Spillehulen Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Har bestilt 2 gange inden for den sidste måned hos spillehulen og er fuldt ud tilfreds. Rigtig gode priser på jeres puslespil og I er lynhurtige til at få pakket varerne og sendt dem afsted. Jeg vil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

På hjemmesiden stod der, at man skulle forvente lidt ekstra ventetid, da de ansatte afholdt restferie, så jeg blev meget positivt overrasket over, at pakken var klar til afhentning to dage senere.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Første gang jeg handlede ved Spillehulen. Bestilte sidst på formiddagen og kort tid efter fik jeg besked om, at varen var sent. Allerede dagen efter kunne jeg hente pakken. Store roser for hurtig ek... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En fantastisk hjemmeside der er nem og overskuelig. Bestiller puzzlespil og de er lige lidt billigere end alle andre. Bestilte mine varer torsdag formiddag og fredag middag kunne jeg hente dem i pakke... Zobacz więcej

1. Sklep z grami
  2. Sklep z podarunkami
  3. Sklep z zabawkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Spillehulen.dk har et kæmpe udvalg i klassiske brætspil, børnespil, kortspil, puslespil og legetøj, for børn og voksne. Vi hår nye puslespil & brætspil hver uge, så kik forbi så tit du kan.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, og så fulgte der en lille pose labre larver med 😊

23 grudnia 2020

Hej

Vi er selv til en lille god bid, så godt det faldt i din smag,

Bedste hilsner
Spillehulen.dk 🧩

Oceniono na 5 z 5

Mega hurtig ekspedition og forsendelse

Mega hurtig ekspedition og jeg havde varen med GLS dagen efter kl 9. Tøver ikke med at handle hos Spillehulen igen og har videregivet ros og info om hjemmesiden til venner der nu også vil ind og købe også. Kun stor ros herfra.

22 grudnia 2020

Hej Marianne

Tusind tak for al den skønne ros, vi er så glade for vi kunne hjælpe og er utrolig glade for du vil fortælle om os til dine nærere og kærere.

Oceniono na 5 z 5

Fine priser og hurtig levering

Fine priser og hurtig levering trods pres på op til coronajul

22 grudnia 2020

Hej Lene

Tak for de smukke ord, ja corona har været hårdt for os alle, men holdvis nåede alle pakker ud til jul.

Nemt og hurtigt

Fin og brugervenlig side. Hurtig levering selvom det var tæt på jul.
Rigtig fin oplevelse.

Hej D.J.

Tak for rosen til vores hjemmeside og vores leverings tid, godt du nåede og få din pakke inden jul.

God service.

Havde åbenbart bestil som firma, i stedet for som privatperson. Blev venligst ringet op om det kunne passe, da jeg i givet fald ikke kunne forvente at få min pakke leveret inden jul. Det var en fejl fra min side. Pakken er nu sendt/på vej til Meny i Holstebro og tal for det.

Hej Chr.

Vi er utrolig glade for vi kan kunne hjælpe, det er selvfølgelig menneskeligt at fejle så er det jo godt vi kan hjælpe hinanden.

Oceniono na 4 z 5

Lidt dyrt

Lidt dyrt, men ok og hurtig levering

Hej Claus

Vi er ellers meget opmærksomme på at give jer den bedste service og de bedste produkter til den bedste pris.

Oceniono na 5 z 5

Ja her kan man tale om god service der…

Ja her kan man tale om god service der følger op på ordre stor ros her fra

20 grudnia 2020

Hej Kim

Du er det sejeste eksempel på hvordan man altid kan gøre en kunde glad, når vi bare lige får snakket sammen, og vi som regel er vi altid til at få fat på, enten på e-mail, telefon og Facebook.
Vi sender din fine 5-stjernet ros videre til kundeservice.

God Jul 🎄

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en dag og næste dag klar til…

Bestilte en dag og næste dag klar til afhentning i pakkebutik. Rigtig god oplevelse

20 grudnia 2020

Hej Gitte

Tak for rosen, vi gør hvad vi kan for at følge med, så godt den er kommet godt frem til dig.

God Jul 🎄

God oplevelse

God oplevelse, gode priser.

18 grudnia 2020

Hej Susanne

Dejligt at vi har kunne gøre det bedste for sig, og at vi altid har slebet blyanten på priserne.

Super effektivt

Super effektivt - levering fra dag til dag. Stor ros til Spillehulen og GLS.
Har 2 børnebørn på hhv. 15 mdr. og 1½ mdr., så ingen tvivl om, at jeg fremover kan fristes........

18 grudnia 2020

Hej Ane Grethe

Med al den ros fra dig, kan vi kun være glade for kunder som dig. 🧡
Både dig og børnebørnene skal være så hjerneligt velkommen i Spillehulen en anden gang.

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering.🤗

14 grudnia 2020

Hej Karin

Vi gør det så godt vi kan så tak for rosen.

God handelsoplevelse.

Nem og overskuelig hjemmeside.
Varen var pakket godt ind.
Hurtig levering.

13 grudnia 2020

Hej Anne-Marie

Mange tak for rosen med vores hjemmeside, og med indpakningen gør vi rigtig meget ud af, da vi ved at pakkefirmaerne godt kan være hårde ved pakkerne, men de skal så have din sidste rose for hurtig levering.

Spillehulen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej