Min familie og jeg der bor på Bornholm, har haft mange gode oplevelser via mit medlemskab af Sponsorcar. Vi har været til flere koncerter i Musikhuzet i Rønne, ude og spise på forskellige restauran... Zobacz więcej
De fleste kampagner man får tilbudt er mere eller mindre købsbetingede. Kør med denne streamer i en lang periode og få et købsbevis til den virksomhed, som streameren er en reklame for. Sådan er de f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har haft en total god oplevelse i Jyllands Park Zoo. Der er god plads, masser af bænke hvor man kan nyde dyrerne, se børnene lege på alle de forskellige legepladser eller spise sit købte eller medbrag... Zobacz więcej
ved at være medlem af sponcorcar og kører med streamer for forskellige sponcore, har vi fået mulighed for at få nogle rigtig gode oplevelser på steder, hvor vi aldrig har været eller haft kendskab til... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos SponsorCar er medlemskab 100% gratis. Som medlem får du mulighed for at tjene penge få gavekort eller fribilletter til div oplevelser. SponsorCar finder annoncører, som giver dig penge, gavekort eller fribilletter hvis du køre med reklamer på din bil.
Snedkervej 12, 2630, Taastrup
- info@sponsorcar.dk
- www.sponsorcar.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Godt koncept og personlig kontakt
Som "kører for sponsorcar" har jeg oplevelsen af kort kommandovej, og personlig kontakt. Konceptet er super godt, både for annoncører (er jeg overbevist om) og os (er jeg sikker på), der kører med reklamerne.
Super måde at få billetter til forskellige ting
Blive medlem da de har mange gode tilbud:-)
Super som altid. Virkelig et firma man kan stille sit ur efter.
Super som altid. Virkelig et firma man kan stille sit ur efter,
god opfindelse
man kan få en masse gode tilbud og oplevelser, og det bedste er at man selv bestemmer
Bare fint
Sponsorcar er helt klart en virksomhed som har MASSER af potientiale til at få rigtig mange virksomheder til at vælge denne forholdsvis billige reklameform.
Wow super godt sted
Det er det bedste sted til forældre med børn vi har været der de sidste mange år og det er lige sjovt hver gang
FEDT!
Super fed måde hvorpå jeg kan optjene mulighed for oplevelser til mig om min familie.... Finder dog nogle af kampagnerne for lange således at jeg ikke har mulighed for at køre med andre streamers... Vil jo ikke broderer min bil helt med reklamer...;-)
nemt og masser af fornøjelse
Været med i flere år - velfungerende - helt igennem fint concept.
Top dollar :-) herligt koncept
Super koncept.
At køre med streamer, få dejlige oplevelser el. gavekort. Kan helt sikkert anbefales. Og super, at du selv kan vælge hvilke streamers du vil køre med.
Dog er det til tider lidt surt, at det er postnummer bestemt, hvilke reklamer du kan vælge.
super koncept
Kan virkelig godt anbefale Sponsorcar, da man får nogle gode tilbud fra dem.
Fantasisk koncept som giver kultur tæt på
Jeg har været medlem nu, i ca. 1 år, og har været utrolig glad for dette medlemskab:-) Det har givet mig og familien mulighed for, at opleve kulturen i byen, hvilket vi ellers ikke havde haft mulighed for, da vi på; grund af økonomi, sjældent kommer i f.eks. teater og til andre kulturelle tilbud i byen.
Senest har vi været på Bellevue teatret og set Elins Fest, total sjov forestilling.
Vi har haft nogle fantastiske oplevelser, både i Teatret, og f,eks. på; KMM i Valby. Som var en stor oplevelse:-)
Jeg har anbefalet Sponsorcar til hele min familie, og alle mine venner, og jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor de ikke vælger at blive medlem, kun nogle af dem, har taget imod tilbuddet, jeg taler fortsat højt og længe, for at overtale dem. De fleste synes det er grimt med streamers på bilen, og er bange for deres bil lak, her må jeg blot konstatere, at jeg nu har haft streamers på min bil, og endda en hel ny bil, og vi har ingen problemer haft, med at fjerne streamers igen, lakken bliver fint siddende, så ser ingen grund til bekymring af den grund. Bare streameren kun sidder de ca. 30 dage, så; er den nem at fjerne igen. jeg har een gang prøvet at glemme at fjerne en streamer, som så sad på; i 2-3 måneder istedet for. Den sad meget fast, men var til at få af, og der skete ingenting med lakken. Så; alle I bekymrede mænd derude, det er ikke spor farligt for jeres lak på bilen, så kom bare igang med Sponsorcar og streamers, og kom ud og oplev noget kulturliv, få store og små oplevelser, få grinet, grædt, og ikke mindst få oplevelserne helt tæt inde på livet, og så er det endda gratis at opleve, kræver blot en lille smule arbejde, med at påføre og fjerne streamers, og tage billeder, som skal uploades, men det er et lille stykke arbejde, i forhold til de store oplevelser som ligger og venter derude.
Så kom i gang med at blive medlem, det er store oplevelser, som kan opleves gratis.
GENIALT
Koncerten med Rasmus Walter på Stars var virkelig en fed oplevelse og jeg synes han gav et fedt show. Rigtig god stemning.
Gode og fordelagtige tilbud
godt koncept!
Jeg synes det er en super måde at reklamere på. Desværre har der ikke været så mange kampagner som har passet til mig, endnu. Men det bliver forhåbentlig bedre.
Godt koncept
Jeg har kun benyttet én kampagne i min tid som medlem, men den var jeg også meget tilfreds med. Fantastisk at kunne tage sin søn med i teateret - det havde vi ikke fået råd til ellers.
MEN der er desværre ikke så mange kampagner der frister mig, så derfor må jeg nøjes med at give 4 store stjerner :-)
Super godt koncept
Det er et super godt koncept. Er dejligt når man kan køre rundt og vise forskellige virksomheder/foreninger frem på denne måde og samtidig gøre en forskel set f.eks. kampgne med kræftens bekæmpelse.
Kan varmt anbefale andre at tilmelde sig Sponsorcar.
Super fed virksomhed
Jeg kan virkelig kun skrive positivt om dem.. Det er nogle fede kampagner man kan kører for og skide gode arrangementer.. Så bare alt i alt super fedt!