vi ikke ville have fået hvis vi ikke havde været medlem på jeres side
det er jo en ren win win situation dem som vil have deres reklame ud får den jo ud til flere 1000 pr bil som får deres streamer på, hvem kigger ikke i de andres bagruder hvis der sidder en streamer eller klistermærke bare af nysgerrighed for at se hvad der står ,bare tænk på de små klistermærker med de vittige bemærkninger hvor mange har næsten ikke kørt op i bagagerummet på dem foran for at læse dem privat biler er den største reklame søjle man kan få¨for det er dem der køre flest af på vejene og derfor også dem de andre bilister kigger mest på mvh en tilfreds medlem

Odpowiedź od SponsorCar.dk
Mest af alt middelmådige tilbud
Hvis tanken ved at tilmelde sig var at man kunne indkassere lidt ekstra ved at køre med reklamer, kan man godt tro om igen. Jeg har været medlem i 10 år tror jeg og kan ikke huske at have modtaget nogen reelle kampagner man kunne tjene noget på de sidste 5 år.
De kampagner man får tilbudt er typisk mere eller mindre gode "tilbud" mod at køre med streamer. Altså tilbud hvor man ender med at skulle betale penge for at købe noget i sidste ende.
Jeg har nu meldt mig ud fordi deres emails er blevet til reklamesøjler og efterhånden minder om alt det andet der havner i spam folderen.

Altid fede kampagner
Glæder mig til at tage min søn med til AG Håndbold
super oplevelse
super god oplevelse med sponser car i Hedeland fine pladser
Bliv medlem af Sponsorcar, det kan varmt anbefales
Et medlemsskab der kan anbefales. Kommer ud til mange oplevelser som jeg ikke ville være kommet til, hvis jeg ikke var medlem af Sponsorcar. Altid hurtigt svar tilbage, hvis man skriver til dem.
Rigtig god ide og man får nogle gode oplevelser man måske ikke havde valgt hvis det ikke var for sponsorcar
Har haft rigtig mange gode oplevelser og synes det er rigtig fedt at man også kan glæde andre