Softfair

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en del spil og film om søndagen, der var på tilbud til en super god pris. Mandag blev ordren pakket og gjort klar, og om tirsdagen ankom GLS med pakken til min dør, og jeg kunne begynde... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg benyttede mig af af Softfair.dk's tilbud om fem varer for 100 DKK og fik således fire blu-ray's plus en box med fem dvd'er, inkl. fragt/levering. Jeg bestilte torsdag og fik varerne med posten t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

fandt en LEGOmodel der udgår til den bedste pris overhovedet på nettet. Var lidt usikker på hjemmesiden, da jeg bestilte. dels fordi der stod man ikke kunne ringe, dels fordi siden måske ikke ser såda... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Som førstegangskunde hos softfair.dk er jeg virkeligt overrasket over, hvor let det er at bestille, købe og betale en vare on-line på Softfair´s hjemmeside! Jeg skulle skulle købe en fødselsda... Zobacz więcej

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Køb DVD-film, spil og soundtracks hos SoftFair DK til lave priser. Hurtig og gratis levering i hele Danmark!

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super pris

Det absolut billigste sted på nettet af det pågældende produkt, og da de havde det på lager, sendte de det dagen efter jeg bestilte. Mange tak, bruger bestemt Jer igen!

29 maja 2010

Gerne igen

Købte første udgave af Twillight, denne var dog ikke på lager, men der blev indformeret godt om det og dagen efter Softfair havde den i hånden lå den i min postkasse...

Superhurtig levering, helt problemfrit...

17 maja 2010

Super

Havde bestilt 5 pc spil og dagen efter var de 3 af spillene afsendt. Det næste kom 2 dage senere og det sidste kom inden for 7 dage fra bestillingsdatoen.
Selv om jeg fik 3 leveringer så skulle jeg ikke betale porto for de to sidste lev.

10 maja 2010
Oceniono na 5 z 5

Fremragende service, nem overskuelig hjemmeside, men alt den info man har behov for, og altid god leveringstid, vil klart benytte softfair.dk senere

30 marca 2010
Oceniono na 3 z 5

Ok leverance

Ved bestilling opførte jeres hjemmeside sig fejlbehæftet. Var lidt svært at finde ud af om den faktisk havde fået placeret ordren.
Desuden var jeg lidt overrasket over at jeg blev trukket for hele ordrens beløb, da den første vare blev afsendt. I skrev, at det havde jeg accepteret, da jeg placerede ordren. Det har I nok ret i, men det synes jeg skulle have været mere tydeligt.

30 marca 2010

Odpowiedź od Softfair

Kan ikke lige finde den pågældende ordre (har kun navnet Dorte Jensen at gå efter, og det er ikke helt ualmindeligt :), så jeg kan kun udtale mig generelt...

Hvis man bestiller varer, der har forskellig leveringstid, vil man på vores hjemmeside blive spurgt, om det er OK, at vi sender varerne løbende, men hæver betalingen efter første vare er sendt. Der skal trykkes på en JA-knap eller en NEJ-knap. Jeg synes ikke rigtigt, det kan blive mere tydeligt?

Derudover beklager jeg, hvis du har fået den opfattelse, at vores hjemmeside er fejlbehæftet - det skulle den da helst ikke være, så det hører vi meget gerne mere om. Skriv endelig til os via vores hjemmeside!

Oceniono na 1 z 5

Total rod i prisen

Jeg fandt ''Call of Duty - WOW'' til 229 på SpilPriser.dk, gik til SoftFair og her var prisen den samme, kom varen i kurven. Jeg lavede herefter et ''System Requirements'' check, for god ordens skyld, kom tilbage og ville bestille.
I MELLEMTIDEN VAR PRISEN STEGET TIL 339 KR !!!!!!!
Det er direkte ulovligt. Og prisen på Spilpriser viser stadig 229 kr! Total uacceptabelt!

12 marca 2010

Odpowiedź od Softfair

Den pågældende vare var på tilbud "sålænge lager haves". Da du kommer ind på vores hjemmeside, er en anden kunde også igang med at købe varen, og mens du tjekkede systemkravene, nåede pågældende at købe varen for næsen af dig.

Da det samtidig var den sidste vare, vi havde på lager, ophørte tilbuddet så i det øjeblik, varen blev solgt. Og derfor steg prisen til vores normale pris på varen, samtidig med at leveringstiden ændrede sig, da varen ikke mere var på lager.

Jeg kan godt forstå, at man kan føle sig snydt i denne situation, men den er meget svær at undgå - for modsat en fysisk butik, hvor man fysisk skal have varen i hånden for at kunne købe den, så vil man i en internetbutik kunne opleve, at varen forsvinder, mens man er ved at købe den. Det er surt, men det er desværre uundgåeligt. Og det bliver naturligvis ikke bedre af, at prisen så ændres, fordi varen ikke mere er på lager, men det er ihvertfald ikke ment som forsøg på at snyde vores kunder - hvorfor vi også gør meget tydeligt opmærksom på, når varen ændrer pris (kunden får en popupbesked).

Mht. spilpriser, så opdaterer de deres priser én gang i døgnet - det synes vi også er latterligt, men det er jo ihvertfald ikke vores skyld.

Oceniono na 1 z 5

Annullerede min vare

,Anullerede min vare og sagde de ikke kunne levere varen, selvom der stod den var på lager, fordi jeg ikke havde indbetalt penge inden der var gået 14 dage, sludder da der kun var gået 5 dage, og nu vil de ikke levere min vare til den pris de havde den på tilbud, Uacceptabelt.

4 marca 2010

Odpowiedź od Softfair

Den omtalte ordren var på 1 stk. "LEGO Mindstorms", der grundet en beklagelig fejl på hjemmesiden blev solgt til 9kr.

Den normale pris på varen er 2599kr...

Vi kontakter kunden og forklarer, at der er tale om en fejl (hvilket kunden naturligvis er klar over), og tilbyder en meget favorabel pris på varen som undskyldning - en pris, der selvfølgelig er noget højere end 9kr, men stadig meget under normalprisen.

Dette afslår kunden at acceptere, hvorefter vi så annullerer ordren under henvisning til vores handelsbetingelser, som klart og tydeligt tager forbehold overfor fejl i prissætningen.

dejligt!

bestil vare kl 15. levering dagen efter kl 12. prismæssigt en delt førsteplads.

22 lutego 2010
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej