Perfekt produkt (SV14) Leverings tid overholdt Jeg hade valgt "selvhenter" hos Solarventi, her kunne man godt forbedre information omkring afhentning (tidspunkter og andet praktisk info) (ville... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Solvarme med givtig turbulens. Siden Solar Ventis start har mit nordlige (Grønland) samarbejde med firmaet været en god oplevelse / forretning, hvor der altid har været fokus på oplys- ning, h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vores luftsolfanger har holdt fugtniveauet i husets kælder perfekt i nogle måneder nu. Det er et fremragende og ukompliceret produkt: En metalkasse samler energi fra solen og tre blæsere flytter luf... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super service ved telefonkontakt af kompetent medarbejder, som kendte til teknikken på 15 år gammelt system, og derfor kunne vejlede til korrekt reservedelskøb. Hurtig levering, desværre ikke sendt m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
SolarVenti er soldrevet ventilation der affugter, fjerner lugt og skaber et naturligt indeklima. Vores ventilationsløsninger er både bæredygtige og omkostningseffektive, da vi udnytter solenergi til at yde et effektivt og kraftigt luftskifte. Ligeledes bruges ikke en eneste krone på opvarmning af luften. SolarVenti's anlæg kører derfor uden at belaste din pengepung, og leverer samtidig et positivt tilskud til klodens CO2 regnskab.
Fabriksvej 8, 8881, Thorsø, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiedź od SolarVenti A/S
Jeg giver topkarakter til SolarVenti, fordi de producerer noget af det mest indlysende smarte, økonomisk overkommelige og super effektive produkter på markedet indenfor byggeri og bolig. Dertil en super kundeservice og medarbejdere der er helt nede på jorden og lige i kundehøjde. Kan kun give de varmeste anbefalinger herfra.
Hvis dit hus er surt og muggent, så...... ;-)
Alle argumenter de kommer med holder ude i virkeligheden.

Odpowiedź od SolarVenti A/S
Teknikeren fra SolarVenti var hele vejen professionel og venlig. Gav god information om produktet. Overholdt alle aftaler omkring installationen og ryddede op efter sig. Har ikke haft det længe nok til at kunne evaluere effekten endnu, men det har været en positiv start.

Odpowiedź od SolarVenti A/S
Meget kompetent rådgivning og præcis levering som aftalt. SV14 er nu installeret i vores sommerhus og vi glæder os til et bedre indeklima!

Odpowiedź od SolarVenti A/S
Super guide i kunde service samt hurtig levering

Odpowiedź od SolarVenti A/S
God service ved bestilling, og det hele er med ved leveringen :)

Odpowiedź od SolarVenti A/S
Har været med i et byggeri, hvor solar venti skal/skulle stå for anlæg i haller. Vi har haft kontakt med dem siden 2019 og meget intens siden jan. 2021, hvor vores haller blev opført. Vi blev lovet anlæggene var oppe og køre inden 4/7-21, men de er ikke engang færdige med og montere endnu, og vi har fået 1000 undskyldninger på hvorfor der intet sker.
Vi kan desværre ikke anmelde anlæggene, da de jo ikke kører, men det lyder da til der heldigvis er andre kunder der er glade for løsningen. Og det bliver vi forhåbentlig også, når/hvis det kommer op og køre.

Odpowiedź od SolarVenti A/S
Gode og innovative produkter til affugtning med brug af solens energi. Rigtig godt tænkt og gennemført.

Odpowiedź od SolarVenti A/S
Hurtig og effektivt installeret.
Dejligt med frisk og tør luft i garagen.

Odpowiedź od SolarVenti A/S
Rigtig god vejledning og god oplevelse med at pakke ud. Alt til monteringen var i kasserne. Glæder mig til at mærke resultatet, når den har siddet der et stykke tid. Det lover godt.

Odpowiedź od SolarVenti A/S
Solarventi fandt heldigvis en "gammel" model som den der var gået i stykker, så den nye kunne monteres i de samme beslag

Odpowiedź od SolarVenti A/S
God hjemmeside som er nem at overskue og ved opkald fik jeg rigtig god vejledning på de spørgsmål jeg havde. Leveringen var dog noget langsomt.
Efterfølgende var der problemer med regulerings boksen, men efter samtale med medarbejder blev dette nemt og hurtigt klaret via en montør på Sjælland.
Mvh
Niels

Odpowiedź od SolarVenti A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.