SOVA - Arninge Recenzje 369

4,1

Hantverkarvägen 2, 187 66 Täby, Gribbylund, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Stannade till i butiken på förbifarten - utan några planer på att köpa ny säng. Lämnade butiken ett par timmar senare med en säng från Mattsons och ett fantastiskt täcke - aldrig sovit bättre... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bemötande av personalen var så varm och proffessionell,med ett lugn, full av förståelse och lyhördhet som gav mig en trygghetskänsla att jag inte kommer att välja fel, och det har jag inte gjort. Har... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Proffsigt bemötande! Mindre Ok med leverantören. Mitt problem är att madrassen glider ner då jag sover med höjd huvudändan. Har talat med min säljare som berättat att Tempur har en lösning påbdetta. T... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Madrassen var trasig vid leverans. Personalen kunde inte göra något, vi fick själva göra en reklamation på hemsidan. Det har nu gått 20 dagar (!) och först igår började man tillverka en ny madrass som... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

O SOVA - Arninge

Napisane przez firmę

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Mycket engagerad försäljare.

Mycket engagerad försäljare som hade tid med oss och såg till att vi provade olika alternativ innan vi bestämde oss.

30 stycznia 2024

Odpowiedź od SOVA - Arninge

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för ditt besök & varmt välkomna åter. Vänligen SOVA

Bra service

Bra service, leverans väl aviserad och genomförd

28 grudnia 2023

Odpowiedź od SOVA - Arninge

Vad glada vi blir! Tack för ert besök & tack för er recension! Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Oceniono na 5 z 5

Otroligt kunnig och trevlig tjej som…

Otroligt kunnig och trevlig tjej som hjälpte oss

8 stycznia 2024

Odpowiedź od SOVA - Arninge

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Oceniono na 5 z 5

jag hade en fantastisk upplevelse av…

jag hade en fantastisk upplevelse av att köpa en säng på sova hjälpen och guiden var fantastisk på sova butik, stort tack

29 grudnia 2023
Opinia niezależna

Oceniono na 4 z 5

Toppenfint bemötande i butiken

Toppenfint bemötande i butiken. Något förvirrat läge när våra båda sängar skulle levereras innan utsatt datum och vår betalning redan var gjord. Vi hade uppskattat att någon från Sova ringde tillbaka som de lovat innan leveransen skedde. Nu blev allt bra ändå till slut även om en "klämma" för att hålla ihop våra båda sängar saknades i leveransen men som sagt någon rutin/process verkar inte riktigt sitta som den ska och därav fyra av fem stjärnor.

6 listopada 2023

Odpowiedź od SOVA - Arninge

Hej, tack för ert besök & tack för recensionen! Så tråkigt att höra om din upplevelse. Vi tar med oss dina synpunkter. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Trevlig personal

Trevlig personal, trevligt bemötande. Bra service och uppföljning.

5 listopada 2023

Odpowiedź od SOVA - Arninge

Tack för ert besök & tack för recensionen! Det ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar er många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Oceniono na 2 z 5

Jag har beställt en bäddmadrass som…

Jag har beställt en bäddmadrass som skulle komma efter 3 veckor. Nu har det gått 6 veckor....

30 października 2023

Odpowiedź od SOVA - Arninge

Hej, Tack för ditt köp & din recension! Vi tar med oss dina synpunkter. Det är alltid tråkigt när man får vänta länge på sin leverans men vi önskar dig många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Bemötandet

16 listopada 2023

Odpowiedź od SOVA - Arninge

Vad glada vi blir, tack för ditt besök. Sov gott!

Sängarna jättesköna

Sängarna jättesköna, trevlig kunnig expedit.
Snabbare leverans än väntat

23 października 2023

Odpowiedź od SOVA - Arninge

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för ditt besök! Vi önskar dig många goda
nätters sömn. Vänligen SOVA

Oceniono na 5 z 5

Elsa på Sova butiken i Arninge är en…

Elsa på Sova butiken i Arninge är en proffsig säljare som lyssnade på våra önskemål & informerade oss om många olika sängar.

9 listopada 2023

Odpowiedź od SOVA - Arninge

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Elsa! Tack för ert
besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Oceniono na 5 z 5

Så sköna sängar och så trevlig och…

Så sköna sängar och så trevlig och hjälpsam personal. Kan verkligen rekommendera Sova butiken i Arninge. 5 stjärnor av 5. Är supernöjd. 🌷

13 października 2023

Odpowiedź od SOVA - Arninge

Tack för ditt besök & tack för din recension - det ska vi hälsa vidare till butiken i Arninge. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Trevligt bemötande i butiken

Trevligt bemötande av en skicklig säljare. Sitter nu i min nya säng som kom idag. Väldigt nöjd

26 września 2023

Odpowiedź od SOVA - Arninge

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till! Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Bra kundbemötande

Bra kundbemötande. Prismatchade vid förfrågan.

18 września 2023

Tack för din recension. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Oceniono na 1 z 5

Bra säljare men väldigt dålig leverans

Bra säljare men väldigt dålig leverans! Vi ville ha sängarna inburna, eller åtminstone vetskap om när dom skulle komma. Fick ett samtal från leverantören som då stod utanför porten mer än 3 v försenad.
Annars är tempursängen väldigt bra

30 sierpnia 2023

Odpowiedź od SOVA - Arninge

Hej, Vad roligt att ni är nöjda med upplevelsen i butik men tråkigt att leveransen inte levde upp till förväntningarna. Vi tar med oss dessa synpunkter och ser vad som kan ha hänt. Önskar er fortsatt många sköna nätter. Vänligen SOVA

Oceniono na 5 z 5

Ursprungliga beställningen blev litet…

Ursprungliga beställningen blev litet fel pga ett missförstånd, men de ansvariga i affären gjodre sitt bästa och löste problemet.

30 sierpnia 2023

Odpowiedź od SOVA - Arninge

Tack för ditt besök & tack för din recension - skönt att höra att det hela löste sig på ett bra sätt. Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Bra service

Bra service, trevlig personal

26 sierpnia 2023

Odpowiedź od SOVA - Arninge

Vad glada vi blir! Tack för ditt besök & tack för din recension. Önskar en fin dag! Vänligen SOVA

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej