Jeg bestilte en del spil og film om søndagen, der var på tilbud til en super god pris. Mandag blev ordren pakket og gjort klar, og om tirsdagen ankom GLS med pakken til min dør, og jeg kunne begynde... Zobacz więcej
Softfair
Jeg benyttede mig af af Softfair.dk's tilbud om fem varer for 100 DKK og fik således fire blu-ray's plus en box med fem dvd'er, inkl. fragt/levering. Jeg bestilte torsdag og fik varerne med posten t... Zobacz więcej
fandt en LEGOmodel der udgår til den bedste pris overhovedet på nettet. Var lidt usikker på hjemmesiden, da jeg bestilte. dels fordi der stod man ikke kunne ringe, dels fordi siden måske ikke ser såda... Zobacz więcej
Som førstegangskunde hos softfair.dk er jeg virkeligt overrasket over, hvor let det er at bestille, købe og betale en vare on-line på Softfair´s hjemmeside! Jeg skulle skulle købe en fødselsda... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Køb DVD-film, spil og soundtracks hos SoftFair DK til lave priser. Hurtig og gratis levering i hele Danmark!
Super god, hurtig og på alle måder i orden service og behandling.
Først og fremmest var softfair den eneste webshop jeg kunne finde, der havde lige præcis det spil jeg søgte. Allerede dér vinder de point på at have et bredere sortiment.
Jeg var på udkig efter en speciel collector's edition af et spil med en figur i, og der var flere forskellige collector's editions af dette spil, og de mindede meget om hinanden. Èn af dem jeg kiggede på, havde de kraftigt bemærket med "BEMÆRK! DETTE ER IKKE UDGAVEN MED FIGUREN I" - ekstremt god service at de gør sådan noget, da jeg ellers nemt kunne have købt den forkerte. Endnu et point. Det kunne mange webshops lære noget af.
Prisen var også ekstremt god. Endnu et point.
Efter bestillingen sendte de mig hele tre mails - én ordrebekræftelse, én da pakken var afsendt (hvilket skete samme dag), og én med track & trace information. Disse emails var meget oplysende uden at være lange, og de var skrevet på en super forståelig, pædagogisk og personlig måde, som jeg heller ikke har set før ved andre webshops. Det var super fedt, og igen, kunne andre webshops lære noget af det her!
Sidst men ikke mindst, da jeg endelig fik pakken, var den super godt og forsvarligt pakket ind og i ekstremt god stand. Jeg har før skullet modtage store collector's editions af spil fra andre firmaer, og det er altså ikke alle, der er lige gode til at pakke ind, hvilket betyder at pakken kan blive beskadiget og grim. Men softfair havde pakket den virkelig, virkelig godt ind, og derfor var den i mint condition da den ankom. Det var lækkert og forfriskende at se.
Jeg kunne simpelthen ikke være mere tilfreds, og vil helt sikkert købe dér fremover.
Det var perfekt på alle områder.
Nemt og hurtigt - præcist som ønsket
Bestilte et Wii spil som jeg fandt via. spilpriser.dk. Der stod der var lidt leveringstid, da det skulle bestilles hjem fra underleverandøren. Men da ordren var på plads fremgik det tydeligt hvilken dag (7 dage senere) de forventede at sende spillet, og det kom præcist til tiden.
Perfekt service - hurtig levering
Jeg vil blot anføre, at jeg har været yderst tilfreds med servicen hos softfair.dk, og at dette tidligere også har været tilfældet, hvorfor jeg varmt kan anbefale folk at gøre en god handel hos softfair.dk.
Rigtig god service, og hurtig levering
Jeg bestilte DJ Hero med pult og Guitar Heroes - Warriors of Rock med guitar (var udsolgt og de vidste ikke hvornår de kunne skaffe det). Jeg fik DJ Hero spillet rigtig hurtigt (meget hurtigere end forventet), og da det ikke var muligt at skaffe Guitar Heroes spiller mere fik jeg hurtigt besked herom. Superp service og perfekt levering. Jeg har ikke fortrudt at jeg handlede hos dem.
Perfekt
Fik spillet til halv pris i forhold til Steam og Elgiganten. Bestilte ved middagstid og modtog det næste morgen.
Meget informativt
Gode "to the point" forklaringer og vejledninger gennem hele processen. Kort leveringstid og god brugervenlighed på sitet.
Lynhurtig levering
Jeg bestilte en vare torsdag morgen, modtog i løbet af formiddagen en mail om at den var afsendt, og kunne hente den i min postkasse fredag. Så kan det vist ikke gøres meget hurtigere. Varen var præcis som bestilt, jeg har intet at udsætte.
Overraskende hurtigt!
Min bestilling blev leveret en dag tidligere end lovet, så helt fantastisk! :D
Overskueligt indhold, hurtig levering
Det var nemt at finde hvad jeg søgte, nemt at betale og varen ankom hurtigt. 5/5 herfra!
Perfekt
Fin pris og hurtig levering. Mere er der ikke at sige om det.
Billig og lyn hurtig.
Købte et xbox spil. Det var det billigeste sted jeg kunne finde! Ingen problemer ved bestiling og lyn hurtig levering.
Skide god service
Jeg er godt tilfreds fik min vare 2 dage efter weekenden så det er en side jeg vil bruge igen og anbefale andre
En super netbutik - gode priser og hurtig levering
Har handlet hos Softfair mange gange. Altid en perfekt handel!
Nem betaling men lidt lang ventetid.
Bestillingen og betalingen gik nemt og fint, men der gik 6-7 dage før jeg fik min pakke, deraf 4 stjerner frem for 5 :)

Odpowiedź od Softfair
Ikke køb der blev behandet professionelt
Jeg havde bestilt en DVD som vi gerne ville se, så kom konen hjem med den samme film, jeg afbestilte den hos Softfair. Inden for en time var handelen annuleret.
Tak
Kai
Perfekt! :)
Alt gik efter planen og spillene blev endda leveret før den forventede leveringstid.