Vi fick utmärkt service av David! Inte för pushig utan kände av läget och var väldigt följsam! Tryggt och personligt! Vi ser fram emot att få hem vår Tempur-säng:)
Reakcja na opinię
Vi är supernöjda med sängen som personalen rekommenderade baserat på våra behov, de var extremt kunniga och lyhörda till vad vi efterfrågade! Leveransen var också väldigt smidig och enkel, det är... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi fick väldigt bra bemötande och personaler är så professionella och kunniga. Vi är nöjda med vårt köp efter några timmars besök där. Bra utbud samt fin lokal mitt i city. Rekommenderas starkt att be... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Napisane przez firmę

Korsgatan 14, 411 16, Göteborg, Inom Vallgraven, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Fantastiskt trevlig personal. Mycket fin hjälp med val av produkter. Allt fungerade jättebra med både inköp och leverans.
Trevlig personal! Bra hjälp att beställa vara som var slut Snabba besked

Odpowiedź od SOVA - Korsgatan
Vänligt bemötande ,bra service .Trevlig personal.En bra leverans .Kan rekommendera Sova butiken. Tack

Odpowiedź od SOVA - Korsgatan
Leveransen var också väldigt smidig och enkel, det är väldigt tacksamt att man inte behöver vänta hemma en hel dag!

Odpowiedź od SOVA - Korsgatan
De ville först inte låta mig hämta min bäddmadrass (1500:-) i butiken för att andra inte behagat hämtat sina stora sängar så det var trångt på lagret. Jag skulle då få betala 700:- för hemleverans.. helt galet. Som tur är kunde jag övertala dem till slut, annars hade jag handlat nån annanstans. Jag förstår att det är ett problem men då får de väl låta de andra som inte hämtar sina skrymmande sängar betala om de inte hämtar ut i tid! För övrigt är jag nöjd med butiken och servicen!

Odpowiedź od SOVA - Korsgatan
Vår säljare va otroligt duktig och påläst. Och hjälpte oss hitta den perfekta sängen. Vi är super nöjda med vårt köp. Stort tack till Chanell för hennes hjälp. Vi kommer definitivt göra fler köp hos er.

Odpowiedź od SOVA - Korsgatan
Fick bra kundkontakt. Köpte en skiva att ha i sängen som gjorde att min alltför mjuka säng blev bättre attt ligga i

Odpowiedź od SOVA - Korsgatan
Trevlig personal som gav goda råd och innehar bra produkt kompetens. Mycket nöjd med nya säng. smidig och punktlig leverans av service inriktad personal.

Odpowiedź od SOVA - Korsgatan
Bra service i butik och vid leverans. Dock drar leveranstiden ner betyget betydligt då det tog längre än 12 veckor från beställning till leverans. Utlovad tid var först 4 veckor men efter ett uppdateringa i leveranstid slutade det på 13 veckor! Alldeles för lång tid och för många framflyttningar av leveranstiden. Hade vi fått att det skulle ta 13 veckor redan i butik hade vi förmodligen valt någon annan butik.

Odpowiedź od SOVA - Korsgatan
Kvaliteten oslagbar! Äntligen sover jag gott! Även lakan kuddar är av bästa kvalitet!

Odpowiedź od SOVA - Korsgatan
Köpte en väldigt skön bäddmadrass tempflex från eken som jag är väldigt nöjd med.
Jättetrevlig personal.
Det var lite lång leveranstid bara.

Odpowiedź od SOVA - Korsgatan
Mycket vra bemötande vid köp av personalen.
Bra leverans vid överenskommen tid
Underbar madrass!

Odpowiedź od SOVA - Korsgatan
En duktig och trevlig försäljare. Fick sängen hemkörd och uppsatt.

Odpowiedź od SOVA - Korsgatan
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.