Hej, Vi var lordag den 9.08.2025 med Aressø, De stop på et place og kun køre lidt rund… chum maskiner de var ikke brugt mens de var et chim tur !!! De havde ikke interesse for at finder mackrel... Zobacz więcej
Ekstrem dårlig oplevelse, Skipper sagde kun 1 gang hvad vanddybden var og at der var en bule af torsk - hvilke har været spøgelsetorsk. Udover at min kammerat og jeg måtte hoste op med... Zobacz więcej
Fint personale og udmærket oplevelse hvis det var muligt at fange fisk.. Vi kom derud med troen om torskefiskeri, men hvad skipper og hjemmesiden havde glemt at fortælle os var, at der ingen torsk er... Zobacz więcej
- Sprzedawca łodzi
- Wesołe miasteczko
- Galeria sztuki
- Agencja wycieczek kulturalnych
- Firma zajmująca się organizacją imprez i konferencji
- Sklep wędkarski
- Centrum rekreacyjno-sportowe
- Restauracja
- Agregator turystyczny
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Spar Shipping udfører alle former for passagersejlads på Øresund. Vi har ruter til Hven, Middelgrundsfortet og Flakfortet. Fisketure med lystfiskere på Øresund med vore turbåde.
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
“Blinkende lygter” til søs....
“Blinkende lygter” til søs..... går du rundt i et overophedet Nyhavn med alt for mange mennesker - så gå ned for enden af Nyhavn og hop ombord på en af Sparshippings charmerende skibe til feks Flakfortet....så får du vind i håret og ægte maritim stemning på sømandsmåden. Super service og røverhistorier..... rosévin gavmildt skænket i plastik glas eller en fadøl på dækket mens Kbh viser sig smukt fra søsiden..... det er luksus og afstressende.....
Havde den fantastisk tur på Øresund
Havde den fantastisk tur på Øresund. Færgen Langø, som vi sejlet med var en hyggeligt båd.
Besætingen var flinke og hjælpsomme.
Og så anløb vi, middelgrundsfortet(ungdomsøen), på vejen til Flakfortet.
Helt igennem en super dejlig dag.
Ekstrem dårlig oplevelse
Ekstrem dårlig oplevelse,
Udover at min kammerat og jeg måtte hoste op med 440 ca pr mand for tur og stangleje, så sejlede skipper nærmest konstant og gav os kun mellem 7-14 min inden han racede rundt igen!
Troede kutteren skulle holde stille når man fiskede så alle liner kludrede ind i hinanden.
Hvis man kunne få penge tilbage og fik en tur på et andet skib U/B vil jeg med glæde sætte mine ben og stang hos jer igen -
Føler os lidt taget ved bagdelen
M/S øby er virkelig en sløj oplevelse !!!!
Gavekort - ingen fleksibilitet ved sygdom!
Gavekort var gået 4,5 mdr. over de 2 år, da vi grundet alvorlig sygdom i familien ikke havde haft mulighed for at anvende det i perioden. Sparshipping var helt afvisende overfor at vi kunne få forlænget gyldighedsperioden, og meddelte blot at det var udløbet - virkelig dårlig service og ingen fleksibilitet overfor os som tidligere loyale kunder. Vi vender bestemt ikke tilbage til firmaet.
Spar shopping udflugter.dk
Spar shopping udflugter.dk
romantisk ø-kullet for 2
Er det værste jeg har været ude for
Vi fik i 2014 et gavekort værdi 1090kr
I kobber bryllupsgave som kunne bruges i 1 år året efter i 2015 kontakter vi flere gange spar shipping som fortæller vi ikke kan komme med på den tur før der er fyldt godt op (hvorfor laver man så et gavekort til 2 personer hvis man dårlig nok kan komme afsted) vi snakker sammen med dem senere på året hvis vi så bliver tilbudt en anden tur da de ikke havde den pågældende tur mere men jeg ville ha hvad der stod på vores gavekort det kunne man åbenbart ikke. Spar shopping er det værste skidt man kan finde hvis man vil af med penge uden at få det man har betalt for eller noget helt andet ja så er de gode nok. Farvel til 1090kr
Vi kom aldrig afsted kunne heller ikke få penge retur selvom de ikke tilbød denne tur mere har lige skrevet til dem om de ville lade os bruge gavekortet men nej
Hyggetur til Hven
Særdeles dårlig komfort på den lange sejltur der tog 30 min. længere end beskrevet. Dårligt udvalg med udsolgte varer i butikken inden færgen var sejlet, da der ikke må nydes medbragt mad og drikke bør der være mere styr på dette. På hjemture var jeg så heldig at få en plads indendørs i de blødere sæder men der var så meget gennemtræk at jeg var ved at blæse ud. Dårlig oplevelse på en ellers dejlig lørdag.
Perfekt sejlads til Hven
Sejlede til Hven med Sparshipping og både skib og personale var en fornøjelse - det var virkelig hyggeligt og afslappet. På skibet var der gode inden og udendørs faciliteter for at tilfredsstille både dem der ville sidde i skyggen, og dem der ville nyde solsiden, i to etager. Snacks og drikkevarer kunne købes ombord, det blev så til et enkelt glas “husets vin” på hjemturen, ganske udmærket! Tak for turen, jeg vender helt sikkert tilbage!
Her kan jeg kun tilslutte mig kritikken…
Her kan jeg kun tilslutte mig kritikken fra Linda Møller. Vi var 21 personer der bliver vi henvist til en fiskebåd med få siddepladser i stedet for den båd, der i øvrigt lå ved siden af, som også er den, der er afbilledet på jeres Flakfort ture.
Ud over os, var der andre, der blev henvist til samme båd. Vi måtte minde om, at vi havde bestilt chips og fået information om, at vi kunne bestille flere forskellige slags drikkevarer (I reklamerer med det på jeres hjemmeside, og jeg har en mail med aftale om, at vores folk skulle have mulighed for at bestille det, de ville drikke den dag.
Virkelighedens verden bød på en gang chips, der hastigt blev leveret fra den anden båd over til fiskebåden her af en pakke saltstænger, der udløb 01.01.18 og smagte af gammel tjære. Vi havde folk der var afhængige af at sidde ned og derfor var der andre, der måtte stå op. Nu var det heldigt, at vejret var godt og de to stakkels fyre, der fortalte os, at de var indkaldt samme dag, var helt fine. Så den med, at den var booked i god tid – nej ikke jf. de to.
Der var ingen af gæsterne på fiskebåden, der undlod at bemærke, at et samlet selskab fik den fine båd til en anden destination. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan det havde været, hvis det havde styrtet ned. Der var kun en lille mørk kahyt med en utrolig stejl trappe ned at søge ly i. Der var ingen Cava, vin mv. som I bl.a. lover, man kan købe ombord, og som var aftalt ved bestillingen af sejlturen. Vi kunne få en øl eller en vand.
Det er ikke håndteret særligt professionelt.
Derudover er der ikke check på regnskaberne. Jeg bliver rykket for at indbetale et beløb, og tror, at min kasserer kun har betalt depositum. Men det viser sig, at hun har betalt for 25 personer, hvor vi tilmeldte 21 og også fik mail på, at det var antallet. Som det ser ud nu, skylder Spar Shipping os for 4 personer, som vi håber på bliver overført. Indtil nu er der ikke svaret på den mail, jeg har sendt til selskabet. Jeg tror ikke, at der er nogle i mit firma, der sejler med jer igen, når betingelsen er, at man bliver rykket over på en gammel fiskekutter, og når et stort selskab kan bestille i sidste øjeblik og så få de pladser, vi skulle have haft. Der var mange ombord ud over os, der talte om det, så I skal nok ikke forvente god omtale fra nogen af dem eller os. Den her er lige til forsiden.
Jeg skulle på tur fredag d.25.05.2018…
Jeg skulle på tur fredag d.25.05.2018 med min personaleforening til flakfortet kl.16.00. Vi var 21 personer og troede vi skulle med Langø, hvor vi havde bestilt Cava og Chips til turen. Vi blev pænt guide hen til en fiskekutter, med meget få sidde pladser og skulle sidde i mellem fiskegrej mm. I baren stod en flaske gammel dansk og ikke andet. Vi fik at vide at besætningen var kaldt ind i sidste øjeblik og havde da intet hørt om hverken chips eller cava. Stor ros til besætningen, der hurtigt fik fat i chips og gav os lov til at drikke vores medbragte rosevin, da de kun kunne tilbyde os øl og vi havde nogle ombord der ikke brød sig om øl. Vi var ikke det eneste selskab, der havde denne oplevelse, de blev også guidet hen til fiskebåden, efter at de pænt havde ventet uden for Langø. Det er totalt bunde fangeri og at man ikke engang kan informere sine kunder om dette, så de evt. har mulighed for at aflyse er helt uhørt og jeg har efterfølgende fundet ud af, at det her ikke er første gang. Så kære firmaer og andre hvis i vil give jeres personale en god oplevelse, så pas på med at booke, I får desværre skuffede medarbejder og betaler for noget i ikke får.

Odpowiedź od Sparshipping
Passivt og udeltagende personale og …
Passivt og udeltagende personale og virkelig elendig mad
Ingen ros herfra :-(
Vi ville gerne have været en tur til Flakfortet i dag kl 14. Det fremgår af hjemmesiden, at man enten skal reservere eller tage chancen og møde op 10 min før afgang. Vi gjorde begge dele. Vi ventede 20 minutter ved båden og forsøgte at ringe på det anførte telefonnummer. Hverken på stedet eller på den tlf. svarer man får fat i fremgår det, at båden ikke sejlede i dag. Det får vi først henkastet besked om, da nogen viser sig på båden lidt over kl 14. De sejler først på torsdag!
Det ville have været mere professionelt, hvis man kunne se dette på hjemmesiden eller i det mindste, ved båden i Nyhavn.
Ingen ros herfra til Sparshipping.......
En Søndags tur til Flakfortet med Sparshipping.dk
Kan kun varmt anbefale Spar Shippings ture på Øresund, dejlige ture og nogle gode mennesker (Samt god kaffe i kabyssen!)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.