Kom ind til den aftalte tid. Fin info hvad der skulle foregå. Meget dygtig og professionel tandlæge og assistent. Dejligt at blive spurgt om jeg havde spørgsmål. Virkelig behagelig og rar oplevelse.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg har Max tandlæge skræk og har nu endelig fundet en rigtig omsorgsfuld og forstående tandlæge og tandplejer. Jeg er hjemme nu efter en udskiftning af fyldning og er klar igen til det om 2 dage og... Zobacz więcej
Utrolig venligt og imødekommende personale, og Morten er bare en tandlæge der virker meget kompetent til sit arbejde, plus han har en meget skånsom måde at udføre behandlingen på. Top anbefaling herfr... Zobacz więcej
Omhyggelig kontrol og kommunikation omkring tingenes tilstand i forb. m. evt. implantat, og jeg følte mig tryg hele vejen. God foreløbig behandling og nær kontakt med min daglige tandlæge. Når tid e... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Stomatolog
- Stomatolog kosmetyczny
- Higienista dentystyczny
- Sklep z przyborami dentystycznymi
- Wybielanie zębów
Napisane przez firmę
Bevar smilet hele livet - du er i trygge hænder hos os. Tandlægerne Grundtvigsvej er din lokalt forankrede tandlæge i Viby J. Parkering lige uden for døren. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Dane kontaktowe
Grundtvigsvej 18, 8260, Viby J, Dania
- Klinikken@smilet.dk
- www.smilet.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Alt personale er søde og rare og altid…
Alt personale er søde og rare og altid i godt humør og det betyder ret meget.
Favorite dentist clinic
If there’s a dentist I have to put on a favorites list, this is the one. First of all there’s always a calm environment, relaxing waiting area, very short waiting time, so in 2 words perfect experience. And this comes from a person that is very anxious in new settings. I had a few issues that needed to be fixed, like a deeper cleaning, surgical extraction of a molar and some old fillings taken out and replaced with new ones. Everything went smooth and divided into multiple appointments. Every week I actually started enjoying more and more to go and felt more comfortable. They did not let me feel pain and I was given anesthesia whenever I requested it. Price wise I think they are very good as well based on how many treatments I have gotten so I don’t regret any single crown spent. More affordable than I thought. And lastly, I left with a lot of good knowledge and information about teeth, gums and how to properly do some things in order to keep them forever healthy. Looking forward for the next check up and til then: a big thank you!
En god og tryg oplevelse
Jeg har altid en god og tryg oplevelse hos tandlægerne Grundtvigsvej. De er alle profesionelle og ikke mindst venlige og imødekommende. Jeg føler mig i trygge hænder 😊
Altid tilfreds efter mine besøg.
Hurtig betjening efter mit opkald i…
Hurtig betjening efter mit opkald i morges, fik en tid, og 11.15 var tandpinen væk
Fremragende team 🤩
Super søde og meget kompetente…
Super søde og meget kompetente medarbejdere.
Professionelt
Altid venlige og effektive
Hurtig hjælp da jeg havde tandpine
Dygtige læger
Venligt personale, dygtige læger og styr på administrationen.
Venlige og imødekommende medarbejdere…
Venlige og imødekommende medarbejdere fra man kommer ind ad døren.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.