Spare Rib Express NL Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Eeen regelrechte afrader. De ribben zijn matig tot slecht en de prijs is belachelijk. 1 gratis sidedish? En nog eens ruim 4 euro bezorgkosten? Ik maak het hele gerecht voor minder klaar. Dan kan je be... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bagger is het je geld niet waard, 50 euro aan sparibs besteld en we krijgen 1 doosje die bij lange na niet voldeed aan hoe veel gram het hoorde te zijn

Oceniono na 1 z 5

Oa een Over-loaded aardappel besteld. Ipv het smaakvol uitziende plaatje op de website, met stukjes glimmende atukjea ribvlees, kaas saus, rode ui, kreeg ik een platgemept uitgedroogd en aangebrand... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Eerste keer via Tilburg. Helaas Oisterwijk is failliet. Het is een grote afstand. De spareribs waren nog heerlijk warm en super gaar. Een minpuntje, de saus was warm en de roomboter bij mais wa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 31% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 113

Napisz recenzję

Slecht slechter dan slecht

Slecht! Wij lekker bestellen, betaald en dan dan krijg je telefoon dat ze geen bestellingen aannemen!! Geld terug, wordt gestort 4 dagen later!!!! Run je horeca of niet!!!!

23 lipca 2026

Vestiging Terneuzen DRAMA

Wat is dit voor bedrijf geworden zeg? 19:27 besteld en betaald, volgens de app van thuisbezorgd een levertijd van 40 a 45 min oftewel rond 20:15. NIET DUS. Uiteindelijk gaat rond 21:15 de bel. Sorry maar dan hoef ik niet meer te eten. Ik had visite die nog niet gegeten had en stond dus goed voor joker hier.

Eten geweigerd want op dat tijdstip ga ik niet meer eten. Gebeld naar de vestiging maar er werd niet ogenomen. Op de app stond ook al gesloten. Wel zag ik dat degene die bezorgde waarschijnlijk naar de vestiging belde en kort daarna werd ik gebeld en het gesprek begon meteen met gesnauw waardoor ik ze hetzelfde deed behandelen. Beklag gedaan bij thuisbezorgd en zal ook deze review plaatsen op andere sites want dit soort toko's moeten maar eens leren dat ze ook een klant kunnen bellen dat het wat later word en dan aan de klant overlaten of ze het nog willen ja of nee. Het gaat allemaal om de knikkers want de mensen eten toch wel. Nee Spare Rib Express Terneuzen, aan mij zal je geen euro meer verdienen.

Waardeloos, kansloos en ga zo maar door. Er zal wel een poeslief verhaaltje onder mijn review komen want dat doen ze constant maar daar trap ik niet in en hopelijk niemand.

21 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Zeker een uur moeten wachten op het…

Zeker een uur moeten wachten op het eten. Meerdere ingrediënten zaten er niet op. En het ergste van al is dat de broodjes gewoon compleet zwart waren, veel te lang gebakken.
Regelmatig bestel ik hier , dit keer ook voor €85,- . Maar voor mij geen volgende keer meer.
Een keer een fout kan gebeuren maar al ons eten was 1 grote mislukking. En dat voor die prijs.

19 lipca 2026

Wat slecht eten

Wat een slecht bedrijf! Bezorgen duurt meer dan een uur en wat krijg je... pa kleine stukjes vlees. Vieze koude sompige kipkluifjes en loaded aardappelen 10 euro! Voor 2 eet lepels. Het is om te janken! Kan beter naar restaurant gaan. Nooooit weeer!!

19 lipca 2026

Bestelling niet compleet

Na lange tijd weer besteld. Helaas bestelling niet compleet. Gebeld, zou zo snel mogelijk nageleverd worden. 1,5 uur verder en nog niks ontvangen. Weer gebeld, hadden naar een verkeerd adres gekeken. Zou het zo snel mogelijk brengen. Nou na 1,5 uur was de eetlust ver weg. Kon een tegoedbon krijgen van €5,-. Zou rond 21u teruggebeld worden voor het emailadres, had het nu druk. Nou ik ben benieuwd of ik nog teruggebeld wordt. Voor dat geld bestel ik dus niet meer daar.

5 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Na 2 uur wachten omdat de bezorger een…

Na 2 uur wachten omdat de bezorger een half uur te laat op zijn werk was, is dit de laatste keer dat ik hier besteld heb ! Na 3 keer gebeld te hebben waar mijn bestelling blijft , de telefoon wordt opgenomen met ‘hallo’ i.p.v. bedrijfsnaam, boos te zijn geworden dat het zo lang duurt, krijg je als antwoord ; wat kan ik eraan doen dat die bezorger te laat is ….. waardeloos!!

5 lipca 2026

1ster is eigenlijk al te veel

1ster is eigenlijk al te veel. Na twee uur nog geen eten terwijl status op bezorgd staat. Contact opnemen met vestiging is niet mogelijk. Telefoon wordt gewoon niet opgenomen. 3mailtjes verder nog geen contact. Dus maar hopen dat ik nog iets te eten krijg vandaag. €50 weggegooid denk ik

1 lipca 2026

Bestelling incompleet

Bestelling incompleet miste een aantal sauzen en zou 2 kilo spareribs zijn was nog geen kilo.
Daarvoor gebeld werd medegedeeld dat het dan niet goed zou zijn door gekomen en werd verder niks mee gedaan.
Voor ons de laaste keer sparerib express

28 czerwca 2026

NIET BESTELLEN

NIET BESTELLEN! besteld bij Woerden, het zou een half uur duren. na drie kwartier gebeld om te vragen of de bestelling goed door was gekomen. dat was het en het zou nog een half uur duren. na een half uur was het er nog steeds niet. toen een bevestiging gekregen dat het bezorgd was, maar er was nog steeds niks. weer gebeld en er werd gezegd dat de bezorger een kwartier geleden vertrokken was, het was ondertussen een uur en vijftig minuten geleden en het is er nog steeds niet… na bijna twee uur is het er. en dan moet je ook nog je eigen hamburger in elkaar zetten. wat een hut, wat een waardeloze service, echt ongekend… geen sparerib express Woerden meer voor ons.

24 czerwca 2026
Oceniono na 1 z 5

Slechte kwaliteit én service!

Wij bestelden regelmatig bij Sparerib Express en waren altijd tevreden. Daarom was deze ervaring des te teleurstellender.

Bij een bestelling ontvingen wij een maaltijd waarvan meerdere producten koud waren. De kipburger was koud en had een rubberachtige structuur, het burgerbroodje was volledig doorweekt en in plaats van de twee bestelde cheesecakes werden twee Pornstar Martini cakes geleverd.

Direct heb ik hierover een klacht ingediend, inclusief foto’s als bewijs. Daarbij heb ik aangegeven dat mijn voorkeur uitging naar terugbetaling vanwege de slechte kwaliteit van de bestelling. Daarnaast heb ik meerdere keren geprobeerd telefonisch contact op te nemen met de vestiging, maar er werd niet opgenomen.

Op 2 weken later heb ik een herinnering gestuurd. Het hoofdkantoor heeft excuses aangeboden, maar geeft aan dat de vestiging met een oplossing moet komen. Tot op heden heb ik echter geen inhoudelijke reactie of oplossing ontvangen van de vestiging. Nu ruim 3 weken later heb ik nog steeds niks gehoord.

Fouten kunnen gebeuren. Wat voor mij het verschil maakt, is hoe een bedrijf daarmee omgaat. De combinatie van een slechte bestelling, een verkeerd geleverde bestelling, onbereikbaarheid en het uitblijven van een oplossing heeft mijn vertrouwen in de service ernstig geschaad.

Jammer, want als vaste klant had ik beter verwacht.

24 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Loaded potato die niet goed is omdat…

Loaded potato die niet goed is omdat niet alles erop zit wat er wel ophoort. Dan bel je daarover en krijg je een meisje aan de lijn wat aangeeft "Ja voor zoiets kleins gaan we niks doen hoor. U kunt anders wel een kortingscoupon krijgen.." Volgensmij heb ik betaald voor een gerecht en is dit gerecht NIET in zijn geheel geleverd!! Zo'n coupon staat ook op de site EN moet ook nogeens binnen 1 maand besteed worden! Alsof je elke maand besteld..

Verder kwa spareribs kom je inderdaad aan de hoeveelheid gram die we besteld hadden als er ook "kale botten" bij gedaan worden🤔 Als je zo met je klanten omgaat...

EXTRA NOTITIE; Word mijn partner de volgende dag gebeld ivm MIJN recensie en werd er toegezegt om terug te bellen de volgende dag maar mijn partner is nog steeds aan het wachten (al 2 weken) op dat ene telefoontje...

17 maja 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej