Solbutikken havde det helt rigtige par badesko til mit lille barnebarn; på hjemmesiden stod, at de er store i størrelserne - "mål barnets fod". Varen blev for 29. kr leveret i løbet af en dag til en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Jeg fandt en fin UV-dragt, som jeg ønskede at afhente i butikken, hvilket hurtigt, venligt og bekvemt blev aftalt med butikken efter bestillingen. Dragten var helt som forventet og endda til en ganske... Zobacz więcej
Super god og hurtig betjening. Besluttede en fredag morgen, at jeg ville skaffe høreværn til min baby, så vi kunne komme med til fest om aftenen. Købte dem på netshoppen og hentede dem på lagret fem... Zobacz więcej
Hurtig betjening og levering, desværre manglede to af mine varer. Men jeg sendte dem en e-mail og vupti svar dagen efter hvor hun beklagede og sendte mine manglende varer med det samme og dem havde je... Zobacz więcej
Solbutikken.dk har et bredt udvalg i UV-badetøj og tilbehør: heldragter, todelte sæt, solbriller, uvbluser, badesko, solskærme til barnevognen, wetsuits, svømmebleer og meget mere.
Strandlodsvej 42 C kld., 2300, København S
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Hurtig levering og god service ;) og dejligt med rabat på lige netop det jeg søgte. Det er bestemt ikk sidste gang jeg handler hos jer
Rigtig god og hurtig service. Kan klart anbefale solbutikken.dk.
Jeg handler gerne hos solbutikken igen :)
Jeg bestilte en badedragt til en lille pige - dragten var flot og pæn ved ankomst og leveringen var hurtig! Jeg vil absolut bestille her igen :)
Solbutikken.dk er en nem og overskuelig butik, med hurtig levering!
Bestilte mandag og afhentede tirsdag i butikken. Hun var meget behjælpsom med at finde en løsning på hvordan vi kunne få varen hurtigt.
Faktisk bestilt den ene dag
Leveret dagen efter, super produkter der lever helt til beskrivelsen.
Jeg er så glad og tilfreds
Solbutikken.dk har det bedste udvalg i badetøj og er i den grad konkurrencedygtig på prisen. Da vi var i tvivl om størrelse, fik vi god hjælp over mail, så det var nemt at få bestilt det vi havde brug for. Hjemmesiden er nem at bruge og leveringen er lynhurtig. Vender helt sikkert tilbage!
Bestilte om eftermiddagen og fik leveret dagen efter. Det gik hurtigt og smertefrit. Jeg handler der gerne igen og anbefaler sitet til andre med brug for badetøj.
God kundeservice, hurtig levering, tilfreds med produktet
Hurtig levering, korrekt og gode varer. Ingen problemer:-)
Allerede få timer efter bestilling var det sendt og modtog det dagen efter. Fantastisk!