Sony Nederland Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Een keer digitaal een spel gekocht dat mijn PS5 de hele tijd liet crashen. Contact opgenomen met de klantenservice hierover, en die zij dat ik geen terugbetaling kon krijgen omdat ik het spel al heb g... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Sony bravia tv gekocht in 2020 deze gaf na ongeveer een jaar een streep onderin het beeld. Hij is toen netjes omgeruild door Sony echter het nieuwe exemplaar geeft nu allemaal strepen garantieperiode... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Sony WH-1000XM3 noise cancelling koptelefoon gekocht. Na 2,5 jaar een krakend geluid uit de linkerkant met noise cancelling aan. Veel voorkomend probleem (zie internet), helaas moeten bij mij de mic... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

kocht platenspeler PSLX5BT.CEL net uit en dacht dat uit NL kwam mijn verbazing toen bleek dat uit GB via DE plus de extra tijd van levering geen drie dagen toen was er bij geen naald contact met supp... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep TV
  2. Sklep RTV
  3. Sklep Hi-fi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Sony heeft de allernieuwste camera's, HD-TV's, Blu-ray Disc-spelers en Sony DVD-producten, digitale camera's, MP3-spelers, laptops en nog veel meer. Geniet van de nieuwste technologie van Sony.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 34

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Wat een verschrikkelijk slecht…

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf!!
Probeer al uren om telefonisch contact te krijgen!!
Heb een playstation van mijn zoon hier staan die gekocht is december 2021.
Deze geeft constant een groen scherm.
Hij heeft de moed opgegeven.
Maar dat kan toch niet, zo’n duur apparaat moet gewoon werken.
Nu zit ik al uren aan de telefoon…..maar helaas dat lukt ook niet!!
Wordt er wel een beetje gefrustreerd van.
Weet iemand waar ik terecht kan voor garantie?

M Waterschoot

7 października 2022
Oceniono na 1 z 5

Cashback acties zijn een farce

Ik heb voor meer dan 2000 euro aan apparatuur gekocht en wilde gebruik maken van de 100 euro cashback. Sony maakt dit vrijwel onmogelijk, ben er al dagen mee bezig. Ingewikkelde processen, streepjescodes die uitgeknipt moeten worden, facturen overhandigd. Ze doen er werkelijk alles aan om te voorkomen dat je gaat claimen. Trap er niet in, de cashback actie is een farce.

30 września 2022
Oceniono na 2 z 5

Ik bestel een NOISE CANCELLING…

Ik bestel een NOISE CANCELLING hoofdtelefoon MDR-ZX110NA via Action. Dit product zou de omgevingsgeluiden moeten buiten sluiten mbt tot je luister ervaring. Helaas doet dit product helemaal niet wat het beloofd. Als je buiten loopt met de hoofdtelefoon op hoor je gewoon windgeruis en andere omgevingsgeluiden. Ook in de metro werkt dit product niet naar behoren. Voor dit geld kun je beter een paar in-ear monitors van bijv. KZ kopen.
De geluidskwaliteit zou ik als dof willen omschrijven.

28 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Sony - graag een handleiding in pdf-formaat aub.

Het wordt tijd dat Sony gaat doen wat alle andere bekende fotomerken doen namelijk een Nederlandse handleiding ter beschikking stellen in pdf-formaat. Nu krijg je een beperkte startersgids, de uitgebreide handleiding kan je raadplegen op hun website MAAR deze is dus zeer moeilijk uit te printen en je kan hem enkel raadplegen als je online-gaat. Niet zo handig als je ergens bent waar je geen internet hebt. Voor een wereldmerk is dit echt niet meer te verantwoorden!

14 września 2022

Terrible after sales support with PS5

My PS5 broke down just a few weeks after the 1 year warranty. Had to pay 270 euro in advance and send the PS5 to them. After 3 weeks of no communication I called them and all they can tell me is that they haven't received my package Even though they have the tracking from postnl and confirmed that I sent the unit there is nothing they can do and I should sit and wait until they receive the package.. I mean if you haven't got it after 3 weeks, there is a good chance that you won't anymore.. Now what? wait ..!? It's a replacement unit anyway. How about fixing the problem for someone who just paid an additional 270 euro after 14 months for a device that should work for at least few years?

6 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Had een proefperiode voor ps plus…

Had een proefperiode voor ps plus besteld. Echter moest ik meteen betalen. Geld terug gekregen, echter kreeg ik geen proefperiode omdat deze al eens was aangevraagd voor mijn account. Dit is onmogelijk daar het account is aangemaakt voor de ps5 loting en pas 3 weken in werking is op een ps5. Sony reageert nu niet meer.

1 września 2022

hx4000v probleem, slechte after sale van camera nu en sony

Slechte service bij Sony, camera net na de garantie een fout die al jaren bekend is bij sony maar toch de camera nog steeds in de verkoop houdt. Probleem komt ook bij andere sony voor. Bedrijf geeft niet thuis! zelfs leverancier (camera nu-urk) die in feite verantwoordelijk is mbt levering en wettelijk levensduur ( garantie) geeft niet thuis en verschuilt zich achter garantie sony, heeeeel erg slecht van beiden

30 sierpnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Snel opgelost

PS5 aan/uitknop deed het niet meer. Opgestuurd en binnen de beloofde 15 dagen een vervangend (volgens mij gloednieuw) model gekregen. Top geregeld. Enige nadeel was de informatievoorziening tijdens het process. Werd niet op de hoogte gehouden nadat het pakket was ontvangen door Sony.

16 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Sony hoeft geen klanten meer

Ik vraag naar de release datum van een Sony camera RX100M8.
Hierop wacht ik al enige tijd.
Van Sony krijg ik nieuwsbrieven over releases en (cursus) aanbod.
Dus richt de mail aan Sony.

Zonder antwoord moet ik mij melden bij de verkoper, die mij er niet over kon informeren en mij verwees naar Sony.

Dus maar weer gevraagd, waarop Sony Support mij wederom meldde mij niet te kunnen informeren.. Zij gaan niet over de releases..

Dat moet worden gevraagd aan de verkoper, die kan informeren bij de leverancier...

Ik word gek.... of voor de gek gehouden ..

Ga maar eens beginnen met opzeggen van de nieuwsbrief..

En stap dan toch maar na decennia vaste klant van Sony te zijn geweest over naar Cannon. Wellicht willen die wel een koopwillige van dienst zijn.

15 sierpnia 2022

Verschrikkelijke aftersales service bij Sony NL

Twee maanden geleden heb ik een de Sony WH-1000xm3 draadloze koptelefoon aangeschaft. Met vol enthousiasme ben ik de koptelefoon gaan gebruiken. Echter was mijn enthousiasme helaas maar van korte duur. Na enkel een uurtje gebruik was de accu die vol opgeladen was al leeggeraakt, lang niet de 30h battery life die beloofd is dus. Vervolgens wilt de koptelefoon ook niet opladen. Na twee weken heb ik de koptelefoon dus maar teruggebracht naar de winkel waar ik hem heb aangeschaft voor reparatie. Moet ik vervolgens weken wachten voordat ik überhaupt reactie krijg over de status van de reparatie. Uiteindelijk heb ik het "gerepareerde" koptelefoon teruggekregen, waarvan ik na een week alwèèr achter ben gekomen dat hij niet oplaadt. Weer teruggebracht naar de winkel en nu gevraagd om een nieuw apparaat. Dat konden ze echter niet te doen, want daar moet Sony over "beslissen".

De WH-1000xm3 is an sich misschien een fijn product. Maar als je pech hebt en een defect apparaat hebt aangeschaft, kun je rekenen op zeer slechte klantenservice en fluiten naar een werkend apparaat. Ik heb een kat in de zak gekocht. Dit zal de eerste en laatste keer zijn dat ik bij Sony koop, zeer teleurgesteld.

22 lipca 2022

Dramatische after-sales service SONY

Ik probeer vervangende earbuds te bestellen boor mijn SONY-producten. Als ik de klantenservice bel, word ik direct doorverwezen naar een bedrijf Easyrepair.

Na daar eind mei 4 (sets?) earbuds te hebben besteld, hoor en ontvang ik, ondanks betaling niets. Na opnieuw contact te hebben gezocht, blijkt mijn bestelling niet te zijn geregistreerd, ondanks de gedane betaling.

De bestelling wordt alsnog geregistreerd en ik ontvang een periode later 4 wlan-kaartjes!!

"Er is iets fout gegaan in het distributiecentrum" is het antwoord, na weer contact te hebben gezocht. Er wordt beloofd de earbuds nu toch echt op de post te doen.

Ik krijg eind vorige week dan toch eindelijk de earbuds binnen, maar mijn verbazing is groot, als dat er letterlijk 4 blijken te zijn! Dit is schijnbaar, nadat ik een mail heb gestuurd, echt de bedoeling geweest. 4 earbuds voor € 24,30 (inclusief verzendkosten en BTW)!

Sony, de after-sales service is dramatisch. Neem een voorbeeld aan Coolblue, waar het men echt wat kan schelen of je na je aankoop nog klant blijft.

Voor mij reden om geen Sony producten te kopen. Maar dit zal het Sony waarschijnlijk weinig uitmaken, vrees ik.

11 lipca 2022

Garantie van niks

Beste,

Sinds 1,5 jaar heb ik een Sony a7iii systeemcamera.
Ben er altijd heel zuinig op geweest.Zodra er ook maar een druppel regen valt gaat hij in mijn cameratas.
Wat overkomt me in oktober 2021 valt mijn beeldscherm en diagrama regelmatig uit.
Ik ga na kamera-express heb namelijk garantie.
Na een week krijg ik bericht dat mijn camera vochtschade heeft opgelopen!!
Hij is nooit nat geweest.Tuurlijk fotografeer ik in de winter maar daar moet hij tegen kunnen.
Mijn vorige camera een Canon nooit problemen.
Krijg ik een rekening van ruim €500,- want vochtschade valt niet onder de garantie.Voor een camera die volgens de gegevens van Kamera-express en Sony tegen vochtschade bestand zou moeten zijn.
Mijn conclusie is helaas dat de garantie van kamera-express en Sony(reparatie ondergebracht bij Tech Repair )alles onder het tapijt schuiven als vocht of val schade.
Het aangeven dat er vochtschade is op zich al zeer vreemd voor iets wat de ene keer wel doet en dan weer niet.
Wanneer iets geoxideerd is doet het gewoon nooit meer na mijn weten.
Maar wel reclame/beschrijving maken hoe goed deze camera tegen vocht kan,doe dit dan ook niet .
Je brengt hier door de cosument op het verkeerde been!.
Maar zolang je dat stuk reclame/beschrijving laat staan neem dan ook je verantwoorlijk en kom dan niet met onzin om onder de garantie uit te komen.

Sony,Kamera-express,Tech repair

Bedankt,not.

Mvg Eric

19 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

Een jaar of 20 geleden .......en nu nog steeds.

Een jaar of 20 geleden wilde ik een mooie, dure stereoset kopen van sony. Ik bel sony met de vraag wat ik met de afstandbediening allemaal kan bedienen bij die set. Nou, ga maar naar de dealer die het spul heeft staan en probeer het maar uit. Of je koopt het gewoon en ziet wel wat het kan. Nu zijn we dik 20 jaar verder en ik kijk voor een radiootje op hun website. Allemaal technische gegevens van het ding waar je niks mee kunt. Dus ik stuur een mail. Antwoordt na dik 20 jaar: Ga maar naar de dealer. Hun weten dus helemaal niks van de apparatuur dat ze zelf importeren! Nooit kopen die rommel. Een service van niks dus.

9 maja 2022

Niet aan beginnen !

Headset van 450 euro die niet compatible is met Windows... Headset functie werkt alleen met geluid zo slecht dat het pijn aan je oren doet... na 5 min pijn in je harses...

Al hun producten zijn *** niet aan beginnen. Klantenservice in India ook egt geweldig !

25 kwietnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Wat een k u t merk en tv..65 inch hd 4k…

Wat een k u t merk en tv..65 inch hd 4k smart tv gekocht voor 1500... kan geen app installeren omdat smart tv is ipv android tv.. als ik android wil neem ik samsung geen sony..zit vaak vast.. youtube video stopt en hele tv functie doet het niet..moet ieder keer opnieuw starten..
Soms gaat van zelf uit.. waardeloos tv en totaal niet waar voor zoeen knkr merk...

22 kwietnia 2022

200 Euro Reparatie kosten 2017 PS4 Pro

Door een wel bekende fout is mijn ps4 pro kapot, cool paste of de ssd, in ieder geval wil SONY 200 Euro eisen van mijn eigen spaar geld als ik hem wil laten maken! 300 is een normale nieuw als ze niet kunst matig de markt klein houden want nu verkopen ze zogenaamd geen PS4 meer sinds December 2021!! A.u.b. SONY fix dit en maak reparatie 50 euro pak em beet, Afzetterij.

16 kwietnia 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej