Sorent Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik had een dakkoffer nodig, en ze hebben leuke aanbiedingen, ik ben erg vriendelijk geholpen, zelfs tot aan de stoeprand tot mijn huis! de komende week zal ik de dragers monteren en kunnen we er fijn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super geholpen! Na een telefoontje afgereisd naar Amersfoort alwaar we direct geholpen werden. Een medewerker heeft de dakdragers afgesteld en gemonteerd. We kregen uitleg hoe we eea er op de juiste... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Gevraagd welke dakdragers er geschikt zouden zijn voor mijn Subaru outback uit 2007 omdat ik deze niet op de site kon vinden. ( Foto's bijgevoegd ) Kreeg via WhatsApp enkele suggesties door maar had d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestellen via de site ging makkelijk. Puntje: volgens de aanbieding op internet kon je kiezen uit zwarte of grijze dakdragers. Dit kon niet in het bestelproces. Telefonisch werd navraag gedaan naar he... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Pojazdy i transport

Napisane przez firmę

Sorent.nl is een gerenommeerde aanbieder van hoogwaardige dakkoffers, dakdragers, fietsdragers en bagageboxen voor op de trekhaak. Met een breed assortiment en een sterke focus op klantenservice is Sorent.nl de favoriete keuze voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of u nu extra bagage of spullen wilt vervoeren, een dakkoffer of bagagebox op de trekhaak biedt vaak de ideale oplossing. Sorent.nl heeft een ruime selectie dakkoffers en bagageboxen in verschillende maten en materialen, zodat klanten altijd de perfecte optie vinden voor hun specifieke behoeften. Daarnaast biedt Sorent.nl hoogwaardige dakdragers en fietsdragers, waarmee het veilig en gemakkelijk is om fietsen en andere grote voorwerpen op het dak van een auto te vervoeren. De producten van Sorent zijn afkomstig van bekende merken en staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het deskundige team van Sorent.nl staat altijd klaar om klanten te assisteren bij het vinden van de juiste producten en het bieden van professioneel advies. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste dakkoffer, het installeren van dakdragers of het beantwoorden van vragen over het vervoeren van fietsen, Sorent.nl is er om te helpen. Met snelle verzending, competitieve prijzen en uitstekende klantenservice is Sorent.nl dé toonaangevende leverancier van dakkoffers, dakdragers, fietsdragers en bagageboxen op de trekhaak. Als u op zoek bent naar de beste producten en service op het gebied van autovervoer, dan maakt u met Sorent.nl de juiste keuze.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Duidelijke goede uitleg

Duidelijke goede uitleg, hierbij werd zelfs de koffer op het dak van de auto geplaatst. Prachtige koffer met mooie dak dragers gekocht.

30 listopada 2024

Odpowiedź od Sorent

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was en dat u tevreden bent met de koffer en dakdragers. We hopen dat u er veel plezier van heeft en staan altijd voor u klaar!

Dakdrager voor gesloten dakrails

Zeer vriendelijke man die erg behulpzaam is. Ondanks dat ik handig ben en alles zelf wil doen was hij bereidt om te helpen monteren!
Voor deze dragers hoef je niet perse handig te zijn! Alles wijst zich vanzelf maar er zit ook een prima beschrijving bij. Een mooie strakke, betaalbare dakdrager!
Ze hebben ook prachtige dakkoffers!

27 listopada 2024

Odpowiedź od Sorent

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de dakdragers en de bijbehorende uitleg. We waarderen uw feedback en hopen dat u veel plezier heeft van zowel de dragers als de dakkoffers!

Oceniono na 5 z 5

Na wat onduidelijkheden na levering van…

Na wat onduidelijkheden na levering van een dakdrager is alles goed opgelost. Dakdrager past goed.
Contact ging wat moeizaam omdat men al weken aan het verhuizen is. Na een telefoontje was alles opgehelderd.

21 listopada 2024

Odpowiedź od Sorent

Dank u wel voor uw feedback en geduld! Fijn om te horen dat de onduidelijkheden uiteindelijk goed zijn opgelost en de dakdrager goed past. We waarderen uw begrip en hopen dat alles verder naar wens is!

Dakkoffer

Al met al naar een week wachten toch goeie service van dit bedrijf gehad en korting gekregen op een andere dakkoffer want die ik wilde was niet meer op voorraad

3 listopada 2024

Odpowiedź od Sorent

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de service uiteindelijk naar wens was. We waarderen uw geduld en hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop!

Wij wensen u een fijne vakantie toe!

Sorent.nl

Zeer mooie dakkoffer

Zeer mooie dakkoffer

2 października 2024

Odpowiedź od Sorent

Bedankt voor uw positieve feedback en een fijne vakantie toegewenst!

Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij graag klaar voor u.

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Heel goed ingepakt. Goede gebruiksaanwijzing.

2 października 2024

Odpowiedź od Sorent

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat de levering snel was en alles goed was ingepakt met een duidelijke gebruiksaanwijzing. We wensen u een hele fijne vakantie toe!

Zeer goede service

Waren wat problemen buiten hun schuld en dat hebben ze netjes opgelost
Hier kan je met een gerust hart bestellen

31 sierpnia 2024

Odpowiedź od Sorent

Bedankt voor uw positieve feedback!

Wij wensen u een hele fijne vakantie toe. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij graag klaar om u te assisteren.

Oceniono na 5 z 5

behulpzame en goede service van verkoper

Ik had een andere koffer in gedachte maar nadat ik had verteld waar ik naartoe ga en met wat voor bagage het advies gekregen om voor een earodynamischer model te gaan.

Zeer te spreken over de service en communcatie met Sorent, meneer hield zn deuren nog open na sluitingstijd aangezien ik vast kwam te zitten in de file. Heeft me geholpen met het plaatsen van de dragers en koffers. Heel tevreden mee klaar voor vakantie😁

31 sierpnia 2024

Odpowiedź od Sorent

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en communicatie! We zijn blij dat het advies over het aerodynamischer model goed voor u heeft gewerkt. We wensen u een heerlijke vakantie en veel plezier met de dragers en koffers!

Oceniono na 5 z 5

Goede service en mooie dakkoffers

Ik heb onlangs een dakkoffer aangeschaft bij Sorent en ik ben bijzonder tevreden met mijn ervaring. De service was heel goed en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven me deskundig advies om de juiste dakkoffer te kiezen.

1 sierpnia 2024

Odpowiedź od Sorent

Bedankt voor uw positieve feedback!

Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij graag klaar om te assisteren.

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service. Zeer vriendelijk te woord gestaan met advies op maat. De prijzen zijn top. Kortom, als je dakkoffer nodig hebt, zoek niet verder!

16 lipca 2024

Odpowiedź od Sorent

Bedankt voor uw positieve feedback! Waarderen we enorm!

Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Oceniono na 4 z 5

Antwoord op de bestelling was snel

Antwoord op de bestelling was snel, alleen wanneer de bestelling opgehaald konworden werd niet vermeld ondanks de vraag via de mail

12 sierpnia 2024

Odpowiedź od Sorent

Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat het antwoord op uw bestelling snel was. Onze excuses dat de informatie over het ophalen niet duidelijk werd vermeld, we zullen hierop letten voor de toekomst. We waarderen uw geduld en hopen u graag weer van dienst te kunnen zijn.

Goed product

Goed product. Snelle levering en redelijke prijs.

3 sierpnia 2024

Odpowiedź od Sorent

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product, de levering en de prijs. We waarderen uw feedback!

Oceniono na 1 z 5

Andere dakdragers dan afgebeeld!

Bestel hier aan de hand van de afbeeldingen op de Sorent webshop dakdragers. De Modula dakdragers die worden getoond zien er naar mijn mening zeer netjes uit en zoals beschreven 100kg draaggewicht dus besteld. 2 dagen later bestelling binnen compleet andere dakdragers ontvangen van het merk Menabo 50kg draaggewicht en de fix kid was al open geweest. Gelijk gebeld want dit klopt natuurlijk totaal niet. Word vertelt dat deze Modula al jaren lang niet meer leverbaar is en Sorent de webshop niet aangepast heeft. Kortom de site staat dus vol met misleidende productfoto’s. Want je krijgt gewoon een ander merk product als op de foto! Dit staat ook nergens vermeld. Als je online kijkt kun je de Menabo dakdragers van 50kg goedkoper ergens anders bestellen.

Mooie handel zo als ik een lange broek ergens bestel en die is er niet meer kun je toch geen korte broek opsturen.

Tijdens het gesprek word er gezegd stuur maar een mailtje. Dan verwacht je hier ook snel een reactie op maar helaas blijft dat uit!

6 sierpnia 2024

Odpowiedź od Sorent

Bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring. We begrijpen uw frustratie en willen graag wat verduidelijking bieden. De dakdragers van het merk Menabo die u heeft ontvangen, hebben inderdaad een draagvermogen van 50 kg per kit. Aangezien u vier kits heeft ontvangen, komt het totaal draagvermogen uit op 200 kg, wat vergelijkbaar is met de 100 kg die oorspronkelijk werd weergegeven voor de Modula dakdragers. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn geweest en bieden onze excuses aan voor de onduidelijkheid.

We stellen uw geduld op prijs en willen u graag verder helpen met een oplossing. We doen ons best om deze situatie voor u op te lossen en onze website te verbeteren voor een duidelijkere productinformatie.

Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij graag klaar om u verder te helpen.

Oceniono na 5 z 5

Het was druk maar toch super geholpen

Het was druk maar toch super geholpen. Werd vriendelijk ontvangen, keurig geholpen met de installatie en alles werd netjes uitgelegd.

Vriendelijk personeel en mooie producten.

Een echte aanrader!

Bedankt!

Odpowiedź od Sorent

Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en producten. Uw complimenten over ons personeel en de uitleg bij de installatie waarderen we enorm.

We wensen u een fijne vakantie toe en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Top bedrijf!

Top bedrijf!

Bedankt voor de snelle levering! Zeer tevreden over de dakkoffer en dakdrager

Odpowiedź od Sorent

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en mooie review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de dakkoffer en dakdrager.

Wij wensen u een fijne vakantie en veel plezier met uw nieuwe aankoop!

Snelle service

Snelle service, snel geleverd en top producten!

Vriendelijk personeel! Ben blij met de dakkoffer en dakdrager! Veilige en stevige producten.

Een echte aanrader! Dankjewel Sorent!

Oceniono na 5 z 5

Beste bedrijf voor je dakkoffers zeker…

Beste bedrijf voor je dakkoffers zeker aanrader

3 sierpnia 2024

Odpowiedź od Sorent

Hartelijk dank voor uw aanbeveling! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service.

Wij wensen u fijne en veilige reizen vakantie toe!

Gewoon goede zaak

Bestelling snel afgerond. Product is van goede kwaliteit. Duidelijke montage instructie. Prima voor elkaar

27 czerwca 2024

Odpowiedź od Sorent

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het product.

Wij wensen u een fijne vakantie toe!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej