Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zojuist mijn pokemon etb netjes ontvangen. Fijn dat het goed verpakt was. Duidelijke communicatie via de mail. Echt een aanrader

Oceniono na 4 z 5

Meerdere ervaringen met Spellenhuis. Bij een bordspel van 999 Games werden de speelkaarten super snel vies. Nadat ik dit meldde en om een oplossing vroeg, werd mij een nieuwe set kaarten gratis to... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zonder enig bericht van spellenhuis bleken collector booster boxen niet zijn geleverd en worden verzonden. Wel handig als je dan ook de klant verwittigd. Die moet er nu zelf achteraan.

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

3,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Slechte nieuwe website

Wat een verschrikkelijke website tegenwoordig. Altijd tevreden geweest maar dit verdient echt gewoon 1 ster van mij. Traag, zoekresultaten veel te algemeen en bij betaling werkt ook van alles niet. Resultaat is dat ik mijn bestelling ergens anders plaats.

21 października 2021

Helemaal geweldig!

Helemaal geweldig!
De Toploaders waren eindelijk weer in stock. Ze waren snel binnen. Ik vond het een goede prijs voor de Toploaders. Ik ben blij dat ik de scalpers voor was. Ik word gewoon ziek van de opkopers die een euro willen verdienen.

26 kwietnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Levert maar een deel, ongeinteresseerd

Als kerstkado voor mijn collega's een aantal spellen gekocht, ruim voor kerst. Bij levering zit er van ieder besteld spel er slechts 1 in, ipv meerdere die ik besteld had.

In het weekend zijn ze vervolgens niet bereikbaar. Daarna een ongeinteresseerd snel telefoontje dat ze de spellen naleveren maar dat een deel niet meer leverbaar is. Nu is het inmiddels bijna kerstavond en krijgen we het bericht van DHL dat de resterende spellen ook niet meer op tijd geleverd worden.

Bedankt voor het verpesten van het kerstkado Spellenhuis!

24 grudnia 2020

Vriendelijk; vlotte levering.

Spel 'Teotihuacan: City of Gods' besteld. Was verrast dat zij er al op stock hadden, in België momenteel nergens te vinden, dus gebeld om zeker te zijn dat het klopte. Ja hoor. Bestelling geplaatst op zaterdagmiddag, Teotihuacan gecombineerd met een pre-order dat pas vrijdag a.s. uitkomt. Teotihuacan werd reeds opgestuurd (zodat ik niet zou moeten wachten op het andere spel) op maandag, geleverd op dinsdag. Geen extra verzendkosten hiervoor. Nu nog pre-order afwachten, maar tot dus ver tevreden van service.

6 marca 2019
Oceniono na 1 z 5

Sleeves besteld waren 1mm te klein als …

Sleeves besteld waren 1mm te klein als op website aangeven dus pasten niet na lang zeuren verzendkosten retour gekregen maar weer verkeerd bedrag.
2e set sleeves waren 3mm groter als aangegeven op website dus nauwkeurigheid is ook ver te zoeken.
Bovendien klantenservice onvriendelijk als ik zeg of zijn baas niet even eerder had kunnen zeggen dat ik de bon van de gemaakte verzendkosten erbij wilde doen wordt er gereageerd dat ik onbeschoft taalgebruik heb en geen respect toonLOL
Enige onbeschofte honden is die klantenservice van spellenhuis laatste keer dat ik er besteld heb en zal veel negatieve reclame met zich mee brengen.

11 września 2017

Goede service Spellenhuis.

Spellenhuis heeft een heel goede service.
Wij hadden het spel " cards against humanity " besteld.
Bij levering bleek de doos beschadigd te zijn.
Na een telefoontje en een foto van de beschadiging werd er direct een nieuw spel opgestuurd.

3 kwietnia 2017

Uitstekende service

Ondanks dat ik het verkeerde heb besteld en terug heb gestuurd, een uitstekende ervaring. Artikel werd snel geleverd, en na het terugsturen binnen 2 dagen het geld weer teruggestort gekregen. Volgende keer bestel ik hier weer (maar dan het juiste!).

18 stycznia 2017

Geweldig

Goede service, snelle levering en geen onduidelijkheden m.b.t. levering en voorraad. Als een van de 1sten in mijn omgeving mocht ik het spel Descent journeys in the dark (2) ontvangen.
Geen overbodige wachttijden etc. Klasse werk!

25 lipca 2012

Zeer tevreden over het Spellenhuis

Wij zijn zere tevreden over de service van het Spellenhuis. De spullen zijn netjes verpakt en waren zeer snel hier. Een boek zou wat langer kunnen duren, maar dat was er de volgende dag. Wanneer we weer iets nodig hebben, zullen we zeker weer aan het Spellenhuis denken.

23 lipca 2012
Oceniono na 3 z 5

Info website klopte niet met werkelijkheid

Beste Trustpilot,

Op de website stond: Nu bestellen, voor dinsdag bezorgd.
Ik bestelde vrijdag en verwachtte het pakket op maandag. Het kwam echter pas op donderdagmiddag, dus ruim drie dagen later. Het andere min puntje vind ik dat als er op factuur betaald wordt er een toeslag berekend wordt. Bol.com doet dat niet.
Suggestie: informatie website aanpassen aan realiteit en gewoon factuurprijzen rekenen zonder opslagen.
Verder is de bestelling correct verlopen.

Met vriendelijke groeten,

Peter Oud

22 lipca 2012
Logo Spellenhuis

Odpowiedź od Spellenhuis

Beste Peter Oud,

Ik heb het even nagekeken en zag dat deze bestelling besteld is op vrijdag na 3 uur. Helaas verzenden wij onze bestellingen van dinsdag tot vrijdag. We hebben dan ook op de site staan dat voor 3 uur besteld de volgende werkdag in huis is. Uw pakket is daardoor pas dinsdag verzonden. We zullen in de toekomst kijken of we ook op maandagen gaan verzenden om onze pakketten sneller te kunnen leveren.

Wat betreft de betaling via factuur. Dit loopt via onze partner Klarna. Deze handelen onze facturen af. Aangezien daar kosten aan verbonden zijn, rekenen wij daar een deel van door naar de klant. Andere betaalopties zoals ideal zijn zonder extra kosten. We vermelden dat ook in onze voorwaarden en voordat je de bestelling bevestigd wordt dit aangegeven. Maar het kan inderdaad altijd beter en we zullen er naar kijken.

Vriendelijke groet,

Steven de Haan

Superb

Super snelle levering(dag na de bestelling). Goed verpakt en de producten zagen er goed uit.

22 lipca 2012

TOP!

Overzichtelijke site. Snel in huis.

19 lipca 2012

goed service

ik vind dat spellenhuis een goed bedrijf is omdat ik me pakketje op tijd en netjes heb binnen gekregen

19 lipca 2012

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej