Specialkøbmanden i Hvidovre Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 4 z 5

Ringede dertil og fik god vejledning,bestilte på nettet og de sendte varerne med det samme.Jeg er yderst tilfreds mvh Bo

Oceniono na 1 z 5

Først en relativt uengageret velkomst af ejeren, så over til den unge brasilianer, som kun talte engelsk. Lidt en udfordring, når det er et kursus der må formodes at henvende sig hovedsageligt til bø... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Bestilte spiselige blomster der skulle bruges til kage - bliver oplyst at de kan sagtens holde op til 14 dage på køl. (mellem 4-7 grader) Allerede da jeg modtager blomsterne er flere af dem brune, o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Var godt nok en anelse nervøs, da jeg så anmeldelserne EFTER, min ordre var placeret. Men jeg bekymrede mig helt og aldeles unødigt. Fik i løbet af en halv times tid efter ordreafgivelse en bekræfte... Zobacz więcej

1. Piekarnia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Specialkøbmanden

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Ingen problemer

Med de her anmeldelser var jeg lidt nervøs for at bestille.
Bestilte søndag og fik varen i dag onsdag.
Alt var som det skulle være. :-)

4 listopada 2015
Oceniono na 5 z 5

Handler der helt klart igen & igen

Har købt flere forskellige ting. Hver gang har det været super godt.

Sidst var et sukkerprint til min søns fødselsdagskage, og det var super flot, til en fornuftig pris og blev leveret i god tid, så kagen var klar på den rette dag.

Vil helt klart handle der igen.

26 czerwca 2015

INGEN service ...

For noget tid siden bestilte jeg nogle kage ting fra hjemmesiden, bla en pasta farve.
Da jeg modtog pasta farven var den udløbet ... For 1 mdr. siden !!!!
Da jeg bor rimelig langt væk fra Rødovre butikken (som er den tættest på mig), ringede jeg til dem.

Fik en sur dame i røret som mente at så måtte jeg jo komme forbi med den gamle og få en ny, hvorpå jeg sagde at det da overhovedet ikke kunne svare sig i hverken tid eller brændstof og at det på ingen måde kunne være min opgave at skaffe en ny farve.
Så ville de sende en ny pasta farve til mig, men mente så at porto måtte stå for min regning, da den skulle sendes som forsikret til 39 kr .... Så blev jeg gal og sagde at det da på INGEN måde er mit ansvar eller pengepung som skal bøde for at de levere for gamle produkter!

Det endte med at jeg fik en ny pasta farven med lang holdbarhed UDEN betaling.... Det manglede da også bare.

Var det ikke for deres ellers gode kage kurser, gad jeg ALDRIG sætte mine ben i Rødovre butikken mere !!

8 maja 2015
Oceniono na 1 z 5

Vil ikke give penge tilbage for udebleven pakke

Jeg har lagt en ordre hos Specialkøbmanden og pakken er åbenbart forsbundet hos posten. Efter at have mailet Specialkøbmanden flere gange om dette uden svar, har jeg endelig fået fat i dem på telefon 20 dage efter det skulle have været leveret.De vil ikke betale penge tilbage for varerne, da de ikke mener det er deres problem, og de var i det hele taget meget uforskammede.
Det skal de ifølge loven, så de kommer de til. Men magen til ringe kundeservice skal man lede længe efter!

28 kwietnia 2015
Oceniono na 1 z 5

Varerne kommer fra Tyskland...?

Jeg har bestilt varer for en mindre formue til min søns fødselsdag denne weekend. Fordi jeg først bestilte om tirsdagen, sikrede jeg mig levering i tide, ved at skrive en kommentar til min ordre som lyder "Jeg skal bruge min bestilling senest torsdag. Hvis I ikke kan levere i tide, vil jeg gerne have besked med det samme og min ordre annulleret."

For en ekstra sikkerheds skyld, ringede jeg til Specialkøbmanden og gentog ovenstående mundtligt. Det tog flere forsøg at komme igennem på telefonen, og svaret lød, at de var i gang med at pakke ordren, samt at jeg selvfølgelig ville have hørt fra dem, hvis de ikke kunne levere i tide.

Jeg følte mig rimelig tryg ved den besked, indtil der kom en mail om, at pakken var afsendt og jeg kunne tracke forsendelsen via et link. Linket førte til Specialkøbmandens egen hjemmeside, og der var ikke noget trackingnummer. Derfor skrev jeg en mail til Specialkøbmanden og bad om trackinginformationer til GLS.

Da der endnu ikke var kommet svar tilbage torsdag (aftalt leveringsdag), ringede jeg igen til Specialkøbmanden. Denne gang kom jeg igennem i første forsøg. Det var samme mand, som havde forsikret mig, at de kunne levere i tide. Han havde gang i flere ting, men fik til sidst remset trackingnummeret op for mig. I samme øjeblik sagde han, at varerne stadig var i Tyskland - "Hvad laver de i Tyskland?" spurgte jeg forvirret, og svaret lød, at alle varer pakkes i Tyskland, samt at leveringstiden plejer at være 2-3 dage... "Men jeg skal jo bruge varerne i dag - det havde jeg gjort tydeligt opmærksom på??" - "Ja, men den er i Tyskland, så vi må se, hvornår du får den".

Jeg bestilte tirsdag, og i dag torsdag, har jeg ikke modtaget mine varer. Jeg har derimod snakket med GLS, som kunne oplyse at jeg formodentlig vil modtage pakken på mandag - når min søns fødselsdag er overstået....!

Hvis jeg er heldig, kommer pakken i morgen, fredag, men det skulle jeg ikke renge med, når den stadig er i Tyskland, oplyste GLS. Skulle jeg dog alligevel være så heldig pakken kommer i morgen, får jeg hammer travlt med at lave forberedelserne til fødselsdagen klar i sidste øjeblik.

Hvis jeg er uheldig, kommer pakken på mandag. I så fald mangler jeg stort set alt til det søde, og må søge trøst i et supermarked. Sker det, nægter jeg pure at modtage den **ide pakke, og beder GLS smække den hårdt tilbage i nakken på Specialkøbmanden.

Det er nok den ringeste service jeg nogensinde har oplevet ved et onlinekøb - tillykke med den titel Specilkøbmanden!

9 kwietnia 2015

Manglende varer og svar

Bestilte i går nogle varer hos specialkøbmanden, fik adskillige mails om jeg
kunne følge min ordre, men eneste opdatering som var nyttig var at varen nu var afsendt, skrev på deres formular på hjemmesiden om de kunne oplyse mig mit trackingnummer hos GLS som de jo efter deres side kun sender pakker med, efter 3 forespørgsler har jeg stadig ikke modtaget tracking nummer og intet svar overhovedet fra dem. Gad vide om jeg nogen siden modtager pakken, jeg burde have fået pakken fra dem i dag da den er afsendt i går kl. 1544 ihvertfald det jeg har fået at vide i en autogenereret mail fra specialkøbmanden.
Rigtig øv oplevelse at jeg ikke kan stole på et dansk firma ;-(
Kan bestemt ikke anbefale andre at handle hos dette firma, i får ikke jeres vare som lovet og det er umuligt at få kontakt til firmaet via deres latterlige online kontaktformular.

18 lutego 2015
Oceniono na 4 z 5

jeg er fint tilfreds

Jeg har lige bestilt nogle vare til at skulle lave en overraskelse til min fætters konfirmation,
Da jeg har bestilt kommer jeg i tanke om at jeg har glemt noget og skynder mig at ringe,
Får en fin behandling og det hele er hurtigt ordnet så jeg får det sidste med og uden at skulle bestille dobbelt fragt .

Dog syntes jeg, som mange andre, at prisen på de pågældende vare er i den høje ende, men man bestemmer jo selv om man vil handle der :)

Jeg er fan, og køber bestemt igen derfra :)

1 lutego 2015
Oceniono na 1 z 5

Fik tilsendt gammel vare og bliver ignoreret

Jeg har købt en hel del varer gennem specialkøbmandens netbutik. Jeg synes nogle af deres produkter er så dyre, at det er noget nær optrækkeri- MEN første gang jeg virkelig blev sur, var da jeg for et par uger siden bestilte noget mousse. Et helt kg moussepulver for at være helt præcis. Jeg har tidligere købt denne vare i deres fysiske butik, hvor der var lang holdbarhed, og derfor gav det god mening at købe en stor spand igen, som jeg kan bruge af over en længere periode.
Da jeg fik tilsendt moussen viste det sig, at den snart udløber- jeg har ikke en chance for at nå at bruge den- og den kommer faktisk fra samme parti, som jeg købte først på efteråret.

Jeg synes det er virkelig tarveligt at sende en vare (til fuld pris) som en normal kunde ikke har en chance for at nå at bruge. Jeg har en måned til at lave og bruge 7 kg mousse! Det svarer til, at jeg skal lave kage m mousse til et sted mellem 150-200 mennesker- indenfor en måned!! Fik også tilsendt en anden mousse, som kan holde sig helt til slut juli- for det er jo netop en vare, hvor man som kunde må forvente at der er lang holdbarhed og at man har et halvt års tid til at bruge den!

Jeg har naturligvis skrevet til specialkøbmanden om dette, hvor jeg også har skrevet, at man i det mindste ikke kan tage fuld pris for så stor en mængde med så kort holdbarhed, men de har fuldkommen ignoreret min henvendelse!

Jeg føler lidt, at de bare har brugt min internetbestilling til at score et fuldt beløb på et produkt som ville være svært at få afsat i deres fysiske butik. Derfor har jeg taget en beslutning om at slette Specialkobmanden fra listen over steder jeg køber varer fra. Heldigvis er der jo mange butikker, som sælger kageudstyr- og som er meget lydhør overfor deres kunder, i modsætning til Specialkøbmanden.

31 stycznia 2015

Kommer ikke igen

Jeg har flere gange oplevet at en varer købt hos specialkøbmanden, ikke virker som det skal. Beder jeg om en ny eller pengene retur, får jeg bare at vide at det er mig der ikke kan finde ud af at bruge den.
Jeg har også prøvet at købe en del varer hos dem, og da jeg kommer hjem, manglede der en ting, som jeg havde betalt for. Det nævner jeg for butikken, som ikke vil give mig den vare jeg HAR betalt for.

15 stycznia 2015

Kommer aldrig der igen

Da jeg købte en kage-deler hos specialkøbmande, spurgte jeg om jeg kunne være helt sikker på at den skar kagen helt lige, da skæret på den så meget "slapt" ud. Jeg fik at vide, at det var absolut ikke noget problem og at den vil skære kagen fuldstændig lige. Det viste sig ikke at være tilfældet og jeg kører ud med kagedeleren igen. Her nægter de først at tage den retur, først efter lang tids snakken frem og tilbage fik jeg pengene retur. Men imens jeg får mine penge tilbage, kan man bare se hvor meget hun nu fortryder sin beslutning, og begynder og fornærme mig på alle mulige måder. Bl.a. Blev det sammenlignet med, at når jeg nu ikke kunne finde ud af at bruge den, så kunne jeg nok heller ikke finde ud af at tage en trøje rigtigt på -der er i hvertfald ikke noget galt med deres varer.
Jeg tager bare i mod og fryder mig nu over at jeg har fundet et bedre og billigere sted at handle.
Hun hænger nu kagedeleren op på hylden (ad, den er kun tørt af efter jeg brugte den - og hun vidste godt den var blevet prøvet).

På vej ud ad døren ser jeg i øvrigt to medhjælpere der skal til at tælle verer op, hvilket foregår ved at de hælder en masse sukkerpynt ud på gulvet for at tælle dem. Måske Fødevarestyrelsen skulle kigge forbi?

7 stycznia 2015
Oceniono na 2 z 5

Enig med de andre anmeldere

Jeg bestilte nogle kurser og gavekort hos Specialkøbmanden, men modtog ingenting fra Specialkøbmanden. Derefter forsøgte jeg at få fat i dem, da det var julegaver, hvilket ikke var muligt. De besvarede ikke mine mails. Først da jeg skrev, at jeg var nødt til at afbestille min bestilling for at finde gaver et andet sted, og efter at have købt disse gaver, ringede én fra Specialkøbmanden fornærmet og understregede, at han skam var på TELEFONEN hele tiden??? Kan bestemt ikke anbefales at handle hos Specialkøbmanden på nettet. Hvis man skal handle med dem, så tag derud. Mails og nethandel burde de holde sig fra.

19 grudnia 2014
Oceniono na 5 z 5

God oplevelse & hurtig levering!

(25.11.2014)
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg i starten var lidt skeptisk ved at handle hos Specialkøbmanden, for når man kigger på bedømmelserne herinde er det ikke just i den bedste ende I ligger i, desværre. Men når det er sagt

Så havde jeg heldigvis en god oplevelse og fik mine vare ret hurtigt, I har et stort udvalg. Hvorvidt om I er lidt dyrer end andre steder, kan diskuteres.

Håber at kan gentage sucessen en anden god gang! :)

25 listopada 2014

DÅRLIG KUNDESERVICE!!!

Jeg ringede mandag og talte med en dame og forespurgte om jeg kunne have varene senest fredag, til det svarede hun ja. Jeg sagde hvis nu jeg ikke var hjemme ville jeg så få en sms om at kunne modtage pakken på ny, hvilken var i orden så længe jeg opgav mit telefonnummer.

Idag, fredag modtager jeg et brev via A-post fra GLS at jeg kan få min pakke leveret næstkommende hverdag! Jeg ringer til GLS og spørg hvorfor de ikke har sendt en sms. Det viser sig at der på pakken ikke er registreret et telefonnummer.

Så ringer jeg til specialkøbmanden, igen, og der bliver jeg mødt af den mest ubehøvlede medarbejder, som hellere vil hæve stemmen og hidse sig op end at tale pænt og behandle kunderne ordentligt! Det er både FØRSTE OG SIDSTE gang jeg skal handle hos den butik. Så bestiller jeg hellere mine varer fra England!

24 października 2014
Oceniono na 5 z 5

Levering uden problemer og inden for tiden! :D

Bestilte søndag eftermiddag og modtog varen torsdag morgen :D

Alle bestilte produkter var med og har absolut intet at klage over.

I bestillingen var der ting, som jeg skal bruge mandag i min undervisning, så super dejligt, at jeg modtog det så hurtigt :D

Handler gerne ved specialkoebmanden.dk igen :D

18 października 2014

Ubehøvlet kundeservice

Specialkøbmanden yder absolut ingen kundeservice.
Dels smækker de røret på, når man ringer for at reklamere over, at varen ikke er leveret senest til den dag, som man i ordren havde skrevet, at man skulle bruge den - ellers ønskedes ikke køb af varen.
Dels nægter de dernæst at tilbagebetale det fulde beløb inkl. fragt, da de mener jeg burde have haft mulighed for at få varen leveret.

Meget ringe forretningspolitik, og jeg ville ønske jeg havde kigget på Trustpilot før jeg gennemførte et køb hos Specialkøbmanden...

4 czerwca 2014

Ekstra god service

Jeg handler tit ved specialkøbmanden i Aarhus, nogle gange tager jeg også blot ud for at finde inspiration til den næste kage, også giver de genre nogle hjælpende råd med på vejen også selvom man ikke køber noget.
Har altid fået gode råd vejledning med på vejen, samt et smil.
Derudover var jeg for nyligt ude for at købe en ny fondant kagerulle, da min kat havde bidt ringene til min i stykker, fluks løber hun op og finder nye ringe til mig i stedet. Jeg anbefaler gerne stedet og handler der tit og har aldrig fået dårlig service! :)

13 listopada 2013

Sindssygt hurtig levering

Bestilte varer i går eftermiddags, de er ankommet her til formiddag.
Fint udvalg, fine varer, overskuelig hjemmeside. Om portoen er i den dyre ende kan altid diskuteres, men jeg gir gerne lidt mere og så har varen "med det samme".

30 października 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej